Autoblog video: verslag van #AutoblogX in Boxtel

Auteur: , 103 Reacties

Gisteren was de Autoblog-meeting in Boxtel, uiteraard hebben we daar wat videobeelden geschoten.

We hadden enorm geluk, het was een mooie/droge dag en er waren erg veel leuke auto’s op komen dagen. We willen hierbij dan ook iedereen bedanken voor de aanwezigheid! Tevens willen we Classic Park bedanken voor de gastvrijheid. Helaas waren er een aantal mensen die hun auto’s niet meer op het terrein aan de voorkant konden zetten, ondanks dat het ging om zeer exclusieve exemplaren. Vanwege de aanwezige ruimte moest er wat strenger geselecteerd worden, onze excuses hiervoor.

Maar goed, na de compilatie van afgelopen 10 jaar is het nu tijd voor een kleine compilatie van de meeting. Check de video op ABHD!103 reacties

Sacha, waar is het met jou naartoe gegaan (het haar)!
Nee grapje, wacht nog steeds op zijn AMG video’s.
Was geslaagd zo te zien, van harte gegund!
Goeie pruik Sacha, is ff wennen.
WTF Sacha, Hans Kraay Junior look-a-like?
Excuus aanvaard, al blijf ik het vreemd vinden dat 2 uur na mijn aankomst er wel ruimte bleek te zijn voor een oude Golf 3 en een kudde MX5-jes..
@tupperware: ja dat klopt, volgens mij was er ook nog wel plek genoeg. Maar jammer voor de mensen die ook met een dikke wagen aankwamen en die hem op de parkeerplaats moesten zetten. Overigens was die golf 3 wel een zeer fraaie originele vr6, en die zie je ook niet vaak meer
Ben benieuwd of mijn kapsel (of gebrek daaraan) ook nog op de video terecht is gekomen… Die Drône zeilde wel over mijn hoofd …

Best lachen zo’n event en ik zou het wel aa dit vinden als dit verder uitgewerkt wordt…
Dagje Lelystad?
En ik maar denken dat hier alleen wat pubers rondhangen met flink wat tupperware (sorry Tupper) op hun auto die meer herrie dan snelheid hebben…

Zitten toch verdomd mooie auto´s tussen. Jammer dat ik niet kon komen. Wellicht over 5 jaar als autoblog 15 jaar bestaat?
Boxtel, dik anderhalf uur rijden, Assen, twee uur… Misschien is een keertje ergens rond Amsterdam een meetinkje houden autoblog? pleaaaaase
@lambo4all: 10
@lambo4all: Tja, als je niet van rijden met je lambo houdt, maar liever langs de amsterdamse grachten flaneert…
Was meer beniewd naar de auto’s die dus aan de achterkant geparkeerd stonden…
@norge:
Daar stond genoeg leuk speelgoed tussen en niet alleen dat van mij.
Jammer dat het voor jouw echt een takke eind rijden was..
@norge: Waar zijn de taal nazi’s gebleven? Benieuwd potdomme…
Effe wennen maar daar is Sacha haha ziet er goed uit! Overigens @wouter: waarmee kwam jij aanrijden en welke zou jij van het gezelschap willen hebben? Als er volgend jaar weer een bijeenkomst is kom ik zeker langs in m’n merc. Helaas zat ik Duitsland.
Wanneer fixen jullie de zoomfunctie op iOS eens? Vet irritant!
@henk123456:
Dat eeuwige gejank van die Applesissies, dat is pas vet irritant….
Wauw, ik had eerlijk gezegd dat er zoveel moois zou staan! Overigens is zo’n mooie bijeenkomst meer dan verdiend voor jullie. Trouwens lekkere Subaru zeg, droomwagen:)
Vette video!
Onze auto helaas niet zo vaak in beeld gezien.
Komt er ook nog een album online met foto’s van de wagens?
Bedankt voor de leuke zondag ochtend, zeker de moeite waard geweest!
Gefeliciteerd. Een tondeuse komt richting Autoblog hq.
Ben benieuwd of we tegen het jaar 2100 allemaal een mobiele telefoon in ons hoofd hebben geëvolueerd, aangezien mensen hun ogen toch alleen maar gebruiken om te kijken naar de filmpjes die ze gemaakt hebben om dan later aan anderen te kunnen laten zien dat ze er geweest zijn, in plaats van dat ze nou gewoon genieten en die mobieltjes eens wegdoen.
@jipino: Google glass ;)
Geen roadsterliefde?
@ponnie:
NEIN, ondanks dat ik ruim op tijd was en het voorplein nog uitgestorven, was Wouter onverbiddelijk. Het werd dus een enkeltje weiland….
@ponnie:
Ik heb me ondanks dat nog prima vermaakt hoor, wat mij betreft mag AB hier een jaarlijks terugkerend evenement van maken.
Misschien met naamkaartjes zodat je ook weet wie er nu eigenlijk achter al die nicks en avatars schuilgaan….
@jrk68: idd ik was er vanaf half 11 tot 13:00 (met de leasebak). Bakkie koffie met “bekenden” was ook wel leuk geweest. Ik had trouwens het idee dat de selectie iets minder streng werd later in de ochtend. Dus beetje pech gehad misschien.
@w0o0dy:
Ik was er om 10 voor half 10, gelijk met de 650S.
Nu ik je signalement lees heb ik je volgens mij wel met een bakkie op de loungebank t.o. de hotdog kar zien zitten.
@w0o0dy: Dat idee had ik ook, want rond 9.45 mochten wij er niet in met de 997S en Z4M, terwijl er later wel een 996 4S en Z4M werden doorgelaten… Maar de lol was er niet minder om :-)
Mooi filmpje is het geworden!
Zijn dat allemaal (geparkeerde) auto’s van AB-reageerders?
@bosnialove: lijkt me wel, kan me niet voorstellen dat de trouwe reaguurders naar een achterafplekje op een duistere parking gestuurd zijn.
@bosnialove: en zo ja, wie kwam met wat?
@bosnialove: de meeste wel, een paar auto’s waren van vdakket en louwman en de 918 van de porsche dealer
@bosnialove: ik zie nogal wat persauto’s of ligt dat aan mij? :)
@utr1984: de Jaguars, wat Mag spul en wat Audi en Porsche leen-spul maar m’etjes, wat RS of S, RenaultSport, Maserati, Aston Martin, de wrx, de lotussen, de rx8’jes en de mx-5’jes plus nog een boel variëteit was wel echt van bezoekers
utr1984 via Android app
@w0o0dy: ja, dacht al zoiets. Paar auto’s kwamen me bekend voor van tests enzo
@w0o0dy: De Panamera Turbo buiten was ook van een AB-bezoeker ;).
Was van plan om nog wat meer Porsches mee te nemen, had me ingeschreven voor meerdere auto’s maar het was de bedoeling om met 1 auto te komen. Kon achteraf nog geregeld worden maar die mail had ik te laat gezien. Volgende keer beter!
@bosnialove: Nee alleen auto’s die door de selectie kwamen. Of duidelijke vrienden/bekenden van autoblog die “leuk spul” mee hadden genomen.
@bosnialove: ben er niet geweest, maar kan me voorstellen dat her en der ook wel een geleend (al dan niet betaald) modelletje staat.
@bosnialove: zoals gezegd waren er wat spullen van Porsche Eindhoven, Akker had een aantal auto’s neergezet maar de meeste niet zo nieuwe voertuigen waren van normale bezoekers. En dus een paar voertuigen van de Bloggers.
Was super! Bedankt autoblog. Ook leuk dat iedereen het terrein op mocht stond er zelf niet maar dacht dat het alleen voor amgs rs’en meer was.
Damn!! Die Volvo s60 Polestar!! I love it!
Als iemand foto’s of video’s heeft van de audi rs5 die er ook was dan zou ik deze graag ontvangen op [email protected] of 0683967494
Hmm.. Hoopte eigenlijk op een video waar de reaguurders in betrokken zijn. 10 jaar autoblog, meeting en dan zien we Wouter, Casper en Sacha elkaar een beetje interviewen.
En een geile Fulvia, dat dan weer wel.
Ik dacht, nu komen de ongemakkelijke praatjes met al onzer helden, helaas…
Was een leuke dag, badankt!
Dank manne, ’t was een mooi feessie, we hebben er van genoten. En Classic Park is een uitstekende locatie gebleken. Kortom : voor herhaling vatbaar.
Niet geweest, maar ziet er gaaf uit met mooie auto’s. Had eerlijk gezegd een hoger golf/astra gehalte verwacht, maar dit is gewoon heel dik!!!
Heel jammer dat ik er niet bij kon zijn aangezien het evenement alleen in de ochtend was…..
Tjonge dat ziet er indrukwekkend uit. En ik naar denken dat de gemiddelde AB’er met de fiets of het OV door het leven gaat :-))
@roppp:
Het gros van de reaguurders wel maar AB heeft zoveel meer lezers dan reaguurders, tenminste dat maakte ik uit Wouters woorden op….
@jrk68: de man van de Italia moest kiezen… die heeft 4 of 5 leuke dingen en Sacha is ook niet snel aangewezen op een fiets.
@jrk68: correct, de reaguurders zijn gemiddeld gezien een stuk jonger dan de gemiddelde bezoeker ;)
@CasperH: Maar goed dat er een paar uitzonderingen zijn die de regel bevestigen..
@norge: Die zijn er altijd, toch? :)
Ik ben spijtig genoeg niet kunnen gaan.
Keer in Gelderland houden? mooi in het midden, wel zo eerlijk ivm reistijd.
Was mooie zondagochtend en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt mannen!
Het weer was inderdaad helemaal super. Enorme mazzel mee gehad (of waren de goden ons goed gezind…?).

En iedereen bedankt voor de kapsel-complimenten {:-)
@sacha:
Zo super dat ik dakloos terug naar Rotterdam gereden ben….
Mooie opmerking over je “coupe James May”.
@jrk68: ik kon er helaas niet bij zijn vanwege vaderlijke verantwoordelijkheden. Misschien een volgende keer.
@stephane8200:
Jammer man, het was best een gezellig feestje.
Erg goed ziet dat er uit. Dat Is pas een meeting.
Was jij dat in die rode Audi, Autoblogger? Heb je nog op film :P
@mdksupercars: check ;)
@autoblogger: Welke rode?
Net voorbij Den Bosch werd ik ingehaald door de rode Quattro (als het die was, goed geregeld) en die gele Boxster GTS.
De SV had ik even daarvoor bij de pomp achtergelaten.
@jrk68: die Quattro was van iemand anders ;)
@jrk68: zie de foto’s.. Merk en kleur klopt wel maar wat had je anders verwacht? ;-)
Zeg @autoblogger: wees eens eerlijk: hebben jullie die nep-manager met zn groene da’s nog een paar takes over laten doen, of zagen jullie al in hoe uniek deze tenenkrommende speech was?
@gregorius: Niet om het een of het ander he. Maar dat is 1 van de eigenaren. Een erg attente man, die privé het liefste in zijn MB 190 2.6 rijdt. En dat zou je niet verwachten!
Jammer dat op het achterterrein meer leuke auto’s stonden dan aan de voorkant: zwarte Elise, mosgroene Vantage etc
Ik zag me zelf ook met m’n dochtertje in de drone shot. Was leuk om er te zijn. Veel geleerd hoe autoblog nu in elkaar zit. Mooi kijkje in de keuken zeg maar. Thanx mannen tot snel hopelijk.
Dat ziet er goed uit. Had er graag bij willen zijn.
Volgend jaar nog eens?
Zag er best gezellig uit en had er best bij willen zijn. Ware het niet dat het in de rimboe van Nederland was georganiseerd.

Tuurlijk, Classic Park klinkt zeker als een plek waar je als auto/klassiekerliefhebber naar toe moet zijn geweest in je leven. Toch…
Was zeker een leuke bijeenkomst met genoeg variatie aan auto’s. Mocht iemand foto’s of video’s hebben van mijn vaders Passat R36 of mijn eigen R32, zouden die dan contact met mij willen opnemen?:)
Mooie verzameling bij elkaar!

@tupperware is die Alpine a310 van jouw??
@iJoost:
Nope, die A310 is van oud NCRV DJ Sjors Frolich, heb nog wel even met hem gesproken.
Ik had zoiets bij me, die van mij heeft een grijze kooi.
http://carphotos.cardomain.com/ride_images/4/515/2449/38786224038_large.jpg
@tupperware: aha, vandaar dat bekende gezicht! Ik vroeg me al af waarvan ik hem kende…
Erg tof om een aantal van jullie te ontmoeten gisteren, jammer dat ik niet met meer van jullie van gedachten heb kunnen wisselen. En wat een toffe karren rijden jullie (bijna ;) ) allemaal, hopelijk kunnen we dit snel nog eens doen!
@CasperH:
Was een genoegen Casper, leuk ook met die Tuscan (priceless ook die tekst achterop)
Ik had Herman ook graag nog even gesproken maar toen ik z’n signalement wilde vragen was je net druk, druk, druk….
@jrk68: Naast die Tuscan stond ook een leuke zwarte wagen ^^
@diehard:
Ik moest even denken, maar was dat niet die fraaie FTO….
Hier in de buurt rijdt een witte maar dat is lang niet zo’n mooi exemplaar.
@jrk68: in het andere artikel vroeg iemand of die fto wel mocht komen… Dat is dan waarschijnlijk de eigenaar
@jrk68: was het niet een zwarte Vanquish? Die Fto stond een stukje verder van de ingang Vd parking dacht ik.
@w0o0dy: De FTO stond naast de Tuscan, nadat de Tuscan weg was kwam er een 458 naast te staan.
@jrk68: Klopt, was de FTO van ons :)
@jrk68: zelfs als Porsche rijder kon ik de tekst op de Tuscan waarderen :-)
@jrk68: denk dat je Herman gezien hebt bij de ingang.
@w0o0dy:
Toen ik aankwam stond Wouter daar met 2 parkeerwachters.

Ach, gezien het enthousiasme onder de reaguurders zullen ze dit vast wel vaker gaan doen.
Ik stel het Louwman museum voor, genoeg parkeergelegenheid, mooi museum en vast genoeg mensen die daar een bijdrage voor overhebben.
De laatste keer dat ik daar geweest ben was met een jaarvergadering van Lotus Club Holland.
@CasperH: leuk om je eens te spreken. M’n dochtertje vond het ook super. Ik kan niet vroeg genoeg beginnen met het virus over te dragen toch?
Geweldig, een Jaguar XFR met z’n typenaam als kenteken. Dealtje met RDW?
Toen in ’91 de Citroën ZX werd geïntroduceerd, hadden alle demo’s ook een ZX- kenteken. Er schijnen mogelijkheden te zijn.
@sabrerator: zoiets volgens mij idd, die blauwe xfr is van de importeur weet ik
@sabrerator: gewoon afwachten, dit was idd een dealer auto
Er zijn een hele hoop auto’s die voor de volgende editie niet meer toegelaten moeten worden. Zie afbeeldingen.
Doe het aub elk jaar ! ;)
Ik was er helaas niet bij.. Maar volgende keer kom ik zeker met een van m’n leuke wagens ! ;)
Bedankt voor het organiseren Autoblog. Het was een geslaagde dag.
http://i61.tinypic.com/33duz53.jpg
Cool filmpje! Toch knap dat we volledig buiten beeld hebben weten te blijven… Wie stond er overigens te filmen bij het hek toen wij (Z4 M en 911 S) weg reden? Ben wel benieuwd naar het driftje dat mijn elfje legde…
@CasperH ; Ik dacht dat je de G63 voor een ritje wilde scoren ? ;) Met die audi kun je toch niet echt de hooligan uithangen.. ;)

De lineup was iig lekker gevarieerd ; beetje raar dat later in de ochtend er steeds meer ‘vreemd’ materiaal tussen kwam te staan.
Die halfordsfransoos op de achterste rij met enorme aandrang om z’n subs op te blazen was ook niet echt smaakvol imho…

Als de autoselectie de volgende keer wat strenger mag dan zou het event helemaal top zijn :)
@shicomm: Zijn muzieksmaak ook niet.

Boink boink boink
Was gezellig met lekker weer! Al was de zon niet goed voor de foto’s die ik met mn tel maakte. Wel jammer dat ik niet de VIP op mocht, had mn Volvo graag naast de S60 Polestar op de foto gehad.

Parkeerbeleid was twijfelachtig idd, stonden dingen waarvan ik dacht dan heb ik op de parking leuker spul zien staan (uiteraard ook mijn eigen auto). Iemand nog een foto gemaakt van mijn zwarte S40 T5 met de 19″ die ik speciaal even terug onder de auto had gezet? Mailen naar [email protected] :D
Ben maar even geweest, Chrysler mocht ik op het achterterrein parkeren. Had het inderdaad veel leuker gevonden als de auto’s die daar stonden wat meer aandacht kregen, daar stonden tenminste nog leuke auto’s van ‘het normale volk’ tussen. Dat nieuwe spul zorgt wel voor meer bekijks, vind zelf het ouwe spul wat interessanter ;)
Volgend jaar maar weer doen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).