Lexus GS350 AWD betrapt in China zonder camo

Auteur: , 64 Reacties

Terwijl Lexus druk bezig is om ons helemaal dood te teaseren met betrekking tot de nieuwe GS is er iemand zo snugger geweest om er eentje in China onbeheerd achter te laten. En dus kunnen we jullie nu al de nieuwe Lexus GS350 van alle kanten laten zien. Stop die teasercampagne maar ergens waar de zon niet schijnt Lexus!

Het exemplaar dat we hier zien is GS350 AWD, oftewel een basismodel (3.5 V6) maar dan voorzien van aandrijving op alle wielen. Waarschijnlijk is deze aandrijflijn gelijk aan die van de RX350 en dus kunnen we rekenen op minimaal 277 pk/346 Nm. Naast een AWD versie zal er ook een versie met alleen RWD komen.

Naast een normale V6 zal er ook nog een hybride variant komen (het blijft immers Lexus). Deze GS450h zal waarschijnlijk 299 pk en zal minder dan 150 gram Co2 per kilometer uitstoten. Meer informatie zal volgen in de komende weken. (via: chinacartimes.com)

Lexus GS350 2012

Lexus GS350 2012

Lexus GS350 2012

Lexus GS350 2012

Lexus GS350 2012

Lexus GS350 201264 reacties

Chique wagen!
Ik vind het eerlijk gezegd echt een super de super lelijk ding.
@GOD: als jij het zegt….
@bigcar: pardon, bedoelde: als ‘U’ het zegt….
@bigcar: blijven oefenen knul.
Dat AWD-logootje ziet er ook zo cheap uit…
interieur ziet er voor zover zichtbaar wel mooi uit! beetje dom om zoiets onbeheerd achter te laten in de buitenlucht.. maarja des te beter voor ons :D
Het is n leuk dingetje om te zien
doods .. meer kan ik er niet van bakken ..
Ik vind het huidig model mooier eerlijk gezegd. Het interieur zal bij deze wel beter en luxueuzer zijn, maar ik vind het front echt niet mooi.
Lelijk ze moeten echt met iets beter komen om met de nieuwe BMW 5 serie te kunnen concurreren. BMW zal met twee vingers in de neus weer marktleider worden
@agera:

Huidige 5 is niet bmw waardig maar spuuglelijk…de vorige 5 was vele malen mooier.
@speedlimit: Laat ik nou het precies andersom vinden.
En eigenlijk aziatische auto’s beginnen meer en meer op hun inwoners te gelijken: ze zien er allemaal hetzelfde uit voor ons :-p Dit kon zogoed een honda, toyota of kia geweest zijn.
@adyton: Achterkant is een Honda ja, maar komt nog steeds tekort om met de Duitse 3 te kunnen strijden. De vorige GS had lelijk goedkoop ogende plastic in het interieur en dashboard. Ik koop dat Lexus op dat gebied verandering heeft aangebracht.

Maar goed in dit segment is de 5 serie de top en het toobeeld van hoe het moet
@agera:
Ik hoor mensen altijd zeggen dat Lexus of Japanse auto’s goedkope plastic gebruiken, maar wat gebruiken de Europese auto’s dan? Volgens mij ook “gewoon” goedkope plastic. Tell me if I’m wrong…..
@jayjayw18: De Europese auto’s gebruiken natuurlijk ook plastic, alleen als je kijkt naar het materiaalgebruik van Lexus is dat ondermaats voor een auto van dat kaliber. Het is niet alleen plastic, maar het ziet er ook erg goedkoop uit. Wat natuurlijk niet kan voor die prijsklasse
@adyton: Grappig dat je dat zegt, want wij zien er voor Aziaten ook allemaal hetzelfde uit:) Dus aan de hand van jouw standpunt zou je kunnen zeggen dat alle Duitse auto’s ook op elkaar lijken voor Aziaten. Interessant .. heel interessant.

Ik vind de achterkant en het interieur zeer geslaagd!
@xdoctorx: Dat zou me niet verbazen :P Ach nee. Maar ik vind toch wel dat aziatische merken de laatste tijd enorm sukkelen met een eigen identiteit in de wagen te krijgen.
Wwderom geen partij voor e klasse.Ze kunnen het gewoon niet.
@mbman:

Sorry maar de huidige E is de lelijkste in z’n klasse.
Bij de versie met gescheiden uitlaat links/rechts zitten ze er nog vaak scheef op ook.
Sleep-oog aan de voorkant schept vast veel vertrouwen bij toekomstige kopers;)
@ukbob:

Idd al was t alleen om de Audi uit het modder te slepen waarvan de quattro techniek faalde ;)
Ach om zijn uiterlijk staat deze auto niet bekend ,maar de veruit superieure kwaliteit in verhouding tot de andere automerken is zijn stokpaardje .Maar ziet er verder niet slecht uit toch?
In verhouding een mooie auto, jammer dat de details zoals het achterportier, de achterlichten en het dashboard het zo verpesten. Uitlaten zien er ook plastic uit trouwens.
@Tommy2: Wees maar niet bang hoor, want BMW zal altijd de Plastic Koning blijven:D

Ik vond het leer in de E-klasse echt onwijs tegenvallen trouwens. Ze moesten zelfs een kaartje aan het leer hangen waarop stond dat het echt was, wel fijn want anders had ik gedacht dat het nep was!
@xdoctorx: Daarom ziet het er nog alijd wel veel beter uit dan deze GS. Het interieur is echt bedroevend met dat grijze plastic. Kan ook zijn dat ze dat alleen voor de prototypes gebruikt hebben maar ik vrees het ergste.
@Tommy2: Heb je zowiezo wel naar het interieur gekeken? Je kan nauwelijks wat zien op deze foto’s. Het leer is echt van top kwaliteit, de stoelen in een Lexus zitten waarschijnlijk zoals bij die van mij fantastisch.

Iets wat ik van BMW niet kan zeggen. Ik heb namelijk ooit 6 uur in een BMW 5-serie gezeten en ik had het gevoel dat ik op een houten stoel had gezeten. Terwijl ik bij mijn Lexus uitstap alsof ik maar een kwartiertje in de auto heb gezeten:). Moet je tijdens het vakantie seizoen maar is opletten op hoe iedereen uitstapt bij het benzine station kan je lachen.
@xdoctorx:

Nou ik rij een 10 jaar oude e39 530d met 260k op de teller en ik moet zeggen dat ik die 1400km in één ruk uit Kroatië in 11 uurtjes prima op deze zetels heb uitgehouden… Laat staan hoe dat dan wel niet in een e60 of f10 moet zijn.
@thomaz:

Nieuwer is niet meteen per definitie beter ;)
@thomaz: Het was de vorige generatie van de 5-serie en het zat echt voor geen meter.
@Tommy2: Ik weet niet wat hier goedkoop aan is hoor? Ik zie zelfs leer op het dashboard.
Vergelijk dit maar met een BMW 5-serie , dan zit dit er toch wat duurder uit!

http://lexusenthusiast.com/images/gallery/gallery-lexus-2013-lexus-gs-interior-europe/2013-lexus-gs-interior-europe-3.jpg
@xdoctorx:

Nice…dit noem ik nog eens een echt klasse interieur ;)
@Tommy2:

Heb je überhaupt wel goed naar die foto gekeken met je grijs plastic?
Volgens mij is dat gewoon n wit blaadje wat op t dashboard geplakt is.
Morgen vervangen ze de typeplaatjes achterop.
En dan is het een scoop van Hyundai
Daarna mag Nissan
En als ze lief zijn mag Daewoovrolet ook nog wel.
eerlijk is eerlijk, ze gaan de goede kant op bij lexus met hun design’s. alleen wel jammer van die spiegels, die zijn afschuwelijk..
@bigcar: Adam ik ben mening veranderd deze nieuwe Lexus GS man wat is deze auto mooi en met de dag wordt deze auto alleen maar mooier. De Lexus is zelfs mooier dan een A6 of een E-Klasse alleen de nieuwe BMW 5-serie vind ik net iets mooier :P
@agera: +1, maar de uitlaten van deze wagen zien er anders subliem uit! ;)
Die achterlichten, ze hebben iets weg van de ogen of a true saiyan..
http://2.bp.blogspot.com/_mvJQcqy168Y/TLjzWT8eocI/AAAAAAAAAbE/3GpOkcnYS3Y/s1600/majin_vegeta07.jpg)
In ieder geval gebruiken die Jappaners inspiratie van eigen bodem.
@balkanlul: wie!?
@balkanlul: Cool! Majin-Vegeta
@balkanlul: wtf das dbz!
De achterkant kan ik wel pruimen, net als de flanken, maar de front is echt lelijk!
Het interieur zal net als het motorcompartiment vast weer bomvol heerlijke technologie zitten, dus het blijft een zeer goeie auto. Alleen spijtig dat hij niet een beetje onderscheidend is, hij komt op de 2de plaats, na de A4.
@vale46:

2e plaats kwa persoonlijke voorkeur of 2e plaatse in z’n klasse bedoel je?
De GS zit in dezelfde klasse als de a6 en de a4 in de klasse v/d IS ;)
@speedlimit: 2de plaats van ononderscheindenheid(als dat woord bestaat)
In mijn persoonlijke top zal hij dus zeker niet op de 2de plaats geraken!
edge via Android app
Niet echt iets wat je mooi noemt. Die 5-serie daklijn en achterzijde valt wel mee, het is een stuk minder opvallend dan bij de concept, maar nog steeds is het een druk, schreeuwerig geheel. De concurrenten stralen rust en ingetogen sportiviteit uit, terwijl dit gewoon een onsamenhangend geheel is. Sorry Lexus, even blijven oefenen.
edge via Android app
Niet echt iets wat je mooi noemt. Die 5-serie daklijn en achterzijde valt wel mee, het is een stuk minder opvallend dan bij de concept, maar nog steeds is het een druk, schreeuwerig geheel. De concurrenten stralen rust en ingetogen sportiviteit uit, terwijl dit gewoon een onsamenhangend geheel is. Sorry Lexus, even blijven oefenen.
Eigenlijk weel heel mooi!
Voorkant kon idd wel wat mooier maar de achterkant vind ik mooi (:
Wauw kom maar door! Opeens is de 5serie niet meer zo interessant!
Mooi maar niet bijzonder mooi. Overigens heb ik dit wel liever dan zo’n inderdaad mooie zwabberbak als de nieuwe 5 serie. Wat een ellende is dat zeg!
@glashelder: ja man, drama die 5-serie. Daarom is het ook zo’n verkooptopper. Omdat het zo’n slechte zwabberbak is…
Kijk die achterkant, ASX anyone?
Nice…alleen had ik liever de honingraat-achtige grille en de koplampen v/d concept LF-GH terug gezien.
wat boeit die wagen nu? niemand in België of Nederland gaat die kopen.
dit lijkt op de nieuwe toyota avesis facelift die 1 week geleden op autoweek stond
Dat is niet mooi.
Ziet er lekker strak uit, wel een flinke verbetering t.o.v. de huidige GS imo. Die 2 losse koplampen heb ik nooit mooi gevonden.
geen 2.0D? geen intresse!
ik vind hem er heel koreaans uitzien!
en ikzelf ben een lexus-fan mag gezegd worden
andere velgen zal al een ander uiterlijk geven maar toch, een echte hyundai lijn of what ever! :D
een van de lelijkste tot nu toe, buiten dan die lelijke hybride zooi
Verlaging eronder en je hebt n fking vette VIP bak! Vooral die achterlichten zijn vet :)
Lijkt wel veel op de huidige IS, misschien willen ze Audi achterna??
das een scherp bakkie. lexi
Tsja, het is een lekker Aziatisch samenraapseltje. Wel geslaagd op zich, niet opvallend maar dat schijnt niet te hoeven in die klasse.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).