Deze auto’s van JLR doen mee in de nieuwe James Bond-film

Auteur: , 29 Reacties

Spectre, de nieuwe James Bond-film, wordt een feestje voor de autoliefhebber.

Deze auto's van JLR doen mee in de nieuwe James Bond-film

Aston Martin ging eerder al all out en presenteerde een gloednieuw model om in de nieuwe 007-flick te laten debuteren. Tja, gaar daar maar eens overheen, als Jaguar Land Rover zijnde. Ze doen in ieder geval een moedige poging met deze drie auto’s.

De meest opvallende is toch wel deze Land Rover Defender Big Foot, gebouwd door JLR Special Operations. Er zullen meerdere exemplaren te zien zijn in de film. De offroaders rollen op 37-inch wielen en zijn uitgerust met een aangepaste wielophanging en wat gerse carrosseriebescherming. Heftig spul.

Heftiger wordt het met deze oranje Jaguar C-X75, die bij Williams Advanced Engineering wordt gebouwd. Dit wordt de auto waarmee een achtervolging in Rome plaatsvindt, wat de eerdere geruchten voedt dat bad guy Christoph Waltz achter het stuur zal plaatsnemen.

Tot slot zal ook deze Range Rover Sport SVR op het witte doek verschijnen om het good to be bad-imago van JLR te onderstrepen.

Vanaf 23 oktober draait Spectre in de bios.29 reacties

Die JAG is toch een concept car? Verder mogen die auto’s er allemaal echt wel zijn zeg. Zou ze stuk voor stuk wel een keer willen uitlaten.
@mrrallycross: Ervaring met veel pk’s? Anders gaan de auto’s jou uitlaten haha :-P
Komt die Jag er eigenlijk nog? Weet iemand daar meer vanaf?
@str8six: Volgens mij is die vanwege de crisis in de donkerste krochten van de koelkast gezet.
@str8six: nope, ze zijn ermee gestopt
@str8six: Stopgezet en alles op de XE en F-Pace gezet volgens mij (mainstream modelen)
Ik vind deze zogenaamde moedige poging van JLR heel wat gaver dan de zoveelste Aston Martin die weer teveel lijkt op de rest van het gamma. En bovendien vind ik die nieuwe Aston er niet mooier op geworden t.o.v. de rest van het gamma. Een beetje anoniem en een beetje Aziatisch.
@berlinetta: als je deze Aston te veel op de rest vind lijken heb je hem nog niet gezien
Okay, en dan die CX75 ook in productie nemen, graag. Ben erg benieuwd. De vorige Bond films vielen mij niet tegen, dus ik kijk er naar uit!
Mooi afscheid voor de Defender. Wordt hopelijk weer een mooie Jaguar vs Aston Martin achtervolging zoals Die Another Day. Hoewel de intro van Quantum of Solace met de Alfa 159’s vs de Vanquish nog steeds m’n favoriet is.
@trustmeiamanengineer: dat was een dbs, of eigelijk een db9 in een dbs jasje
Ruige machines! Ik kan me de tijd nog herinneren dat er een Ford Ka in James Bond mee deed… die tijd is gelukkig voorbij..
Super dik!
Zow, da zijn imponerde auto’s en zoals hierboven al vermeld een stuk indrukwekkerder dan waar AM elke x mee komt
@bouwvakkert: De Jag en LR’s zijn van “misdaad” betaald en de AM door MI6(belastingbetaler). Daarom dat deze 1′ zo leuk zijn. hahahaha….

Dus komt er nog een actiemodelletje van de Def of de Sport?

Die Jag zal wel niet de hybridespul hebben zoals het prototype. Volgens mij een donor-auto met middenmotor als basis. Lotus Exige S??????
@eric nah, lijkt me sterk dat jag hun vlaggenschip op een lotus gaat baseren.
Cx-75. *instant kwijl*
Die defender is echt heel wreed. Zonde dat hij eruit gaat. Maar aan alles komt een eind.
dikke bakken!
Dit is wel echt prachtig
Stukken beter dan een achtervolging in een eend, ook al was dat ook hilarisch
Er was toch al eerder een achtervolging met jag in de bond reeks met pierce brossman in elk geval.
Ik dacht the world is not enough ofzo
@rob5nismo: Die Another Day
Die achtervolgingsscène in Rome was toch geschrapt? Tijdje terug was er een berichtje dat de autoriteiten geen toestemming gaven.
Hopelijk hebben ze de motor van die Defender ook aangepast. Met de stock diesel en die wielen ga je weinig mensen bijhouden vrees ik.
@E34M5Touring: Als dit soort grote banden onder een offroader worden geleverd us vaak de verhouding van de overbrenging aangepast.. Ps ligt ook aan je tussenbak. Ik heb 33inch banden en ander diffs er onder gegooid en heb nu een tussenbak met een stand boven 4h/2h voor als ik 200 zou willen rijden.
@xj40: 200 plus
Poeh, de Range Rover ziet er wel heel goed uit!
Die Range Rover Sport SVR heeft zoveel ledjes daar wordt zelfs elke Audi bang van.
Zo’n film-huwelijk met de 3 merken is blijkbaar het uithangbord bij uitstek voor de merken, en meer dan geslaagde PR te noemen . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).