BMW 2 Serie Cabrio: kap open en gas geven

Auteur: , 12 Reacties

De BMW 2 Serie is vanaf het voorjaar van 2015 ook leverbaar als cabriolet. Strakke timing? Jazeker!

BMW 2 Serie Cabrio

De cabrio-versie verschijnt namelijk ook als M235i en daar kunnen we niet anders dan vrolijk van worden. Denk er even een fraai lentezonnetje en een kronkelende asfaltstrook bij en je begrijpt wat we met die 326 pk sterke M235i Cabrio willen doen. Inderdaad: die kap open en gas geven.

Mocht je het liever ietsje rustiger aan doen, dan kun je altijd nog kiezen voor de 220i of 220d (184 en 190 pk). Alle modellen krijgen in ieder geval de traditioneel ogende stoffen kap, die je binnen 20 seconden opent. Klinkt het je allemaal als muziek in de oren? Omcirkel 28 februari dan alvast in je agenda, want dan staat-ie bij de dealer.12 reacties

Kap open en je zwaar opgelaten voelen
De enige moderne BMW die ik graag voor de deur zou parkeren :) Misschien over 10 jaar als tweedehandsje!
Nette bak!
Waar blijft die M2 nou, ook als cabioke graag.
Ik voel me immers niet snel “opgelaten”..
ziet er echt goed uit, zeker zo een M235i!
Wow dubbele uitlaat op een 220d! Eindelijk ;-)
Meer fan de coupe, maar het is wel een mooie wagen om te zien. Zeker die blauwe.
Alleen jammer dat ik het interieur aarslelijk vind… Doe toch maar de A3 cabrio dan ;-)
@Rob:
Tja, het is maar waar je prioriteiten liggen….

Nu vind ik het interieur niet lelijk maar als ik moet kiezen tussen een strak sturende auto met een aarslelijk interieur of een onderstuurd hok met een mooi interieur dan ga ik toch echt voor optie 1….
@jrk68:
“… een strak sturende auto …”

Ga nou niet doen alsof dit een strak sturende wagen is…. Dit is gewoon een geinige cabrio, voorzien van alle luxe die je wenst en een comfortabel onderstel. Precies zoals de doelgroep hem wil. Oke, de retedure 2-series met M-goodies, dat zijn misschien nog enigszins strak sturende wagens (wel uiteraard met een “Comfort” knopje…).

Het is niet voor niks dat “onze” Wouter vindt dat een Cadillac (je weet wel, dat merk dat bekend staat om haar rijdende olietankers…) ATS meer rijplezier en sportiviteit heeft te bieden dan een vergelijkbare BMW.

Ergo, BMW’s standaard wagens zijn allang geen “strak sturende auto’s” meer.
via iPhone app
@Rob: je hebt al een hele tijd geen BMW meer gereden he… Kleine tip: ga in een bocht hangen en geef gas. Doe dat vooral ook met het referentiepunt, en let daarbij op de rust of onrust in je stuur. Grtz een zeer tevreden Z4 rijder…
Mooie auto, mooier dan de 4-serie Cabrio. Liever een luxe aangeklede 2-serie Cabrio met fijne motor dan een kale 420 Cabrio (wanneer komt BMW weer tot de conclusie dat een stoffen kap gewoon mooier staat, beter rijdt en lichter is?)
Ik krijg het er warm noch koud van. De zoveelste BMW waar ik te veel storende designelementen in terugvindt. Jammer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).