Chris Harris doet de ‘Ring in een Lexus LFA ‘Ring Edition

Auteur: , 63 Reacties

Dat de speciale Lexus LFA Nurburgring Edition héél snel is op de 'Ring weten we inmiddels wel. Lexus was immers zo vriendelijk om een video vrij te geven snelle rondje door de groene hel. Maar toch is het leuk als je er wat commentaar bij hebt van een 'onafhankelijk' iemand. En gelukkig voor ons mocht journalist Chris Harris ook even achter het stuur kruipen van deze oranje LFA.

Helaas maakt Chris niet bekend wat voor tijd hij zelf heeft neergezet op de ‘Ring met dit oranje gevaarte, maar we zien wel dat hij een aardig potje aan het sturen is. Een grappig detail vind ik persoonlijk wat er te lezen is op de helm en handschoenen van onze vriend Chris. Zien jullie het grapje?

PS Voor de mensen die het niet meer weten: Deze LFA kan een rondje ‘Ring in 7:14 doen.