Voor Japan: Mercedes-sleutel met Swarovski meuk

Auteur: , 39 Reacties

Patsen met je autosleutel op de bar. Ook Japanse Mercedes-rijders doen dit graag. Daarom krijgen zij de mogelijkheid om sleutels te bestellen die volgeplakt zijn met Swarovski-kristallen. Echt, hoe smakeloos kun je het krijgen?

Mercedes-Benz in Japan krijgt de beschikking over 800 Swarovski-sleutels, die worden binnenkort aangeboden voor een prijs van omgerekend €367. Schijnbaar hebben ze in het land van de rijzende zon ook Frans Bauer-fans die zitten te wachten op Swarovski-goodies.

De bling-sleutels beschikken over 200 kristallen (roze en zwart) en zijn er met de hand ingezet. Voorlopig blijft dit Swarovski-gedoe in Japan, maar bij succes (?) willen ze de sleutels ook in Europa aanbieden. De plaatselijke Seth Gaaikema bij Mercedes over deze actie: “Het succes van deze Limited Edition kan mogelijk de deur openen voor een Europese introductie.”39 reacties

Na de Ipad, de 2e meest nutteloze gadget…
link dit artikel maar door naar carwoman, want ik denk dat de gemiddelde heteroseksuele man hier niet op zit te wachten.
*kitch* Goed voor de SLK cabrio van vrouwlief..
@xilver:
Nee, dan de SLK coupé..
Ze hadden er beter aan gedaan de sleutel de vorm van een penis te geven. Als de beoogde doelgroep (vrouwen) hem dán op bar legt maakt ze buiten het drugsdealersimago tenminste nog een statement…
Overigens is het niet geheel ondenkbaar dat dat gedrochtige object er binnen een maand uitziet als een tandloos varken, want de goedkope steentjes staan nou eenmaal niet bekend om hun uitstekende hechtingseigenschappen…
Koopje, de sleutel kost hier in Nederland al gauw € 300,- en dat was voor het oude type ML400CDI
Je hebt er niets aan zodra je Keyless-Go hebt…
Ik zag deze week op de televisie een CL600 die helemaal volgeplakt was met Swarovski kristallen… Dat leek me dan ook wel ongeveer het summum van smakeloos.
Vrij goedkoop als je het mij vraagt. Om een nieuwe sleutel voor je auto te maken ben je al gauw 2 tot 3 honderd euro achteruit. Dus krijg je er in principe voor een klein bedrag kristallen op. Niet dat het mijn smaak is en dat ik het zou nemen.. Maar toch voordelig is het wel.
@ErikkNL: Nja, maar normaalgezien is je autosleutel gratis ;)
@Yeelen:

ja ok ;) Totdat hij een keer stukgaat en dan is het misschien aantrekkelijk om zo’n bling ding voor vrouwlief aan te schaffen!
Yup… dit is echt een must have voor alle Mercedes liefhebbers ;)
Kom op jongens het lijkt wel crisis zoals hier gepraat wordt. Feit blijft dat het fijn is om een mooie sleutel te hebben en afhankelijk van de kleur(en) steentjes kan het best iets moois worden. Ik denk dat dit een trend gaat worden in 2011. Juwelen en autosleutels (mini, fiat 500, Rolls Het concept past prima bij de clientèle.)
Van die dingen die meisjes van 8 op hun roze barbie mobiel plakken!
je moet er van houden… wij Westerlingen zullen het in grote getalen smakeloos vinden vrees ik ;)
Ik ken de japanse cultuur niet zo goed, wel weet ik dat het in onze westerse cultuur puur voor de vrouwen interessant zou zijn. Voor mij is het niet nodig, vind de Mercedes sleutel zowieso al de best vormgegeven sleutel.
viezen kleuren Swarovski en een beetje goedkoopt voor Swarovski maar het is voor japan
the-budel-guy
vind de Mercedes sleuten mooi maar met deze troep er op hoef ik hem niet.
@the-budel-guy: als ie voor de audi was dan wel zekker ??
the-budel-guy
@rob1: nee als je een sleutel gaat behangen met Swarovski.
dan ben je gewoon in mijn ogen zielig of heb je wat te compenseren
@the-budel-guy: nou mercedes gaat ter toch 800 maken dan zal er wel vraag naar zijn
Lekker nutteloos weer, bling bling op je autosleutel… hoe triest kan je zijn…
dit is toch geen sleutel! kom nou toch, wansmaak!
Ben ik de enige die het gewoon cool vindt?
@Pallas: Denk het, lol.
@Pallas: ja :-p
iedereen zen ding
Tegenwoordig kun je toch ook met je telefoon de deur openen?

http://www.rgbpicture.com/img/weird/wtfjoj/wtfjoj01.jpg)
the-budel-guy
@CSL: LOL
Inderdaad kriebeldiewatski ! ;-)
De prijs valt nog mee, als je weet dat een “gewone” nieuwe sleutel ca. 200 euro kost!
Het idee van een aparte en opvallende sleutel staat me wel aan, de uitvoering in dit geval héél wat minder. Maar van de andere kant is het wel zo dat je nu fortuinen kan spenderen aan opties en accessoires om je auto er uniek uit te laten zien, maar buiten er een leuke sleutelhanger aanhangen is er eigenlijk niets dat je kan doen om ook de sleuteleen persoonlijk tintje te geven.

Stel dat je zou kunnen kiezen als je een nieuwe auto koopt hoe je sleutel er uit ziet. Afgewerkt met leder, hout, aluminium, carbon fibre of zelfs kristallen? Je kan misschien zelfs een afwerking hebben die exact hetzelfde is als die van je dashboard! En elementen die je kan verwisselen, zoals een GSM cover.

En als het je niet kan boeien? Dan neem je toch gewoon het standaard model!
@Rohrl-fan: En na een jaar of vijf zul je zien dat alle premiumgeileboys zo’n ding willen hebben. En nu nog zeggen dat het onzin is. De mens is nou eenmaal gevoelig voor al dit soort dingen of het nou onzin is of niet. Dit gaat werken. We willen hier op AB toch ook geen van A naar B auto rijden?
Leuk…..
pfff…ik heb al zo’n koelkast thuis…lekker bijzonder dit…
http://www.gorenje.co.uk/company/pressroom/uk_press?aid=1255
gewoonweg kei-mooi die cristallen, past perfect bij mijn smaak hé !!!! zodra die in Belgenland te koop is zet ik hem op mijn St Nico-verlanglijstje.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).