Dit doet Superstorm Sandy met auto’s

Gepost op 30-10-2012 om 10:06 door - 25 Reacties »

Auto-ongemakken door Superstorm Sandy

Vannacht kwam superstorm Sandy aan land aan de Amerikaanse oostkust. De VS zette zich schrap voor het ergste, want al snel liepen de straten, delen van het metronetwerk en een kerncentrale in New Jersey deels onder water.

De storm heeft in de VS alleen al 13 mensenlevens geëist. Volgens dit interactieve Google-kaartje is de weerterreur nu grotendeels verdwenen van de kustlijn en via Pennsylvanië aan het wegtrekken. Ondertussen zitten 6,5 miljoen mensen in 13 staten zonder stroom, en is de schade aan gebouwen en auto’s enorm. Volgens Moody’s loopt dit op tot 10 miljard dollar per dag. Ook niet bepaald bevorderlijk voor de staat van je auto. Kijk HIER hoe bolides door de straten van NYC drijven:

Ondanks de waterterreur zijn er altijd mensen die er een positieve spin aan weten te geven. Letterlijk. Terwijl een nieuwsreporter rustig zijn zegje voor de camera doet in Columbia, drift er plots een sedan langs. Hagwallah-style. That’s never a good idea, folks.”

Ondertussen kunnen autodealers van luxemerken en Honda – het populairste merk in New York – aan de oostkust zich opmaken voor een financiële tegenvaller, aangezien klanten de komende dagen thuisblijven, zo meldt Businessweek.

En nee, de auto pakken als Sandy op bezoek is raden we af. Je ziet geen steek.

PS. Onderstaande foto zou de actuele situatie weergeven in NY. Aan de echtheid wordt alleen getwijfeld.

25 reacties  toon alle reacties
Haha die onderste foto, geniaal
Die hele Sandy storm is niet echt mensen dat is gewoon een grote scene voor een nieuwe Amerikaanse film. Zelfs die replica 3-master zeilboot hebben ze ook weer gebruikt.
Ik denk \’The Day After Tomorrow 2\’ en jullie?
@panasonic: Lachen om andermans ongeluk, veel dieper kan je niet zinken…….
@panasonic: wauw wat grappig !
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!