Gewoon raar: Range Rover 6×4 pickup

Auteur: , 20 Reacties

Soms zijn mensen schijnbaar gewoon niet helemaal bij zinne als ze een auto in elkaar zetten.

Dat kan heel komische creaties opleveren. Een Range Rover is niet heel bijzonder, en leent zich graag voor knutselprojecten. Het eenvoudige maar sterke ladderchassis, de stevige maar niet zo snelle motor en de eenvoudig uit elkaar te schroeven carrosserie maken het voor iedereen mogelijk er aan te werken. Ook minder bekwame lieden.

Deze unieke creatie staat nu voor een kleine 5400 euro op Ebay. De auto staat in Engeland maar wordt desgewenst verscheept. De auto is ooit gemaakt om vijf mensen en hun hete-lucht ballon te vervoeren. De auto heeft dan ook een LPG-installatie, hetzelfde gas als voor de ballon gebruikt werd. De luchtballon is helaas niet meer aanwezig.

Helaas is de achteras niet aangedreven, noch gestuurd. De reden waarom de Range Rover eigenaar nooit een aanhangwagen gebruikt heeft ontgaat mij dan ook volledig. Bekijk de advertentie op Ebay.20 reacties

Wat is dat nou voor ’n ding, apart hoor… *kuch kuch*
Da’s op zich niet zo bijzonder, er zijn door Carmichael zes wielige rapid-intervention FiFi units gebouwd voor klenere vliegvelden en de BBC maakte gebruik van 6-wielers als camera voertuigen, Dit vehikel zou best wel eens zo’n ex-brandweerwagen kunnen zijn
@de sjonnies

hij heeft m zelf gemaakt..

voor de rest is t een leuk ding, ik geef er 500 euro voor..
*bij zinnen*
Als die achteras niet mee stuurt. dan slijten die banden enorm. Het zelfde als bij een tandemasser. Alleen dan nog erger omdat de 2 assen iets meer uit elkaar staan.
Dat zal wel lekker sturen…..
Mercedes kan de G standaart leveren met 6×6 aandrijfing.
Hier een foto van Australiesche leger.
http://www.roadtransport.com/blogs/big-lorry-blog/G%20280%206×6%20cargo.JPG
http://www.thecollectorstoyshop.co.uk/images/shop/mbs5.jpg

Heb vroeger nog gespeeld met die gekke Land Rovers.
Lomp en doelloos..
Gewoon omdat het kan?

Nee, gewoon omdat je dom bent :D
Dit is geen Carmichael conversie, dat zijn allemaal 6×6 wagens (of ze zijn later omgebouwd tot 6×6). Daar staan de achterassen ook veel dichterbij elkaar. Maar voor het doel waar hij gemaakt is best een praktisch en comfortabel ding, alleen mooi is anders!
HA! Zelfs het stuur zit aan de verkeerde kant…
http://www.oto6.fr/
Daar staan nog veel meer 6-wielers, allerlei RRs maar ook allerlei andere merken.
mmmhm kan handig zijn lijkt mij
Hier vlakbij heeft ook iemand een luchtballonverhuurbedrijf en hij rijdt een Range Rover van dezelfde generatie (waar ik vroeger helemaal weg van was). Gelukkig is hij zo slim om wel een aanhangwagen te gebruiken.

@de sjonnies: Leuk!

http://www.ukemergency.co.uk/fire/dscd0651.jpg
waarom koopt diene gast niet gewoon nen defender 110???
Dan wordt het wel nog tof maar dit gedrocht neen danku
Hier ook nog een heel dikke V8 Landrover Defender met zes wielen, de Armygeddon
http://www.suvnieuws.nl/nieuws/1389/Armygeddon_de_supergepimpte_Defender_met_V8_en_veel_chrome/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).