Chinezen hebben smaak! Dikke combo gespot

Auteur: , 24 Reacties

Is China het nieuwe Monaco? Dat er veel rijke mensen in China wonen wisten we inmiddels wel, maar deze combo is wel heel erg vet! Wat zien we hier allemaal? 1x Rolls-Royce Phantom, 1x Ferrari California, 3x F430, 1x 430 Scuderia, 1x Lamborghini Murcielago LP640 en als toetje nog een Murcielago LP670-4 SuperVeloce. Heerlijk.

En dan zijn de meeste auto’s ook nog eens gespoten in nogal opvallende kleuren. Een gele Lamborghini is wellicht niet zo heel bijzonder, maar een matte babyblauwe California trekt toch wel de nodige aandacht. Sowieso hebben Chinezen wel een voorliefde voor bijzondere kleuren. Zo zagen we ook al een keer een zuurstokroze California en een knalblauwe Spyker met een paars interieur.

Bekijk alle foto’s van deze spot HIER.24 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt!-
3 x f430, 0 x scud…
@bassie: achter die California staat toch een Scuderia? Zie de streep over de auto en ik d8 ook een Scuderia bumper te zien.
@robbie: Is geen Scuderia, is wel een F430 met scud stripings.

http://www.madwhips.com/upload/images/f430_scuderia_4-568-426.jpg
@jzaero: het het aangepast in de tekst.
@robbie: het was inderdaad wel de striping en de bumper was lastig te zien :)
Leuke combo! Zie het niet zo vaak op mainland China, om daar een leuke auto tegen te komen moet je goed zoeken! Hong Kong daarentegen is wel een spotterswahalla, niet door Nederland ontdekt nog.
Dat hoort niet op die California en dat past niet bij de California, maar het is wel héél erg vet! :)
Stuk voor stuk smaakvol, kan niets anders zeggen! Al had ik met die kleurencombo op de California voor een muisgrijs interieur gekozen. Als dat kan tenminste.
@Jochempie: Alles kan als je genoeg geld op tafel legt…
Dat staat die California erg goed vind ik. Bordeaux rode F340 is ook niet mis.
Die california is echt wel mooi en opvallend zo en toch nog stijlvol naar mijn bescheiden en compleet irrelevante mening.
Sooo, dat vloekt lekker die gifgroene Lamborghini met dat Rode interieur! Voor de rest zitten er wel mooie exemplaren bij!
He wat?! Ik dacht dat je ‘smaak’ zei?

@C220AMG Groen is de meeste contrasterende kleur van rood. (Daarom heb je ook allemaal van die ‘plantjes’ bij de slager tussen het vlees liggen, dan lijkt het vlees roder)
@ccvr:”Groen is de meeste contrasterende kleur van rood.” Dat betwijfel ik, volgens mij is groen een complementaire kleur van rood aangezien rood een primaire kleur is en groen een secundaire kleur.
@C220AMG: Komt ongeveer op hetzelfde neer hé…
@Esprit_de_Flandre: Zou het?? :P Ik vind het echter smakeloos!
@C220AMG: Das een feit!
er wonen ook veel arme mensen met smaak in China, smaak voor democratie en vrijheid van meningsuiting bijvoorbeeld.
Altijd als ik op links naar Autojunk klik via een artikel op AB krijg ik de foutmelding “Unknown login key” icm een wit scherm. Bijzonder irritant.
Als je zelf iets gespot hebt, waar kun je het heen sturen?
“Is China het nieuwe Monaco?”

Nee. Maar sommige delen ervan wel…
Mooie California zeg.. Zou er zelf niet opkomen, maar het staat em best goed….
Chinezen met smaak? Dat zie je ook niet iedere dag, mooi dit! Vooral de matgrijze velgen staan super onder dat babyblauw!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).