Onyx gaat los op de BMW M3

Auteur: , 37 Reacties

Allemaal leuk en aardig met die M3-tuners en hun pvc-aanpassingen, maar wanneer zie je dit nog; een M3 E92 met een ducktail-achtige spoiler op de kofferklep en een vermogen van 620 pk's onder de aangepaste motorkap.

He Britse Onyx Concept maakte naam met het veelvuldig aanpassen van Range Rovers en zo nu en dan een Bentley. Maar met een M3tje lukt het ze ook aardig. Op 31 oktober zullen ze alle details & foto’s onthullen. Maar we weten al wel wat het totaalvermogen gaat worden: 620 pk! Hoe ze daar aan komen houden ze nog even geheim, een abbo bij een bandenboer is wel aan te raden mocht je er een willen bestellen.

Dan dat uiterlijk. Dat is vergeven van de carbonfiber bumpers, sideskirts en bijpassende diffusers. En natuurlijk die opvallende spoiler aan de achterkant. Ook deze is van lichtgewicht koolstofvezel gemaakt. Evenals de ‘strip’ die over de motorkap loopt. Op verzoek kan de binnenkant worden uitgerust met een leersoort genaamd “buffalo hide”. Wat dit geintje moet kosten hebben ze ook nog niet verklapt, maar hier gaan we ongetwijfeld meer van horen.