Deze auto reed tientallen kilometers door na ongeval [video]

Auteur: , 17 Reacties

Met een dergelijk zwaarbeschadigde auto is nog prima te rijden. Althans, dat vond de drankbak die hem gisteren op de A28 bij Zwolle tegen een vrachtwagen aan zette. Dat hij een gewonde vrouw op de achterbank had liggen leek hem niet te deren.

Mitsubishi Carisma kapot - beeld: Meternieuws.nl

Als agent in de regio kop van Overijssel – Drenthe sta je waarschijnlijk niet snel ergens van te kijken, aangezien daar niet bepaald het meest verheven volk tussen de normale mensen rondwandelt. Toch zullen de dienstdoende agenten gisteravond wel een paar keer met hun ogen hebben geknipperd bij het zien van dit tafereel.

De bestuurder van deze blauwe Mitsubishi Carisma was in (ladder-?) zatte toestand rond Zwolle op de A28 tegen een vrachtwagen gereden, met een fikse beschadiging als gevolg. Mogelijk raakte zijn passagiere tijdens deze klap gewond. De man reed echter stug door, en zette zijn wagen uiteindelijk veel verder bij Steenwijk-Noord langs de A32 tot stilstand. De oplettende kijker ziet het lege bierblikje nog op de grond liggen….

Een berger spotte de auto en gaf de politie een seintje, zo meldt RTV Oost. De bewuste vrachtwagen is nog niet opgesnord.

Foto: screenshot uit bovenstaande video.

Kan het nog erger? Jazeker. Als je in Leeuwarden eerste hulp verleent aan een pizzakoerier die met zijn brommer botste op een bestelwagen die daarnaa doorreed, jatten ze je fiets. Wat een heerlijk land hebben we toch… En als je een sterke maag hebt, er is een video van een dronken Braziliaan die een fietser doodreed en er kilometers mee rondreed. Voor de zoveelste keer: al-co-hol en au-to-rij-den com-bi-neert niet.17 reacties

Als iemand zorgt voor goed visdraad en een ander dat even goed om de man z’n ballen bindt dan zoek ik hier in de buurt wel naar een geschikte boom…
@Rick-dos:

Nee wat denk je wel niet.
Je gaat iemand toch niet straffen omdat hij ladderzat achter het stuur zit? barbaar
@timberleek: Ja, sorry. Liet me ff meeslepen door het hele gebeuren.
Shit wat een mafkees
Complimenten aan Mitsubishi dat de carisma nog zo lang door kanrijden. Het getuigd van kwaliteit en betrouwbaarheid.
@brekkenbats: dat ie door kon rijden is eigenlijk één grote fout, met zo een auto rijden is levensgevaarlijk
Ik weet eigenlijk niet wat erger is: mongolen als deze die met zoveel alcohol op nog achter het stuur van een auto kruipen, of onze wetgeving, die dit soort Darwin-award kandidaten telkens weer opnieuw in de gelegenheid stellen om dit soort fratsen keer op keer te herhalen…
@RRRobert: Of de mensen die de wet maken steeds weer herkiezen…
@RRRobert: Ik denk eigenlijk dat mongolen als dit zich helemaal niks aantrekken van een wetgever. Die stapt morgen gewoon weer achter het stuur, rijbewijs of niet.
“aangezien daar niet bepaald het meest verheven volk tussen de normale mensen rondwandelt” Nee, de rest van NL is beter @sir smokalot ….
Of dan die gast die een mevrouw aanbood na haar autoongeluk even te komen schuilen voor de regen in zijn auto terwijl gewacht wordt op de hulpdiensten. Het eetse wat die doen is zijn dak eraf zagen!

Maar wat een mongool was dit zeg. Wagen zit zo erg inelkaar dat ze van geluk mogen spreken dat ze nog leven.
Degelijk, zo’n Mitsubishi. Zijn Carisma is hij echter wel kwijt nu…
Nedersaksisch spreken staat niet gelijk aan het IQ van een varkenskop hebben, zeur smokalot.
Ik ging een keer met de fiets op mijn bek op een druk fietspad. In plaats van te helpen opstaan scholden de achterliggers me uit omdat ik de doorgang belemmerde.
Wat mij betreft verdienen dit soort mongolen een spuitje.
Wat een eikel zeg… Geef hem ff eens een dikke…..
Oh wacht, dit is Nederland… Wat schoffelen en hij kan weer de weg op
Conform artikels over belgie, kunnen we eens zeggen “only in the Netherlands”.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).