‘Because Race Car’: Man tattoeert auto-meme op borst

Auteur: , 28 Reacties

Dag in, dag uit kan je je verbazen over de zooi die mensen met een inktnaald in hun lijf laten kerven. Wat zou iemand bijvoorbeeld bezielen om een automotive meme op zijn sternum te laten graveren?

Bij tatoeages is meestal de vuistregel: hoe diepzinniger de (het liefst Engelstalige) spreuk, hoe stompzinniger de persoon waar deze op gezet is. Bonuspunten verkrijg je met spelfouten hierin. Chinese karakters waarvan je geen benul hebt wat ze betekenen doen het ook goed in de categorie nitwit trouwens.

Wat dat betreft is de because race car-tattoo lekker recht door zee, maar de vraag is alleen: waarom? Nee, dan kan je toch beter een AMG-tag onder je ballen laten zetten. Of een BMW-stempel om maar wat te noemen. Going nowhere in a rush? Laat dan James May op je lijf zetten.

Sommigen laten het bij een beetje inkt, anderen gaan volle bak Ben Saunders. Nou is er niet zo veel mis met tats, maar als je het de rest van je leven bij je draagt, zorg er dan voor dat je in ieder geval iets met een beetje betekenis op je lijf draagt. Benieuwd wanneer deze jongen zijn tekst beu is. Misschien na het zoveelste uitlegrondje op het strand. (Cobalt SS, via Jalopnik)

Stel, je moét een meme op je lijf laten zetten. Waar ga je dan voor? Nyan Cat? Zoidberg?