‘Because Race Car': Man tattoeert auto-meme op borst

Gepost op 06-12-2012 om 9:25 door - 28 Reacties »

Dus..
Dag in, dag uit kan je je verbazen over de zooi die mensen met een inktnaald in hun lijf laten kerven. Wat zou iemand bijvoorbeeld bezielen om een automotive meme op zijn sternum te laten graveren?

Bij tatoeages is meestal de vuistregel: hoe diepzinniger de (het liefst Engelstalige) spreuk, hoe stompzinniger de persoon waar deze op gezet is. Bonuspunten verkrijg je met spelfouten hierin. Chinese karakters waarvan je geen benul hebt wat ze betekenen doen het ook goed in de categorie nitwit trouwens.

Wat dat betreft is de because race car-tattoo lekker recht door zee, maar de vraag is alleen: waarom? Nee, dan kan je toch beter een AMG-tag onder je ballen laten zetten. Of een BMW-stempel om maar wat te noemen. Going nowhere in a rush? Laat dan James May op je lijf zetten.

Sommigen laten het bij een beetje inkt, anderen gaan volle bak Ben Saunders. Nou is er niet zo veel mis met tats, maar als je het de rest van je leven bij je draagt, zorg er dan voor dat je in ieder geval iets met een beetje betekenis op je lijf draagt. Benieuwd wanneer deze jongen zijn tekst beu is. Misschien na het zoveelste uitlegrondje op het strand. (Cobalt SS, via Jalopnik)

Stel, je moét een meme op je lijf laten zetten. Waar ga je dan voor? Nyan Cat? Zoidberg?

28 reacties   toon alles
En de komkommer van de week is voor… Autoblog!
Elke Tattoo is een voorbeeld geworden dat “geen smaak blijkbaar ook een smaak is” !!
Deze op mijn onderbuik

Op mijn kont :)
Memes zijn net als flashmobs…too sad to be true…
@sacha: lijkt me vrij lastig te tatoeëren…
@Svenska_Aeroplan_AB: Iedereen houdt van een uitdaging
Raar dat niemand nog over de spelling van de tattoo is begonnen… “Because Racrcar” volgende keer maar autocorrect aanzetten ;)
Stewie griffin op mn linkerbil
Peter griffin op mn rechterbil

en dan bovenenaan
The Bird is the word! Eeeuh.. Bababa bird bird bird, bird is the word!
Roses are red
My name’s Dave
This poem makes no sense
Microwave
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!