Exclusieve autodealer Hessing doet goede zaken

Auteur: , 4 Reacties


Autodealer van exclusieve auto's Hessing, haalde al eerder het nieuws met de nieuwe futuristisch glazen showroom die files veroorzaakte op de A2. Het is diezelfde showroom die er nu mede voor zorgt dat Hessing erg goede zaken doet...

“Het is echt ongelooflijk hoeveel mensen hier nu binnenkomen. Je merkt gewoon dat ons bedrijf op deze nieuwe locatie veel ‘laagdrempeliger’ is geworden en daar zijn we ontzettend blij mee”, aldus Van den Brul van Hessing. In het glazen pand staan over drie verdiepingen verdeeld in totaal zo’n 70 auto’s. Daarbij gaat het om merken als Maserati, Lotus, Lamborghini, Bentley en Rolls-Royce (via autotelegraaf.nl).4 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Dat je binnenloopt kan ik begrijpen :)
Dat er langere files door ontstaan niet, tis niet alsof je een auto echt kan onderscheiden van zo’n afstand.
Aan die saaie site van hun kunnen ze ook wel wat doen. Bij zon mooi gebouw hoort ook een futuristische site vind ik.
@ToM5 : de A2 loopt vlak langs het gebouw en als je zon gebouw aan je rechterhand ziet dan schrik je ff en dan kijk je verder en zie je autos.
Als het laagdrempeliger is geworden, dan zijn al die mensen die binnenlopen toch geen potentiële klanten? Misschien ga ik ook wel eens Lambo’s kijken, maar daar doet Hessing toch geen betere zaken door?
Ik ben er een keer geweest echt mooie auto’s joh in sommige mag je zitten zoals toen de Bentley continental GT.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).