Gespot: Ferrari 458 Italia van Royston Drenthe

Gepost op 16-11-2012 om 11:00 door - 33 Reacties »

Ferrari 458 Italia Royston Drenthe
Toen Royston Drenthe nog werkte voetbalde reed hij in een Seat Ibiza. Momenteel is hij werkloos en heeft hij een dikke Ferrari 458 Italia onder zijn kont. Doet hij dat goed of doet hij dat goed?

De carriere van Drenthe begon voortvarend (van Feyenoord naar Real Madrid), maar sinds het begin van dit seizoen zit hij zonder club. Niemand zit op Drenthe te wachten en zijn oude club Feyenoord en PSV hadden ook al geen interesse in deze hardrijder.

Qua auto’s is Drenthe een nogal apart verhaal. In 2010 kwam hij in het nieuws toen hij met een Audi Q7 maar liefst 6x door rood zijn gereden met een snelheid van 180 km/u. Daarna ruilde hij zijn enorme Audi maar in voor een iets minder opvallende Seat Ibiza.

Tegenwoordig schijnt hij zich dus te verplaatsen in deze zwarte Ferrari 458 Italia. De velgen zijn ook zwart en afgewerkt met een geel biesje. Ook spotten we nog de letters TKO op deze auto. Dat schijnt de naam te zijn van een tuner/handelaar die we vaker tegenkomen op de auto’s van voetballers.

Misschien moet Royston zich maar wat meer focussen op zijn muziekcarrière ipv zijn voetbalcarrière.

Met dank aan carspottingrotterdam voor het uploaden van de foto’s!

33 reacties  toon alle reacties
Als hij in de auto zit en de koplampen uit zijn, zijn ze beide in stealth modus
En ik maar werken elke dag, elke avond.

Wat ben ik toch een sukkel.
Glashelder,wees blij dat je werk hebt tegenwoordig.Ik ben door reorganisatie ontslagen.46jr en kom niet meer aan de bak.Kan alleen lening krijgen op overwaarde van huis.Heb nu hulp van instanties.Laatste tijd alleen gedacht over hoe ik mezelf van het leven kan beroven.Werk krijgen is net zoiets als de lotto winnen tegenwoordig.Dus zo’n sukkel ben jij niet.
Dit wordt geheid een gevalletje Bogarde: schatrijk op je 30e, straatarm op je 40e
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!