Lamborghini Miura is No-go

Auteur: , 15 Reacties

Ik geloof er niks van, maar volgens het Duitse RP Online was het concept van de Lamborghini Miura een showmodel en zal deze niet in productie komen. Dit werd bekend gemaakt tijdens de presentatie van de nieuwe Lamborghini Gallardo Spyder. Kan me echter niet voorstellen dat Lamborghini niets met dit concept van plan is...


Reden voor het niet in productie nemen van de Miura zou zijn dat Lamborghini genoeg werk heeft liggen vanwege het succes van de Murciélago en de Gallardo (via germancarblog.com).15 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
En dat wisten ze zeker nog niet toen ze de Miura ontworpen?
Doet me eerder denken aan de Renault Fiftie http://www.vintageweb.net/ccpa/francais/96fifti1.jpg
die men showde toen Patrick Le Quement zich vestigde als hoofd van design. Het wagentje is nooit uitgebracht maar alle stijlelementen zijn ondertussen gebruikt over de gehele range. Me lijkt dat Walter da Silva de Miura als yardstick heeft gezet voor toekomstige Lamborghini.
Het lijkt wel een Ford GT, wat een lelijk kreng zeg.
Lamborghini heeft zeker de negatieve berichten gehoord over het ontwerp
Ik vind hem erg mooi: doet erg retro aan, zonder al te veel franjes. Zo zie je maar dat smaken vercshillen (gelukkig maar, anders kocht iedereen dezelfde auto).
Naam bij de redactie bekend
Ik was erbij en Lamborghini hefet dat inderdaad gezegd. Het is een mule en meer niet. Geen platform, geen aandrijflijn. Puur een groot schaalmodel.
Ik geloof wel dat Lamborghini het gezegd heeft, maar denk dat ze er toch ooit wel wat mee zullen gaan doen…
Naam bij de redactie bekend
Als Lamborghini verstandig is doen ze niet mee aan retromodellen. Afbreuk van je merk.
Jan-Jaap-Karel-Kees
Waarschinlijk is het voor Lamborghini slimmer om hem niet uit te brengen. Want hij is toch nooit zo goed als de legende was… En dat dot afbreuk aan je merknaam.
Huh, retromodellen afbreuk van je merk? Opwaardering zal je bedoelen. Kijk maar naar het succes van de alfa 156, de Chrysler PT cruiser, de beetle, de mini, de Scaglietto, en nog wat schoonheden.
Ik vind ook dat het afbreuk zou zijn.
heidekonijn
De 156 retro? Nou moe?
Dacht het al: http://www.autoexpress.co.uk/news/63716/lambo_heads_for_hills.html
“A small production run now looks likely, although the project has yet to get an official green light. The concept will appear at the Geneva Motor Show in March, alongside the Gallardo Spyder and possibly a fresh Murciélago. That model debuted in 2001, and has yet to get a facelift.”
hoe vaker ik em zie hoe mooier ik em vind…. bouwen dat ding (500stuks)
Lamborghini neemt nog dit jaar de beslissing om een productieversie in de geest van de Miura te gaan bouwen. Dat heeft Audi-topman Winterkorn gezegd tegenover het automagazine AutoVisie. Wanneer de bolide in productie gaat, kon de kopman nog niet zeggen. Voorlopig concentreert Lamborghini zich vooral op de ontwikkeling van een nieuwe Murcièlago en Gallardo, die binnenkort van start gaat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).