Autoblog video: DJ Afrojack drift zijn Audi R8

Auteur: , 104 Reacties

Trek je beste gympen maar aan, want we gaan een potje oefendriften op Zandvoort!

Check die achterbandjes

De nieuwe Lamborghini Aventador staat nog niet op kenteken, dus werd er gebruik gemaakt van de aloude zwart/gouden Audi R8. Kan zo’n ding driften dan? Mja, dat gaat best aardig…

Binnenkort meer!104 reacties

Nice!
Die gast heeft ook echt geniale auto’s in z’n garage staan! Maar zijn muziek blijft crap…
@flin95: ik vind zijn smaak voor auto’s net zo slecht als zijn kleding en muziek.
De Audi’s zijn totaal niet mooi en stijlvol, de Aventador wel, die is geniaal mooi!
@rufctr01: Ik verbaasde me al waar je reactie bleef gisteren.. Het is toch knap dat je onder elk artikel dezelfde reactie kan plaatsen. Het verbaast me nog dat je niets hebt gezegd over motorproblemen.. *Gaapt*
@martijnh: het verbaast me nog meer*
@martijnh: soms is de waarheid hard! Zet je bovenstaande reactie ook bij personen die Audi continue de hemel in prijzen en roepen dat het kwaliteit is?
Dat zal wel niet. Want dat is ook behoorlijk blaartrekkend.
@rufctr01: Ach man zeur niet, je bent gewoon onwijs jaloers op Afrojack. Je loopt alles van de Volkswagen Group af te zeiken terwijl je zelf in een Peugeot rijdt… Kom op man, met je motorproblemen, ik heb ook wel eens ‘gehoord’ van een Peugeot die vol gas bleef draaien waar het gas van bleef hangen, die dus ook niet uit te krijgen. Maar jij komt steeds weer met dat waardeloze onderzoek met je motorproblemen.
@martijnh:

Over rufctr01 kuun je hetzelfde zeggen. Hij heeft ook een verrotte smaak voor muziek en auto’s. Schlagermusik en Peugeot.
@rufctr01: Die matblauwe R8 vond ik veel mooier, die zwarte die hij nu heeft is indd nogal saai..
@rufctr01: Niet mooi en stijlvol? Als jij een keer in een RS6 or R8 v10 zou mogen gassen loopt het kwijl je mond uit en zit je met trillende handjes aan het stuur.
@jwimme: helaas voor jou jongen, ik heb al met een RS4 en RS6 gereden. Het rijdt erg goed, het is snel alleen doet het mij niks. De M3 vind ik veel leuker om mee te rijden.
@rufctr01: Als RS modellen al niet mooi en stijlvol zijn, hoe omschrijf jij je eigen bolide dan?
@jwimme: stijlvol, dit is mijn smaak. Ik vind de modellen van Audi niet mooi! En, ik weet zeker dat ik echt niet de enige ben. En jij vindt Peugeot niks, deze heb ik al 3 jaar niet meer, je Audi heeft een interieur wat bij Peugeot gemaakt wordt. Dus elke dag zit je, in je Audi, naar een Frans interieur te kijken.
En dan ga ik nog niet over het kwaliteit beginnen. Jij denkt zeker dat Audi erg goed is, er zijn hier artikeltjes waarin iets heel anders staat.
@rufctr01: Ik baseer mijn mening liever op persoonlijke ervaringen, i.p.v. dat subjectieve geblaat in die artikels van je. En dat audi interieur bij peugeot wordt gemaakt is onzin.
@jwimme: het bedrijf heet Faurecia, eigenaar is PSA. Zoek hier eens op: top tien automodellen met de meeste motorproblemen? Dan weet je alles. Veel plezier met lezen, nu valt VAG sprookje in duigen…hahahaha.
Dus voordat je wat roept eerst zeker zijn van je zaak en niet als een fanboy gaan lopen balken.
@jwimme: voor als je in de ontkenningsfase komt, daar hebben VAG aanhangers nogal last van: http://en.wikipedia.org/wiki/Faurecia
@jwimme: en hier heb je nog iets om te lezen:

http://www.autoblog.nl/top-10-automerken-met-de-meeste-motorproblemen


Viel spass!
@rufctr01: Dude jij hebt echt geen leven. Ik zit net op AB en heb nu al door dat je steeds met hetzelfde ‘onderzoek’ komt. Audi is niet perfect, mijn pa heeft ook veel problemen gehad, maar dat is o.a. verleden tijd… Ben benieuwd in wat voor kutauto jij rijdt!
-edit: schelden doen we ergens anders-
-edit: jij ook-
@rufctr01: Nu heb je trouwens nog steeds geen antwoord gegeven op mijn vraag, wil je niet kwijt in wat voor auto je rijdt?
@flin95: een 307 CC 2.0 16v 177pk, een Ford Ka voor de vrouw en een Citroën DS5 hybrid 200 pk.
@rufctr01: DS5 hele goede keus! Mooi ontwerp en heeft ook wel power, mn oom heeft er ook een. Tot nu toe hebben wij thuis een XJ, 4S en een a5. Die a5 geeft heel veel problemen maar is wel mooi. In het interieur zijn de naadjes wel slecht afgewerkt en sommige dingen voelen nogal goedkoop aan. Mijn ouders hebben dus, net als jij, een schijt hekel aan audi. Ze proberen die audi te verkopen maar er zijn weinig kopers;)
@flin95: hahaha, leuk om te horen!
@flin95: Wat betreft die A5 en de afwerking van het leer. Is het dan geen achteraf inbouw leer, dit zie je aardig veel in Nederland op alle Audi’s :(
@Stijnson: Nee zeker weten van niet, ik heb m mee opgehaald bij de dealer. De afwerking is gewoon niet zo goed als in de XJ, terwijl het prijsverschil niet heel erg groot is. Maar het ziet er opzich wel mooi uit hoor!
@flin95:

Ja, tuurlijk, het interieur van een jaguar is beter afgewerkt dan dat van een audi.

Ga eens opzoeken wat afwerking betekent.

Sjonge jonge zeg, wat een hoop gezwets lees ik toch weer.
@rufctr01: tja dat mag je vinden, vraag me af in wat lelijks je zelf in rijdt
@rufctr01: ga ga ga jaloers zijn mattie
Gaaf filmpje!! alleen jammer dat Afrojack kijk naar de voor wielen als je zegt de banden roken ook…(tijdens het driften)ehu en ik zeg over 2-3 weken ook ff met de Aventador proberen.
@wstegink:
Was je dronken toen je dit schreef?
@barbro: daar lijkt r wel op jah
Had wel iets meer gemogen of kont er nog een vervolg?
@mercedessls: er komt een vervolg ;)
Turning the tab….R8! Nice!
Ze roken ook een beetje nu… Wouter: Jaa das goed :D hahaha
@mclarenmercedes: Vervolgens kijkt ie naar z’n voorwiel…

*facepalm*

Hij had dat leren driften beter voor de aanschaf van z’n 458 Italia kunnen doen trouwens.
@lemans96: met 4wd Audi drifts moeten de voorbanden ook gewoon roken.
@sacha: Nope, not true. Auto’s met vierwielaandrijving als deze R8, Aventadors, Gallardo’s, 911(996,997,991) turbo’s, GT-R’s en dergelijk sportief AWD spul, hebben het meeste van hun aandrijving naar de achterwielen lopen. Daarbij, tijdens zo’n drift zijn het de achterbanden die laterale sliphoeken hebben ten opzichte van de rijrichting terwijl de voorwielen juist zoveel mogelijk de rijrichting volgen. ;-)
@lemans96: Je hebt gelijk, maar ik ben laatst wezen driften op een bedrijventerrein met mn pa’s 911. De voorbanden roken dan ook meer dan achter… Van awd zou je indd anders verwachten!
@flin95:

Wanneer dit zo is, dan lieg je. En ben je niet met de auto van pa wezen driften.
@heidi: Want jij weet precies wat voor 911, en hoe die precies werkt. Zorg eerst maar dat je zelf wat ervaring krijgt want we hebben het bij een slipcursus gedaan;)

Toch leuk dat je zoveel denkt te weten…
@flin95:

Rustig, rustig. Geen paniek, geen paniek.

Geen slipcursus, nee, maar wel een extreem hoge snelheden- en anticiperencursus. Maar geen slipcursus, nee.
@heidi: Oke, bedankt voor de informatie??? Ik reageer rustig maar u moet gewoon niet zeggen dat ik de waarheid niet spreek…

Een 911 kan driften met rokende voorbanden, klaar..
@flin95: Heb je hier van toevallig videobeelden? Want als je zoiets op youtube probeert te vinden dan vind je niets…
@lemans96: Nope, maar volgende keer willen we een goPro op het dak zetten, maar of je dan de voorbanden goed genoeg ziet betwijfel ik.

Het is overigens een 4S, met alle hulpmiddelen uit volgens mij.

Ff op youtube gekeken of ik goede filmpjes kan vinden, maar die zijn inderdaad niet te vinden. Zodra ik een goPro filmpje heb kan ik die misschien ergens uploaden zodat je je er een beter beeld bij kan voorstellen.
@flin95: Neem ff een voorbeeld aan de beelden in de video van dit artikel, daar zie je hoe ze de GoPro’s met zuignappen aan de flank van de auto monteren.
Ik blijf zeer sceptisch gezien het feit dat ook bij een Carrera 4S nooit veel meer dan 20% van het vermogen naar de voorwielen word gestuurd…
@lemans96: Misschien heb ik me heel erg vergist, want ik zat in de auto. Er kwam wel rook langs mijn deur(passagier) en het meest waarschijnlijke is dan dat de voorwielen rook afstaan..!?
@flin95: Die rook kruipt overal naar binnen, dat hoeft niet persé van de voorwielen afkomstig te zijn geweest. Anyhows, als je maar lol hebt gehad, toch ? ;-)
@lemans96: U zult wel gelijk hebben, ja het was erg leuk. Hebben hem net een maandje dus het is wel echt heel gaaf. Volgende week mag ik het een keer proberen;)
@flin95: Te gek. Ik benijd je. 911’s zijn toch wel zulke ontzettend indrukwekkend goed rijdende auto’s, dat is met bijna niets anders te vergelijken.
Probeer ook of je er even een leuke landweg of dijkweg mee mag rijden zodat je het precieze sturen kunt voelen. ;-)
@lemans96: Ja dat klopt! Hij staat in de VS, aangezien ik daar al mag rijden (amerikaans paspoort) heb ik er al wat coast ritjes mee kunnen maken. Super ervaring, het plakt op de weg! Nu nog een drift-sessie en het is helemaal compleet;)
Goed om te zien dat Nick zijn centen gebruikt om een passie te bekostigen. Hulde, zouden meer mensen moeten doen,
@Donstil: Want de meeste mensen hebben genoeg geld om een sportauto/elke week nieuwe bandensetjes te kopen;P
@Donstil: 4 uur cup a soup?
Gaat best aardig! Wat een wagen trouwens! Die wrap verpest het wel.
Ook wel heel handig trouwens dat hij gaat kijken of de voorwielen roken van het driften -_-
Geniaal
Haha was net op het pownews, ik zou zeggen dat hij toch iets meer moet oefenen
onlyjealouspeoplehatevag
Wie zei ookal weer dat je niet kon driften met een 4WD?
@onlyjealouspeoplehatevag: Je hebt alleen giga veel plaats nodig.
@norge: ik had minimaal een reactie van je verwacht waarin je zou zeggen ” zelfs het awd stysteem van vag deugt niet, anders konden ze niet slippen.. ”

Ben zeer teleurgesteld..
@lamborgfan: Dat ligt te voor de hand.
@Kartmans: Precies, net iets voor norge aka ‘mr. voorspelbaar’ dus.
@onlyjealouspeoplehatevag: op een nat wegdek krijg je de diat cinqueciento van me moeder nog dwars door de bocht…

Plus met 4wd is het best mogelijk, alleen wat moeilijker om hem schuin te houden
@onlyjealouspeoplehatevag: Tenzij je b-b-b-ballzzz of steel hebt of gewoon heel lomp gaat het je waarschijnlijk ook niet lukken op droog, maar zoals je ziet ligt hier een bakje water op het waarschijnlijk toch al vrij greasy infield van Zandvoort.

Met een andere VW+ dan de R8 wordt het nog moeilijker want die hebben hele zware neuzen…misschien kan je dan driften als je ‘m in reverse zet en achteruit een rondje doet.
@jaapiyo: *bent*
@onlyjealouspeoplehatevag: Niemand, kan prima. Zelfs met een oude Passat 4motion kan een goeie bestuuder driften.
Ben ik de enige die ziet dat hij in zijn spiegel kijkt om naar het achterwiel te kijken. Over de schouder zie je geen ster. Maar oké. Fijn wagenpark heeft hij trouwens.
Moet dat copyright flamfilm niet ff ge-update worden naar 2013?

….mja, dat valt mij dan weer op…
@Rick-dos: mij ook
@Rick-dos: schoonheidsfoutje, iets met haastige spoed;)
Leuk kind in z’n speeltuintje. Dikke vette plus van mij. Keep ‘em comin’!
Dat heeft hij eerder gedaan zo te zien. Wel leuk ook die chromen raamlijsten. Dat zie je niet vaak.
Best jammer dat als de deur geopend wordt, de originele kleur zichtbaar is.
@rotarypowah: hij laat zn auto’s altijd wrappen bij JD customs.. Die zorgen er echt wel voor dat ze ALLES wrappen en niks van de originele kleur zichtbaar is! Vd week hebben ze weer 1 of 2 veyrons oranje gemaakt
@gerritdriessen: en toch zie je nog duidelijk een stukje witte R8 als de deur wordt geopend…
wanneer gaan we deze jongen negeren? wie is dit eigelijk? hij doet iets in de muziek als ik dit lees. Ik heb het geld niet maar hij hangt behoorlijk de patser uit. Ik plaats deze in het zelfde rijtje als die andere asielzoekers in hun oude golf of bmw petje mobiel. Gewoon jammer. Maak er weer leuke auto blog van met nieuws en soms een keer gekheid. Niet met deze rommel.
@gerjan: kleine generatie kloof hier denk?! Of woon je onder een steen of 2
@gerjan: asielzoeker? Doe even normaal man.. Lage reactie, pure jaloezie! Als je niks met een beetje respect kunt posten, post dan gewoon niks!
@gerjan: of je gaat naar een andere site opa
@gerjan: Dus… zit je tampon dwars? Asiel zoeker? Hij is geboren in Nederland… Maarja mensen van 80+ zullen wel niet weten wie het is plus een patser zou in een gigantisch huis wonen met 100 auto’s, enige wat hij heeft zijn mooie auto’s en een rijtjes huis.
@gerjan:
Komt gij eens de boerderij uit jonguh.
Hij lijkt me een sympathieke gozer.

Mooi dit, tenminste niet alleen maar “show” maar ook “go”!
@Reinbergen: Ja lijkt. Tot je h’m in het echt tegen komt en een praatje wil maken. Dan kijkt hij je aan van, ik ken je niet ga weg joh!
@VeniVidiVici: De meeste mensen reageren zo als er een random persoon naar ze toe komt..
@syliaca: precies, als je bekend bent hoef je niet met iedereen een praatje te maken alleen omdat je bekend bent..
Drift nog best aardig zo’n R8 op het nat. ik vind hem in het mat blauw toch mooier.
Binnenkort meer … zeker ook vrienden die de R8 crashen, net als headhunterz zijn M5
Toch props voor de filmcrew die doodleuk in het midden van de driftcirkel gaan filmen! Zeker als afrojack geen ervaren drifter is kunnen er zo ongelukken gebeuren.
Leuke filmpje net als met headhunterz :D
Heeft die hem nog niet gecrasht op de A20?
Aangekomen in z’n nieuwe RS6 (r?)
@quantez: z’n oude, die heeftie al een tijdje hoor.. De RS6 C7 heeft hij besteld als de berichten op autoblog waar zijn ;)
De freggels van PowNed die huppelde er ook rond :-)
Audi R8 Balboni?
R8V10 kan prima driften, word erg veel gedaan in kuwait met zo’n auto. de organisator van drift 965 (kuwaitse drift club) doet elke keer mee met zijn R8V10 namelijk
@spykerboy: haha gefeliciteerd en bak een taart.
Mooie wagen, maar die wrap is een teken voor wansmaak, die is net zo slecht als zijn muziek.
Is het een trend dat een dj met wouter gaat driften of lijkt het alleen zo?
@audirs7: Nee, maar het is wel een trend dat Wouter met een DJ gaat driften ;-)
Het lukt me maar niet om een harde plasser te krijgen van zo’n R8. Het ding heeft iets klinisch iets conservatiefs, net niet dat rauwe randje wat een echte supercar wel heeft..
met dank aan Cenydd Renaud

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).