Dronken stel wordt aangehouden, heeft sex in politieauto

Auteur: , 17 Reacties

Een stel werd aangehouden voor rijden onder invloed. De aanhouding was schijnbaar een enorme turn-on, want het stel ging vervolgens van bil op de achterbank van de politieauto.

Sex in politieauto

Het gebeurde allemaal in Oconto County, alwaar Heather Basten (29) en Travis Husnik (33) staande gehouden werden omdat mevrouw Basten dronken achter het stuur zat. De twee werden gearresteerd en achterin een politieauto gezet.

Laten we eerlijk zijn: hoe vaak krijg je de kans om sex te hebben achterin een politieauto? Precies. Dus Heather en Travis besloten gebruik te maken van de situatie. De dienstdoende agent kon zijn oren en ogen waarschijnlijk niet geloven toen hij ontdekte waar het stel mee bezig was en besloot de auto stil te zetten. Aangezien agenten liever boetes uitdelen dan sex hebben was dit niet om mee te doen met het stelletje. Hij vertelde Husnik zijn broek weer omhoog te trekken en zette de beste man vervolgens naast zich, voorin de auto.

De twee werden aangeklaagd wegens onzedelijk en wanordelijk gedrag. De rechter was redelijk in shock en wist niet goed wat voor straf toe te passen. “This is kind of… it’s a little disgusting to have another person watching (others) engage in sexual relations the way the defendant and his female companion did.”

Zowel Basten als Husnik werden veroordeeld tot een aantal weken gevangenisstraf en verschillende boetes. Daarbij moet wel opgemerkt worden dat Husnik niet bepaald een lieverdje is en al een flink strafblad had maar toch lijkt het me wat veel. Bestaat er eigenlijk een soort Mile High Club voor sex in politieauto’s of moeten we die nog oprichten?17 reacties

Dronken bestuurders mogen van mij best een paar weken zitten.
Dus mij lijkt het niet wat veel.
Mevrouw zit volgens mij lekker aan de crack..
@mrbilzerian: Ik denk methamfethamine. Ik heb te veel Breaking Bad gezien de laatste paar weken. Geeft je in no time een zwaar verouderde en afgeslankte look.
@mrbilzerian: indd , ze ziet er niet uit
Ze kickten op uniformen of zo?
‘omdat mevrouw Basten dronken achter het stuur zat.’ Ik zal wel de enigste zijn geweest die Batsen las XD
@xenonlampje: enige XD
Ik hoop dat ze de boeien niet zijn vergeten om te doen. Ach, oom agent heeft nu tenminste een verhaal voor in de kroeg
Een overtreder voorin naast de agent laten plaatsnemen?? Gaat wel in tegen elk protocol lijkt me…
Eén dingetje snap ik niet helemaal. Als de vrouw dronken achter het stuur zat, waarom wordt die man dan óók gearresteerd en achterin de politieauto opgeborgen? Die deed toch niks fout?
Wel raar dat ze in de VS altijd de namen bekend maken,. Zo kom je toch nooit meer aan een baan? Elke potentiële werkgever googelt wel ff je naam.
@1audi1:Goede zaak, ik zo’n persoon niet aan het werk willen hebben.
@bofkont: in dit geval moet ik je gelijk geven, maar bij minder schrijnende gevallen gebeurt het ook. Betaal jij wel graag hun uitkering als ze geen werk hebben? Alleen is dat gelukkig wel wat beter geregeld in de VS geen 300 subsidies op je bijstand.
@1audi1: Ja dat is idd de keerzijde heb je wel een punt mee.
Man, die rechter is ook maar een watje…
*Heather Batsen
Prachtig toch?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).