Graf Weckerle doet ook een Ferrari 599

Auteur: , 42 Reacties

Dit is de Ferrari 599 Comte Noir, wederom een kunstwerkje van de heren van Graf Weckerle.

Het mooie aan kunst is dat het onderhevig is aan smaak. Ik heb niets tegen een Ferrari 599, ik heb ook niets tegen Graf Weckerle die daar op los gaat, maar ik heb wel iets tegen het resultaat. Deze wielen onder deze auto, dat is gewoon geen gezicht. Naar mijn nederige opinie. Exclusief is het echter wel, ook deze wielen zijn weer met de hand samengesteld uit talloze stukjes metaal. Het bouwen van alleen de wielen duurt 20 dagen. Pakt u de portefeuille vast?

Comte Noir betekent “Zwarte Graaf” en dat krachtige imago moet natuurlijk versterkt worden met een pittig vermogen. Is 835 pk genoeg voor u? Graf Weckerle levert ook een verlagingsset met een 40mm lift op de voorwielen voor lastige drempeltjes en dergelijke. Leuk hoor. Maar doe mij de 575M maar.42 reacties

freude am fahren
Inderdaad geen zicht. Dit is geen koets ofzo, dit is een 599, en daar horen geen antiek-velgen onder. (maar dat is mijn smaak natuurlijk)
Eng figuur naast de ferrari, velgen zijn lelijk maar toch mooier dan de witte variant, geen verandering in het interieur?
lijkt wel alsof ze vergeten zijn om de auto eerst te wassen voor dat ze foto’s gingen maken. Vind al die graf weckerle wielen te veel van het goede
”zwarte graaf” zou je dan niet beter een donkere meneer neerzetten? en ik weet het niet zeker maar volgens mij is foto 12 een hele slechte rendering?
jah en over dit 599 exemplaar…nee doe maar niet :(
Gore gothic-kut ferarri… Doe s normaal!
Is dat de blanke neef van Blade?
@frarissimo: nee dit is een nicht ;)
Toch zouden deze onder mijn familie-hok wel leuk staan.
Maarreh… als ik het ontwerp zo zie, zou ik er liever niet met 300 km/u in een scherpe bocht mee tegen een oneffenheid aanhobbelen. Zo te zien zijn originele velgen lichter en sterker.
De advertentie zegt alles, de meeste mensen willen juist niet geassocieerd worden met een ‘type’uitsmijter!
San Sebastiano
Hahaha, wat een grafhoofd heeft die kerel!
Nee het ontwerp van een soort ouderwets plafond, dat gebruik je toch niet voor de wielen onder je auto….
Hoewel de velgen niet echt mijn smaak zijn, vind ik het op een hele rare manier toch een aantrekkelijke auto. Misschien wel omdat het compleet anders is dan hetgeen al die andere tuningboeren aanbieden.
@robbie: Ik heb hetzelfde gevoel. Het is raar, maar lekker raar. Alles past mooi bijeen, en die velgen is eens iets anders dan wat we gewoon zijn. Dit is echt een wagen voor een of andere graaf of baron in Transsylvania. Ik vind hem best wel mooi en wil hem wel hebben!
Komen ze weer met die graflelijke velgen..

PS: Was het mannelijke model in de uitverkoop bij z’n agency?
Zoals de advertentie al aangeeft alleen bedoelt voor kale nichten in een jas type hoogpolig badmatje :-) Wel knap gemaakt die wielen maar horen echt niet thuis onder een dergelijke auto.
1 k*t velgen. 2.De auto was al mooi 3. nu lelijk 5. Tuning is soms zoooo nutteloos die auto is mooi endan maken ze er iets lelijk van, pak dan een lelijke auto die je mooi maakt niet een auto die mooi is nog mooier make (meestal lelijker zelfs). lelijk mooi make. dat is pas tuning;p
Het zal wel aan mij liggen maar ik vind het niet minder dan subliem. Dat grafkleurtje, die velgen, Sinister met hoofdletter S. Just the way I like it. Al hoop ik wel dat ze het interieur niet zo verneukt hebben als bij die DBS onlangs.

Dat sujet dat langs de wagen poseert, tja, het zal niet iedereen aanspreken, maar de helft van mijn vrienden en maten zijn van dat type, dus mij stoort het niet echt :)
@King Kay: Dit vent past perfect bij die wagen ;-) Beter dan een of ander blond grietje. Wil je er per se een chick bij zetten, doe mij dan maar deze:
http://www.pinkbullets.nl/files/Kat1.jpg
@xilver: da’s zeker niet slecht, wel een beetje jammer van al die tattoo’s maar past zeker bij deze wagen :)
Sweet :)
@King Kay: Tattoo’s of niet… die mag mij op een vrijdagavond best komen bezighouden ;-)
*trekt portefeuille en stelt vast dat dat er slechts 78€ inzit. Kan ik deze ook op afbetaling krijgen? :P

En ja, ik geef toe dat het niet in m’n voordeel spreekt dat de helft van m’n maten uit dat soort volk bestaat, but hey, watcha gonna do? ;)
integralechubasco
yesss, it’s a lifestyle… gnark..
-edit: je CAPS blijft hangen-
@Poll: Ik vind deze post prima passen in het plaatje van AB…Ga op een ander prietpraat verkopen, dan blijft dit forum voor deftige mensen…
@xilver: 100% van de bezoekers vindt het een wanstaltige vern**king van een prachtige Ferrari, inclusief de post’er zelf. Wat moeten we er dan mee man? En ‘deftige mensen’ weten over het algemeen meer van zowel stijl als interpunctie dan jij, dus die snedigheid hoeft op zich niet.
haha, die vent!
Lijkt wel of ze de toppen van een tuinhek hebben kapot geslepen en er velgen van hebben gemaakt. = LELIJK!!!
De velgen komen uit 1875 en zijn nog door een ambachtelijk smid in elkaar gemept
Achterin de auto ligt z’n nauwsluitende latex pakje met franse lelies.
Auto voor gothics ?
nee dankje geef maar de velgen van hamann die staan een stuk mooier der onder.
20 dagen per wiel zie je er anders wel aan af… sjeik modus uit.
Ik denk dat ze dit wel in Rusland weten te slijten ,niet mijn smaak in ieder geval.
Graf Weckerle; Wat een kutnaam!!
wat zijn die wielen lelijk zeg, zoals de naam zegt, echte ‘Graf’ wielen!
Die zwarte velgen zie je gelukkig minder goed dan op die witte op die astons.
Heeft autoblog toevallig zijn nieuwe favoriete tuner gevonden? Is al het 3de artikel in 1 week tijd…. :p
dussszzzz…..???
Wat een lelijke velgen !
Ik ben het toch niet met de meute eens, want ik vind dit toch echt wel staan! Het is niet mijn smaak, ik zou het niet bestellen, maar ik zou wel respect hebben voor degene die dit met zijn Ferrari doet, want het kan gewoon prima!
erg mooie wagen met dito vermogen maar die wielen verpesten het geheel weer. wat een wansmaak. met die pin-striping kan ik nog wel leven maar die wielen….
Die velgen! Yuck

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).