De Lamborghini Murcielago volgens DMC

Auteur: , 16 Reacties

Als een doodgewone Murciélago niet meer genoeg opvalt, dan kun je natuurlijk proberen de aandacht te trekken door 'm barbieroze te spuiten. Of je hangt de Lambo vol met carbonfiber-toevoegingen van de Duitse tuner DMC.

Voor zowel eigenaren van oudere Murcie’s als gloednieuwe SuperVeloce-bezitters heeft DMC (ex-Deutsche Manufaktur) wel wat koolstofverzel klaarliggen. Het pakketje heeft de naam “Quattro Veloce” (klinkt hip ofzo) meegekregen en kan vanaf €59.900 gemonteerd worden. De voorkant wordt dan voorzien van spacy bumperspul met bijpassende splitter.

De tankdop wordt eveneens voorzien van het nodige koolsotfvezel. De kont wordt bedekt door een lichtgewicht bumper en iets hoger wordt een giga-spoiler gemonteerd die veel weg heeft van de SV. De velgen (niet afgebeeld) zijn van wittig carbonfiber, waarvan DMC zegt dat ze hiermee een wereldprimeur te pakken hebben. Mag ook wel, voor die meerprijs van €40.000.

Motorisch kunnen ze ook wat daar bij DMC. Het vermogen van gewone LP640’s kan verhoogd worden met 30 pk naar 670 paarden. Voldoende om binnen 3.2 seconden de 100 km/h te toucheren. Van deze pakketjes worden er niet meer dan 40 gemaakt. Maar met alle bumperschades van Lambo-rijders kunnen ze wel eens heel snel uitverkocht zijn.16 reacties

gaaf, heb je voor minder dan wat een SV mag kosten toch diens performance! en hoef je niet je ouwe vertrouwde LP640 in te ruilen.
Is de meerprijs niet 59000 eurie??
En doe mij maar gewoon een sv.
Geef mij eerst maar die Lambo, dan kijk ik later wel of nog wat extra’s koop ;)
zier er nog best wel vet uit!
-edit: klopt, hij staat er wel bij-
Het is sowieso al de SV, dus hij lijkt er niet alleen op…:p Let maar op de uitlaat. Dan is er de vraag of die 40.000 euro voor die velgjes in die €59.900 zit opgetelt, of dat je het er nog eens extra mag bijlappen?? Welke velgen worden dan trouwens afgebeeld met dat witte carbonmotiefje als er staat niet afgebeeld??
Zeer vet voor als je de SV bent misgelopen. Die velgen (a la Reventon) zijn wel tergend lelijk, doe mij dan maar een setje namaak-SV velgen eronder. Verder zeer vet!
Brand dit ook beter? Kan beter voor 60K een goede blusinstallatie en remmen aanschaffen
@Frank: lol :D

Ik zie hier de toegevoegde waarde niet zo van.
Ik dacht gelijk aan een nieuwe DeLorean op basis van een Lambo…
Fout dus… Jammer.
die hebben echt talent
wat een gedrocht! Doe mij de SV maar. Een oranje graag! Hoor ik daar rijtest?
Die voorkant heeft wel wat, maar doe mij toch maar een normale SV hoor, veel mooier!
Nog redelijk geslaagd, maar de gewonen sv is toch wel mooier…
Ik vind deze maar een rare achterbumper hebben…
dmc delorean motor company die naam is toch al bezet!
Nu nog mooier!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).