BMW 5 Serie opgeleukt met M Performance goodies

Auteur: , 21 Reacties

Striping op een BMW 5 Serie, gaat dat niet een beetje té ver?

Als je in een 520i rondkachelt en toch een beetje indruk op de buren wil maken, dan kan je gelukkig terecht bij M Performance. Deze afdeling van BMW M heeft een uitgebreide collectie carbonfiber frutsels, stickers, velgen en vermogensupgrades op de plank liggen. Ideaal voor mensen die net iets meer willen.

De Essen Motor Show is uiteraard een ideale plek om de mogelijkheden te laten zien aan het grote publiek. Deze 5 Serie heeft andere bumpers, carbonfiber details zoals een spoiler en spiegelkappen, maar ook 20 inch velgen en striping.

Prijzig zijn de verschillende opties wel, wat er allemaal mogelijk is kan je bij BMW terugvinden. Op een BMW M5 kan ik het nog enigszins begrijpen, maar op basismodellen?
21 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Dan liever een dikkere motor. Ziet er op die mislukte streep na wel beter uit. Dit alles zal wel weer 10k kosten ofzo, dus das dan weer jammer.
wat een bullshit een kleine 2 mille voor vleugels die bijna niks veranderen aan de auto.
@xiran: ’t zal wel het premium gevoel zijn.
Ja Robbie, striping stond al sneu op een Escort in de 90’s….
Tupperware tuning dus :)
carbon accenten? ja
performance upgrade? ja!
babe? zeker ja!

striping? nein!
Ja kan best, maar dat interieur vind ik dan wat minder. Die laatste foto is ook wel leuk trouwens..
@zender: inderdaad, dat carbon interieur is een beetje overkill. Verder ziet het er goed uit, hoewel de achterbumper sportiever mag.
het ziet er allemaal erg mooi uit, maar het is zo gruwelijk duur. kan je beter een grotere motor voor kopen.
Die 3 serie is zo wel erg vet hoor. Maar denk alleen dat de striping me snel zou vervelen. Tis geen geen muscle car (gelukkig)
Prachtig, echt waar. Een mooie auto hoeft niet perse een dikke motor te hebben vind ik. De nieuwe 5 is sowieso een prachtbak. Maar met dit pakketje is ie nog mooier!
Met een 520i is ook niet schaamtelijk, volgens mij heeft dit motorblok zelfs 2 turbo’s.
@bsxc2: Al had hij er 10, het zijn de prestaties die tellen. En 0-100 in 8 seconden associeer ik niet met M-Performance.
@alcantara: Is nog steeds rap.
zeer fraai! Enkel de 2 uitlaten mochten wat “dikker”, het is precies of er zit geen sierstukje op.
Superdik, knappe velgen ook.
BMW dweilt toch al enkele jaren alle salons af met een van hun modellen met dergelijke ‘versiering’? Meestal zelfs met een relatief lichte motor.
Ik vraag me wel af of die zaken eigenlijk verkopen. Zelf heb ik namelijk nog niet het ‘genoegen’ gehad een dergelijke versie op straat tegen te komen.
IK vind die striping juist prachtig.
Wat ik nou echt onzin vind, is koolstofvezel.
Als je er metalen delen mee vervangt – accoord, dan heeft het een beetje zin. Maar je kan toch lastig vinden dat het mooi is, alleen omdat het duur is of zo??
Lekker
Zeer geslaagd, wel een beetje smeug op een 520 maar ziet er mooier en vooral sportiever uit, wat ook de bedoeling is met zo’n M Performance packet.

Ideaal dus op dit bovenstaande model(535i/535d).

Hoeft daarvoor zeker geen M5 te zijn..
Alleen die laatste foto lijkt me wat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).