Originele Batmobiel ingevlogen

Auteur: , 1 Reactie

Hij ziet er uit als een creatie van "The A-Team" na een uurtje klussen, maar het gaat hier écht om de originele Batmobiel. De speelfilm Batman Begins gaat in Nederland op 16 juni in première. De nieuwste bolide van de gemaskerde wreker werd als promotie alvast naar Lelystad gevlogen...

Producent Warner Bros liet voor de gelegenheid Formule 1-testcoureur Nicky Pastorelli overkomen om de auto eens aan de tand te voelen op de Midland Speedway-baan nabij Lelystad. Achter een schermpje – niemand mocht weten dat de chauffeurs via een klep in het dak moesten instappen – werd de auto in gereedheid gebracht, waarna er enkele vlotte rondjes volgden.1 reactie

Sir Smokalot
Hmm 2 1/2 ton weegt t bakkie, I think I’ll pass. Dan toch maar een Ibiza. ;)(tsja, die wegenbelasting he….)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).