Audi R8 bestuurder zoekt ruzie

Auteur: , 98 Reacties

Deze R8 bestuurder doet het imago van de Audirijder geen goed.

Audi R8 rijder is een lulletje

Sommige mensen laten al hun goede gedrag varen als ze achter het stuur van hun bolide kruipen, een vreemde gewoonte die steeds meer voor lijkt te komen. De meeste bestuurders van supercars blijven echter weg van dit soort gedrag, wellicht omdat ze vrezen voor de dure lak van hun exclusieve bolide.

Niets lijkt in dit geval minder waar: de bestuurder van de Audi R8 in dit filmpje kan het blijkbaar niet verkroppen dat de bestuurder van de voor hem rijdende Mazda 3 een voetganger laat oversteken en doet vervolgens alle mogelijke moeite om het leven van de Mazda 3 bestuurder zuur te maken. Of de R8 ongeschonden uit de strijd komt zie je in dit filmpje.98 reacties

Denk dat de Russische nummerplaat hier meer zegt dan het merk/type wagen!
@Brammer: Ik denk dat de combinatie juist zorgt voor een exponentiële toename van de getoonde agressie
Smile and wave…
Deze Audi rijder bevestigd wat velen al jaren weten, niks nieuws onder de zon dus….
@jrk68: Ik heb hier niets meer aan toe te voegen
@cocksdriveaudi: Gisteren kwam hier de term voorbij in de comments van de rijtest van de RS6: Een Audi is een Volkswagen met capsones. Nou dat is in dit filmpje dan bevestigd.
@jrk68: als je ‘bevestigd’ hierboven met een ‘d’ schrijft i.p.v. met een ‘t’, dan bevestigt dat wat velen van ons al jaren weten….
@jrk68: wat trouwens niet wil zeggen dat ik de bestuurder in deze R8 geen aso vind, want dat is een ontzettende aso en mongool. Maar dat staat los van de auto waarin hij rijdt. Dit asociale gedrag heeft meer te maken met de cultuur van het land. Kijk maar eens naar andere filmpjes uit Rusland, daar rijden nogal wat agressieve mensen rond in het verkeer. Het merk maakt daarbij niks uit.
Waar is die gozer mee bezig zeg , wat een flippo :p
cocks that used to drive BMWs, and now drive Audis ?
@qoekje: Vroeger reed hij dus een M3? hehe
Typisch weer een Audi rijder, zo zijn ze allemaal.
Boringgg!
Dat is wel een heel erg grote loser.
@kapiteinaudi: Nee een typische Audi rijder!
@cocksdriveaudi:
Is dat niet hetzelfde dan…?
@jrk68: Nee.
@kapiteinaudi:
Jij bent bevooroordeeld, ik zoek een onafhankelijk antwoord op deze prangende vraag….
@jrk68: haha, en jij bent niet bevooroordeeld?

En je hoeft als Audi-rijder ook niet alles te pikken van andere paupers in het verkeer. Audi-rijders hebben het hier op autoblog al zwaar genoeg.
@melkkoe:
Zolang ze hun arrogantie niet verliezen zal dat nog wel even blijven dank ik.
Het zal wel een rede hebben denk ik….
@jrk68: ik dacht dat je alleen slechte ervaringen had met VAG/Audi? Maar nu schilder je iedereen maar af als losers en aso’s….beetje kortzichtig.

Prima dat je jouw ervaringen deelt met anderen, dit zal men zeer waarderen. Verder ben je veelal een sensatiezoeker en onruststoker hier…
@jrk68: Laten we het zo zeggen de man in kwestie is een typische aso Audi rijder en een looser.

Andere Audi rijders worden vaak tot eigen groot verdriet gedwongen om in zo’n hok te rijden door de werkgever.

Of dat hun dan maakt tot looser? tja laten we het er op houden dat zij op automotive gebied wat minder zijn bedeeld dan anderen en dat dit mentaal tot ernstige gevolgen kan leiden bij de gebruiker.

Regelmatig zit ik op de weg en zie ik zo’n malloot rijden in zo’n hok en de eerste gedachte die je hebt is; Die is niet goed in zijn bovenkamer, conclusie bevestigd!
@cocksdriveaudi: ja en mensen in Audi’s zijn de enige mensen op de weg die asociaal rijden he? Alle mensen in andere automerken rijden heel braaf, volgens de regels en hoffelijk in het verkeer hè…..?
@jrk68: dat ben jij ook, anders plaatste je niet dit soort opmerkingen.
@kapiteinaudi: en ook een Audi rijder …..
Op zo’n moment moet je gewoon vol in die zijkant rammen… Snap niet dat die Rus zo geduldig is
@daandaan: Inderdaad ik zou hm er gewoon tegenaan tetsen, want dat die Audi het opzoekt en schuldig is staat toch op video. En volgens mij rijdt die gast toch in een barrel.
@daandaan: Was trouwens leuk geweest op het eind als die R8 dan crashed tegen die grijze auto die afslaat :-D
@daandaan:

En dan?

“Tegen debielen en mongolen is alleen een wagen van het kaliber Scania-Vabis of een flinke lantaarnpaal de juiste remedie ”

Juist nooit reageren, ze veranderen echt niet als jij hen “een lesje leert ” .
@desjonnies: idd je moet maar over je heen laten lopen. Doen we hier in NL ook al meer dan 10 jaar, alles maar pikken. Dat helpt ook…..
@mightymike:
volgens mij gaat dit over a-sociaal rijgedrag.
onze samenleving lijkt mij een heel andere discussie, niet geschikt voor autoblog.
@daandaan: Hangt er van af hoe nieuw en dierbaar je eigen auto is. Met een oud hok waar als zeven builen en zevendertig krassen in zitten, zou ik ook wel een enorme drang hebben om z’n achterlichtje uit te tikken…
Gewoon niet remmen
Dit is toch gewoon een gemiddelde Audi-rijder…?
Audi-rijders van hier kun je niet vergelijken met Audi-rijders uit dat (Oostblok?) land..
@flin95: Mother Russia of course..
What the f*ck hebben jullie tegen Audi-rijders??!?!?!?!?!?! We zijn gewoon normaal hoor en helemaal niet agressief. Kom anders vechten dan met je priusje, wij hebben tenminste plezier in het leven…

Oh nee wacht. Ik rijd geen mini(niet MINI) dus heb ik geen plezier in het leven :)
@justaminifan: Voel jij je dan aangesproken?
@justaminifan: laat iedereen maar met die extreme reacties…. Ieder merk heeft zo zijn eigen malloten, dat is echt niet merk of type gebonden….
@justaminifan:
Aan je schrijfwijze te zien pas jij ook prima in het profiel van een Audi-rijder.
@Hubert:
Amen!
@justaminifan: “wij zijn normaal en niet agressief”, vervolgens begin je met “kom anders vechten dan” …. Haha hilarisch

OT: Ik was allang uitgestapt met me knuppel en had die auto kapot geslagen want dat doen ze toch daar in Rusland ?
@rickieev: “Me knuppel” Serieus? Mijn knuppel zeg je dan.
Ik rij hier veel in België rond en mijn ervaringen met Audi rijders zijn meestal dat ze niet af kunnen dat ik met mijn Skoda of Saab sneller ben, heel waarschijnlijk omdat vele Audi rijders fier zijn dat ze Audi rijden en hierdoor hun imago een deuk krijgt (heb ik zelfs eens gefilmd en staat ergens op Youtube) Qua bumper- of Asogedrag valt het best wel mee hoor, daar zie je meer de BMW-rijders op het voortouw. Just do the test en kom eens een dagje op de Brusselse ring rijden, binnen de 5 minuten zit er wel een dikke Duitse bak plat op je bumper.
Mercedes-rijders zijn dan weer statistische gezien de rijders met de meeste snelheidsboetes, is nog een jaar geleden op tv en in de kranten hier in België geweest.
De R8-bestuurder moet 10 (?) seconden wachten door de overstekende voetganger, en maakt de verloren tijd dan goed door 4 minuten lang de andere partij te pesten. Vreemd.
Bestuurder en type/merk passen perfect bij elkaar!
Hier in België genoeg hufters op de baan en niet merkgebonden al valt het me op dat er wel een paar bovenuit steken. Wat is dat toch de dag van vandaag, zoveel mensen gunnen een ander het licht in de ogen nog niet. En dan wordt er gesproken over evolutie, LOL. Kom dagelijks genoeg mensen tegen die hun voertuig niet meester zijn of die geen kaas hebben gegeten van verkeersregels maar dan denken ze wel de beste chauffeur te zijn. Of mensen die een ander geen beetje plezier gunnen, gewoon spijtig dat het zo ver is gekomen.

Voorbeeld: onlangs wordt ik op een 2-vaks baan van de weg gedrukt door een XC90 die van het rechterrijvak naar het linker gaat waardoor ik moet uitwijken en bijna op een tegenligger knal, dan steekt ie doodleuk nog een middenvinger op. Rustig gebleven en ben er gewoon blijven achterrijden, man geraakte in paniek en rijdt naar het politiebureau, mij goed. Ik parkeer me achter hem zodat die ni wegkon en er een agent bijgehaald. Toen zei die dat hij in zen recht was omdat hij voorrang van rechts had???? Agent keek nogal verbaasd. Wel straf eerst de hufter uithangen en f*ck you zitten doen en dan lafjes met de staart tussen de benen naar de politie en nog niet durven uitstappen tot de agent er is. Ik heb zelf op geen enkel moment agressie getoond nog verbaal of non-verbaal. Vind dit gwn triest en kom dit wekelijks tegen waar ik woon :/. Nog mensen met die ervaringen?
@eqaulo:

Kan het zijn dat mensen ook zo naar jou kijken, weer 1 die denkt dat hij kan autorijden.

Het is als sex, geen fatsoenlijke vent die gaat zeggen dat hij er niet goed in is.
@yerrie: De mensen uit mijn omgeving kijken toch zo niet naar mij en ik beweer ook niet dat ik een foutloze chauffeur ben, ik maak ook nog fouten, wat menselijk is. Is wel een verschil tussen fouten maken en niet weten wat je aan het doen bent. Ik gedraag me ook niet agressief tegenover anderen. Iets met doe niet wat je zelf niet graag hebt ofzo. En ik mag zeggen in alle bescheidenheid dat ik al iets bewezen heb op dat vlak.
Damn zeg… Zoiets doe je maar in GTA San Andreas of zo.. Maar niet in de echte wereld, lutser!
Gisteren reed er zo’n idioot met een SUVVolvo te duwen. En een haast. Alleen de Q7 wilde niet aan de kant en hield zich keurig aan de snelheid. Het is dus niet echt merkgebonden dat mensen met grote auto’s hun kleine piemeltje willen compenseren…….
@ropbp:
Maar eerlijk is eerlijk : niets zo ergerlijk als iemand die zich aan de snelheid houd!!!
@Hubert: Eerlijk is eerlijk: die Audi reed goed door, maar lag niet te drukken. Dat deed die sneue vent in die oerlelijke Vulvu wel (puur omdat ie dacht dat iedereen wel aan de kant zou gaan voor die vrachtwagen)
Hij had beter een Q5 kunnen bestellen. Daar heb je een pakketje voor asociaal rijgedrag. Kan niet veel kosten want 90% blijkt het mee te bestellen.
Zo iets had die gast bij mij vader moeten flikke, dan leefte hij niet meer en we rijden idd audi.
@MAB: ach jochie toch, wat een stoere vader zul jij hebben.
@MAB: Leefte?

Ook meegewerkt aan het Koningslied?De Audirijders werken hier wel aan hun imago, zeg. De één beweert absoluut niet agressief te zijn en als we mochten twijfelen aan zijn woorden, kunnen we altijd komen vechten.

De ander weer ons te vertellen dat de boosdoener echt niet meer ‘leefte’ als zijn papa zich even kwaad zou maken.


Nou nou, poe poe. Niveautje, daar bij die Audi rijders!
@MAB:

Doe maar rustig aan, er komt een dag dat je ouder word en je realiseert dat je vader niet de stoerste, slimste en sterkste is. Ook je vader is net zo’n dappere dodo als de rest van ons.
En het gegeven dat hij Audi rijd spreekt niet echt voor hem dus des te meer reden om voorzichtig te zijn met je uitspraken, anders is de deceptie zo groot later
@yerrie: Ik had best willen zeggen dat ik ‘m ook had geslagen maar dan komt weer de opmerking dat ik (nog) geen rijbewijs heb. Het slaat gewoon nergens op dat die r8 bestuurder zo op reageert en misschien ben ik dan wel agressief en rijdt ik straks in een audi maar dat maakt me niks uit.
@MAB:

ik heb het filmpje niet eens gezien, dat doet er ook niet zo toe.
Aan het postuur en uiterlijk van iemand kan je niet zien of je hem tot moes hakt.
@yerrie:

En het sterft van de idioten op de weg, kan de hele dag wel gaan uitstappen, maar ik ben “helaas” ( ; beter in vrouwen verwennen dan mannen in elkaar beuken
@yerrie: Waarom reageer je dan? Het gaat niet eens om het postuur of uiterlijk want die hebben we nog niet eens gezien van de bestuurder. Het gaat over zijn klote gedrag en ik zou ‘m tot moes slaan als iemand dit bij mij flikt. Kijk jij nou maar eerst naar het filmpje voordat je reageert.
@MAB:

Jij wou dus zeggen dat als Badr Hari er uit stapt je hem ff een pak rammel geeft ?
Daarom is de opmerking ook zo kinderachtig en suf, niemand gaat iemand beuken als die niet eerst even heeft gekeken of hij die persoon wel aan kan
@MAB:

heb ik voor jouw ook nog ff filmpje bekeken maar het lijkt mij simpel, als je in zo’n auto rijd dan kan je wat en heb je geld of je bent crimineel, gezien het gedrag lijkt mij dit dan de niet fijne versie variant en gezien het oostblok land waar het gefilmd is durf ik nu wel te zeggen dat je 7 kleuren had zitten poepen in je luier
@yerrie: Het gaat er helemaal niet om wie sterker is, op dat moment ben je agressief genoeg om iemand aan te vallen ookal vang je paar klappen. Maar nou is mijn vraag wat had jij gedaan? nu je de filmpje toch hebt bekeken.
@MAB:

Niets, gelachen, sterft van dit soort idioten op de weg, ik word daar niet warm of koud van.
Momenteel wat minder maar heb jaren meer dan 70.000 km per jaar gereden en dan ga je anders rijden anders blijf je opgefokt thuis komen. Vroeger niet maar nu doet dit soort gedrag mij niets, lach er om en steek een duim op dat vinden ze leuk.
@yerrie: haha doe je goed. Ja sorry ik ben niet zo wijs en rustig als jij maar wie weet, ik heb binnenkort mijn rijbewijs dus.
@MAB:

No worry, was al niet zo’n held maar heeft heel wat jaartjes geduurd voor de stoom van de ketel was.
Doe niet aan bumper kleven, rechts inhalen ect rij alleen plank gas als de linker baan vrij is.(niet meer tenminste), kom uit auto fam en ben opgegroeid met een E12 M535i waar we allemaal als idioten in reden en mijn broers rijden nog steeds als idioten maar ik heb het afgeleerd
@yerrie: Oh dat is wel een dikke auto om mee te ‘beginnen’. Misschien leer ik het ook nog wel ooit af. Maar eerst me rijbewijs.
@MAB:
Dat is wel handig ja, in die BMW heb ik ook nog zonder rijbewijs gereden maar dat was een andere tijd de 80’s, toen stond nog niet op iedere hoek een Cop auto’ste controleren. Het is er ook niet beter op geworden voor jullie
@yerrie: ja klopt, het is er zeker niet beter op geworden helaas. We moeten er maar mee doen.
@MAB:

En dan nog 1 spam, stel nou dat ik verhaal ga halen, en er zit zo’n kop schopper in met mattie, dan kan ik van het weekend niet aan het bier omdat mijn “eer” is aangetast, allemaal opgefokte flauwekul
@yerrie: Ja en anders zit je met opgekropte frustratie, dat is ook nooit goed!
@MAB:

Zonder filmpje te kijken wist ik al dat het hier gezellig is met allemaal opgefokte audi rijders, ff voor de lol een knuppel in het hoenderhok gooien
@MAB: arme jij! Dat jij mee moet maken dat je tijdens je opvoeding in een Audi moet rijden!
@rufctr01: arme jij, een foto van een auto in je avatar waarvan je heel je leven alleen maar kunt dromen…
@rufctr01: haha ik ben er van overtuigt dat de auto die ik straks rij sneller en leuker is dan die jij hebt gereden destijds.
Wat een heeeeeerlijk rustig stel die dit filmt.

Doe ik ze niet na.
@glashelder: Was net aan het denken, koppel heeft waarschijnlijk net eens goed van bil geweest. Rustig koffietje, aankleden, auto in.

Eikel in de R8 heeft zo te zien al maanden, jaren doorgebracht met kinkloppen. Opgedraaid als een dolle. Zal ook wel iets te maken hebben met zijn persoonlijkheid en lichaamsbouw ;-)
Als je een paar jaar regelmatig met de motor over de snelweg rijdt, weet je precies hoe het zit. Audi kan in het rijtje Audi, Volvo, Renooit Scenic en Toyota Prius. Blind en spiegelloos.
In Nederland heeft dit weinig met audi rijders te maken, meer met zoals bijna elke lease bak rijdt. Vaak overspannen onderbetaalde vertegenwoordigers die op tijd bij hun volgende afspraak probeert te komen omdat het vorige gesprek wat uitliep.
Audi maakt geen super auto’s.
wat ging nog vooraf? meestal zijn het zo eikel dat die r8 ganse tijd stoorden, en maar allleen maar een half verhaal vertellen
Alsof het imago van een Audi rijder goed was, wat een grap, prima technische auto’s waar je 3 keer naar moet kijken voor je ziet welke het serie het is, no audi for me
@ cocksdriveaudi + jrk68,

En jullie zijn zeker ook Feyenoord, de club waar de haat jegens Ajax groter is dan de liefde voor de club.

Trieste droeftoeters.
@TomRS6:

Tommy doe nou niet zo bijdehand over mijn cluppie want daar hebbie dus blijkbaar geen verstand van. Dat we niets ophebben met 020 heeft niet eens wat met voetbal te maken, en als je echt stoer bent dan houd je dat soort praatjes hier inde kroeg, maar als audi rijder zal het wel veel bla bla zijn.
@yerrie:

Wat zegt het over jou dan dat je nu al in de kroeg zit? Henkie
@TomRS6:

A ik zit niet in de kroeg, ik zit vandaag thuis te werken
B ik zit regelmatig wel ind e kroeg overdag, terras tenminste
C er zijn mensen die niet 9 to 5 werken
@yerrie: Als je voor het voetbal ging zou je geen fan zijn van Feyenoord…simpel.
@TomRS6: Nope jarenlang Ajax seizoenkaart gehad toen ze nog in de Meer speelden en nog 2 jaar in de Arena, maar eh we praten hier over auto’s op een site die Autoblog.nl heet!

Wil je mekkeren over voorkeuren van voetbalclubs zijn er speciaal voor jou tientallen voetbalnieuwssites waar je heerlijk je gang kunt gaan.
@cocksdriveaudi:

Haha weet ik jongens. Ik post hier eigenlijk zelden maar vind het alleen zo sneu om elkaar af te kraken op basis wat voor een auto je rijd, dat hele fanboy gebeuren sowieso ongeacht welk merk. Dat is toch een beetje droevig?

Betreft Feyenoord, no hard feelings en ik hoop dat jullie snel weer eens wat tastbaars pakken, vorm van Jupiler cup ofzo ;)
@TomRS6:

Dat is het verschil, jullie komen voor prijzen wij komen voor Feyenoord, in voor en tegenspoed.
En daar ik dit jaar bij Ajax -Feye aanwezig was heb ik kunnen zien dan het inderdaad geen zin heeft om te komen want zonder 10 doelpunten is het werkelijk waar een trieste bedoeling zonder ook maar een beetje lol,humor, lekker wijven en sfeer, alles wat de kuip een feestje maakt iedere 2 weken weer
@yerrie: lekkere chicks in 010, grapje zeker?
@yerrie:

Als je verder over voetbal wil hebben kun je toch beter naar een voetbalsite gaan?

Ik vind dat jullie je gedragen als een stel blagen, haast meelijwekkend en beschamend.
Doe ik ook altijd, met de elektrische leen smart.
Door het kenteken hoef ik het filmpje niet meer te zien, stel mongolen daar
Had ook niets anders verwacht van zo’n geraamte in z’n Sjonnie-hok.
(Spreek uit ervaring,menigmaal op de snelweg de meest idiote verkeerssituatie’s mogen ondervinden van deze keurig nette mede weggebruikers).
Ook Volvo en Saab, kunnen aankoppelen aan de Audi-trein,van mijn standpunt
uit gezien,geen háár beter.
Ik had hem lekker in mijn auto laten rijden..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).