Amerikaan steelt twee keer dezelfde Ferrari 458 Spider

Auteur: , 11 Reacties

Only in America...

Ferrari 458 Spider

Earnie Hooks (ja, zo heet-ie echt) uit Los Angeles is een autoliefhebber met grote dromen. Hij zag zichzelf al helemaal rondrijden op Sunset Boulevard met zo’n lekkere 458 Spider in het zwart. Helaas was de Pennie Rekening van deze petrolhead niet toereikend, dus wat doe je dan?

Dan jat je natuurlijk die vette kar waar je in je dromen al tig keer Highway 1 mee hebt verslonden! Helaas liep de onfortuinlijke autodief tegen de lamp bij een alcoholcontrole, waar werd geconstateerd dat de Ferrari gestolen was. Hooks had alleen helemaal geen trek in gehannes met justitie en dus besloot de man het gaspedaal eens stevig te vloeren. Gelukkig voor de rechtmatige eigenaar werd de waggie even verderop teruggevonden en gestald op het politieterrein.

De volgende ochtend bleek dat de auto gestolen was uit de opslag, maar er was geen diepgravend onderzoek nodig om de dader te achterhalen. De politie kon de snelle Italiaan enkele dagen later namelijk gewoon ophalen bij, cliffhanger, Earnie Hooks. Je moet ’t hem nageven, de beste man is wel een doorzetter. Maar dat Ferrari-jatters het wiel niet hebben uitgevonden, moge intussen duidelijk zijn. (via: usatoday.com)

Fotocredit: Autojunk11 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Pannenkoek.
Hij was wél slim genoeg om tot 2 maal toe een Ferrari succesvol onder de neus van zowel de politie als van een rijkaard te stelen. Petje af. Volgende keer gewoon iets harder wegrijden.
@SCscreamGT2: Of volgende keer even in lichtblauw laten wrappen met een lief katje op de zijkant.
De desbetreffende ferrari:
En de steeldief in kwestie:
@marikoelolo: Earnie is zo te zien serieus tegen de lamp gelopen…
Deze auto is van mij, zelf gestolen..
Toch fijn om te weten dat je 250k kostende supercar door een kalende 40er met een kapotte kop zo weg te halen is. Tot 2x toe….
Politieterrein was wel lekker beveiligd dus…
Toch wel knap om zon auto van het politieterrein te stelen. Wel een man met veel ballen alleen weinig hersenen
only in America ..

in het land waar ik woon zou je em niet eens aan de varkens af hoeven staan ..
hier kan je er tenminste gewoon nog brandstof mee stelen om vervolgens iemand opzettelijk dood te rijden om vervolgens de coppers aan te klagen ..

man man man .. wat een fascisten daarzo .. en racisten natuurlijk ..
@lincoln: Ik heb het er toch wel lekker naar mijn zin …14 maanden and counting. :-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).