Dit is de Land Rover Discovery Sport Dynamic

Auteur: , 10 Reacties

Dynamiek was nog nooit zó dynamisch.

Dit is de Land Rover Discovery Sport Dynamic

Unieke design-accenten en hitsige kleuren maken van een Discovery Sport een Discovery Sport Dynamic. Da’s een beetje het verhaal in een notendop. Verder maakt Land Rover voor deze versie gebruik van technieken als All Terrain Progress Control en een handsfree elektronische achterklep. Verder vind je een setje verse patta’s onder deze SUV. Pwoah.

Gloss Black speelt een belangrijke rol bij de Dynamic en we vragen ons eerlijk gezegd een beetje af of dit de aantrekkingskracht van de LR inderdaad vergroot. Het ATCP-systeem zal dat voor mensen met paarden en boeren in elk geval wel doen. Het werkt namelijk als een soort offroad cruise control tot 30 km/u, zodat de bestuurder alleen om al te diepe kuilen en plassen heen hoeft te sturen.

Grootste eyecatcher is natuurlijk die rode/roze lak, daar zullen de meningen ongetwijfeld verdeeld over zijn. Of niet dan?
10 reacties

Jack be nimble .. Jack be quick ..
Drive a sport dynamic zeecontainer and look like a lunatic ..
@lincoln: ahahah hoe kom je erop
Heyyy… de bijna gelijkende Jaguar F-Pace 😜
@VeniVidiVici: Nu je het zegt…

F-Pace: It’s a Jaaaggg
Deze LaRo: It’s a gaaaJJJ

Ik zie ook bijna geen verschil.
Hij lijkt zo klein van achter als je er achter rijdt. Ik denk iedere keer dat ik een nieuwe freelander voor me heb rijden.
@clarkson: dit is in principe ook de nieuwe freelander, de vervanger van de discovery 4 komt waarschijnlijk over een half jaartje ongeveer ;)
@Daniel073: ik hoorde van een dealer in het noorden dat de Discovery 5 pas in maart 2017 komt… helaas
@erikdee: ohh oeps volgens mij bedoel ik de presentatie/aankondiging enzo haha 😁
Waarom zijn alle nieuwe Range Rovers het zelfde? Ik vond de Evoque erg geslaagd, maar om nou alles meteen er het zelfde uit te laten zien…
Sport bij dit soort auto’s zou moeten zijn een snorkel, noppenbanden, carterbescherming, lier, verlichting, verhoging en meer dat soort meuk. Dit slaat nergens op.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).