Dashcam: Spongebob en Mickey Mouse trappen Rus in elkaar

Auteur: , 11 Reacties

Agressie in het verkeer is natuurlijk nooit grappig, maar ik daag je uit niet te lachen om dit filmpje.

Spongebob en Mickey Mouse gaan los op Rus!

Waar anders dan in Rusland? Deze dashcam legt een verkeersruzie vast tussen twee witte busjes. Het kleinste busje blokkeert de andere bus en de chauffeur stapt uit om verhaal te halen. Niks bijzonders natuurlijk, maar wat er dan gebeurt heb je nog niet eerder gezien. Uit de grootste van de twee busjes stappen vervolgens vier cartoonkarakters, te weten Mickey Mouse, Spongebob Squarepants, dat rare nootjes verzamelende beest uit Ice Age en nog een vreemd gemuteerd konijn of iets dergelijks.

De beestjes gaan helemaal los, en hoewel je agressie nooit mag goedkeuren kan je ook zeggen dat de bestuurder van het kleine busje de problemen wel zelf opzoekt. Check de video op Autojunk.nl!11 reacties

Ik zag hem gisteravond al voorbij komen, echt te mooi dit!
De Termickeynator!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahah.

Ik moest wel lachen.
Ik zeg dit nooit, maar nu lijkt het me een aardig moment om toch te zeggen en dat is dat ik denk dat het fake is. Die pakken zijn bloedheet en benauwd, dus je gaat niet compleet in tenue inclusief masker in de auto zitten. Laat staan dat het lekker zit, je kunt niet eens met je hoofd tegen de leuning aan, dus je zit constant voorover gebukt. Je doet die dingen af voordat je in de auto gaat zitten.
Daarbij zie ik ze nooit serieus uithalen, het is meer duwen en wat slappe schoppen. Die jongen laat zich ook wel erg makkelijk vallen.

Wel een grappig filmpje, daar niet om.
@lemster: U spreekt uit ervaring, mag ik aannemen?
@joejojo2012: Voor wat betreft het pak? Ja. Voor wat betreft het slaan, helaas ook ja, maar vanuit de ontvangende kant.
Geen wonder dat Putin in eigen land zo populair is, onder zijn bewind is Rusland één groot pretpark geworden, waar je nog ouderwets lol kan trappen.

Er zal vast nog wel een nog ‘grappiger’ vervolg van dit filmpje te vinden zijn waarin deze Mickey Mouse zelf letterlijk half dood wordt getrapt omdat hij vecht als een mietje.
Zijn kinderen mogen nooit meer naar Disney kijken.
Dit is wel een van de grappigste dingen ooit zeg. Heb hem gelijk op facebook gedeeld haha
Ziet er inderdaad een beetje nep uit, vooral hoe geanimeerd die dat eerste figuur achter de bus loopt. Wel opvallend dat de chauffeur netjes blijft wachten tot de looneytunes zijn uitgeraasd. (Remlichten)
Nep

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).