David Beckham rijdt neus van zijn Range Rover

Auteur: , 10 Reacties

Voetbalster en model David Beckham heeft zijn Range Rover Sport in de zijkant van een Acura SUV geparkeerd bij het verlaten van zijn kapitale woning in Beverly Hills. Zijn 14-jarige zoon Brooklyn zat naar verluidt naast hem in de auto.

Beckham doet een boemklats

Na de crash schijnt de 38-jarige ex-voetballer zijn Range Rover terug op zijn eigen oprit geparkeerd te hebben. De 38-jarige David Robert Joseph Beckham werd daarna door de toegesnelde politie ondervraagd. Omstanders verklaren in ieder geval dat ‘Golden Balls’ (zoals zijn vrouw Victoria Beckham hem noemt) na het terugzetten van zijn auto op zijn eigen oprit ook nog de brokstukken van de straat heeft gehaald, waaronder de voorbumper van zijn Range Rover.

Het is niet voor het eerst dat Beckham bij een ongeluk betrokken is. In 2008 crashte hij een zwarte BMW, toen met zijn vrouw Victoria op de passagiersstoel. In 2011 schijnt hij daarnaast betrokken te zijn geweest bij een crash in Los Angeles, toen ook met zijn zoon Brooklyn in de auto.

We hopen dat hij na het verkopen van zijn mat zwarte 997 Turbo cabrio en zijn Rolls Royce Phantom DHC nog iets in de schuur heeft staan. Waarschijnlijk wel hoor, en anders kan hij altijd nog de zwarte poes van zijn vrouw berijden.

Meer foto’s van het incident zijn bij Express te vinden.10 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Bestaat die vent nog?
@stephano: Bestaan er nog dommere vragen?
@quattromeister: Ik heb al in geen jaren iets van die vent gehoord, volgens mij is hij sinds zijn overstap naar de vs langzaam uit de picture verdwenen.
@stephano: ligt eraan naar welke picture je kijkt. Hij was over zijn hoogtepunt heen bij Real en kon (om en nabij) 250 mio USD in 5 jaar verdienen door bij LA Galaxy te voetballen. Slimme keuze.
Vorig jaar mocht ie nog af en toe invallen bij PSG en een beetje de ‘pretty boy’ spelen voor de Arabische euro’s. Ook leuk, jaartje in Parijs, beetje fit blijven en lekker wat geld binnen tikken. Toch niet slecht voor een jongen met een onder gemiddeld IQ.
Maar goed, voor-bumper van je auto afrijden omdat je onoplettend je oprit af komt rijden: stom, maar hij zal de eerste niet zijn. Storm in een glas water.
@stephano: hij leeft meer dan jij, dat weet ik zeker.
@stephano: Hij zal zich spreekwoordelijk afvragen who the fuck is stephano.
Het is een range rover vogue, geen sport.
Is geen RR Sport maar een volwaardige Range Rover.
naar verluidt :-) oeps foutje
Zijn al zijn auto’s black on black? die Porsche en Rolls Royce waren dat ook al.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).