Fotoshoot: Matzwarte BMW M3 ziet rood

Auteur: , 43 Reacties

De klassieke combinatie van zwart en rood staat altijd goed.

vlammende BMW M3

Wie een M3 extra aankleedt om op te vallen, belt natuurlijk een fotograaf om het resultaat te komen fotograferen. Het ego moet niet alleen op de weg gestreeld worden, maar ook thuis. Alle muren en kastjes worden van een lijstje voorzien om iedereen op de hoogte te stellen van al dat moois in de garage. Waarom ook niet? Je hebt ervoor gespaard en mag trots zijn op je bolide.

Dit gaat zeker op voor de matzwarte M3 met rode accenten die hier op de gevoelige plaat werd vastgelegd. Persoonlijk was ik voor een iets subtieler rood randje op de skirts gegaan, maar de auto mag er wezen. De voorbumper werd vervangen met een Vorsteiner GTS5 exemplaar en de stervelgen werden geleverd door O.Z.

Zoals het hoort bij een goede tune-sessie, blijft het niet bij de uiterlijke aanpassingen. Over een aantal maanden krijgt de M3 een supercharger en een andere uitlaat. Naast het vlammende uiterlijk zal er dan ook het geluid van een vulkaan uit komen.

Bekijk de fotoshoot HIER op Autojunk.43 reacties

Tsja, eeeuuu “gadver” …. eeuwig zonde!
He, die garage heeft een sprinkler installatie….
@norge: De garage wordt onder andere gebruikt door de BMW/Mini dealer en staat vol met M-serie bmw’s en ander mooi spul dus een sprinkler installatie is geen overbodige luxe.
Uniek
Joggingbroek editie
Photoshoot in de kleinste betekenis van het woord. Zonde dat een eigenaar als deze dan niet in zee gaat met een betere fotograaf.
@Donstil: Misschien met je gewoon ff je muil houden. Ten eerste was het niet geplant om foto’s te maken. We reden met hem mee gedurende 2 uur waarin hij oa vertelde dat hij aan auto wrappen deed. De witte tent achter de auto is van zijn bedrijfje. Hij wou ons graag laten zien waar hij werkte. Ik heb daarom voor zijn tent wat foto’s gemaakt. Een andere locatie was niet meer mogelijk aangezien het 2 uur ’s nachts was en ik de volgende ochtend terug vloog naar nederland. Ten tweede kijk eerst even naar je eigen foto’s voordat je op deze manier iemand anders zijn foto’s gaat bekritiseren. Ten derde, er is ook helemaal niets betaald of wat dan ook voor de foto’s.
@mats_bulters: relax joh
@laulau: Is gewoon een belediging voor de persoon achter de camera hoor.
@mats_bulters: Dan hoef je nog steeds niet zo fel te reageren …
@dawwg: Ik ga er misschien fel op in maar het is gewoon raar om zo’n reactie te plaatsen. kritiek op de foto’s leveren is prima, ieder zijn ding maar om gelijk de persoon achter de camera op zo’n manier naar beneden te halen slaat nergens op.
@mats_bulters: Ongesteld geworden? Blauwtje gelopen? Vakantie voorbij? Ontslag gehad van je werkgever?
@mats_bulters:
jouw reactie is op z’n minst even raar
@mats_bulters: He knul ff dimmen he, dat iemand zijn muil moet houden zeg je maar tegen je vader als je weer zakgeld krijgt.

Dit is nou de kracht van het internet, iedereen vind iets van alles. Ik vind je foto’s op zijn best gemiddeld en ik zou niet weten waarom dat niet gezegd mag worden. Van iets wat een “photoshoot” heet mag je gewoon meer verwachten.
@Donstil: Het woord fotoshoot wordt in dit artikel erg opgeblazen. Daar kan ik niets aan veranderen. Dat jij de foto’s gemiddeld vind is jouw mening en dat is ieder zijn ding. Dat is niet iets wat jij benoemt in jouw reactie. dat gene wat jij benoemt is dat de eigenaar met een betere fotograaf in zee had moeten gaan. Je hebt gelijk over wat je zegt van de kracht van het internet, maar je weet dat er hier onderling ook met respect gesproken mag worden. Iets wat deze site ook van je verwacht. Jij haalt met jouw reactie mij enorm naar beneden.

Buiten dat alles zeg jij maar tegen een van je vrienden dat hij zoiets tegen zijn vader moet zeggen. Daar heb je bij mij enorm de verkeerde.
@mats_bulters: eigenlijk zeiken jullie best wel, vind de foto’s aardig gelukt voor een snelle shoot. Ik snap dat je boos wordt en het is niet leuk om omlaag te worden gehaald op zo’n manier. Maar laat ze wel hun commentaar geven en ga er dan niet gelijk hard op in, dan komen anderen ook hard terug
@mats_bulters: Man man man wat laat jij je eigen kennen joh… Ga lekker ergens anders janken en neem kritiek voor lief en negeer het. Slaap lekker
@mats_bulters: Geplant…? Overigens had ik zelf ook betere foto’s gemaakt maar dat terzijde.
Ik heb dat mat-zwart nu wel eens gezien. De rode accenten zijn wel leuk.
Ik had de kleurencombinatie liever andersom gezien, maar dit ziet er ook wel gaaf uit!
Erg jammer dit. Als ik deze wagen in het echt zou tegen komen zou ik twijfelen of dit echt een (lelijk gemodificeerde) M3 is, of een 320i petjeseditie+…
Matgrijs of een mooie donkere metallic tint, originele BMW veelspakers of iets als ADV’s in 1 kleur, en je hebt een prachtige wagen. Met supercharger natuurlijk helemaal.. :)
Doe mij maar gewoon een originele.
Vraag me af wat het nummerbord eigenlijk is.
-ii 11 ED?
-11 ii ED?
-iii 1 ED?
Of één van de andere vele mogelijkheden?
@Vincegail: Kentekenplaat is 1111 ED. Plaat als die kost 10.000 pond
@mats_bulters: welke idioot geeft daar nou geld aan uit.
@Vincegail: de 4e van Ed ;)
@Vincegail: Ik denk dat er mee bedoeld word 4ED, op z’n Engels uitgesproken.
@isn1981: Scherp!
Matzwart is mooi,ook bij deze BMW,maar die rode accenten,en die velgen,nee jammer.
Nee, gewoon nee.
Autoblogje, waarom niet die foto met de koplampen? Die is superdik!
Zonde van een mooie M3. En dan een partijtje slechte foto’s even snel genomen met een ouwe Samsung…
@keesje1987: Ik weet niet wat jij slecht noemt, maar volgens mij zijn dit, zeker voor AJ, bovengemiddeld goede foto’s..
Foto’s zijn wel leuk, maar de reactie daarentegen niet. Ook de reactie van “fotograaf” op de gegeven kritiek slaat nergens op. De BMW is in mijn ogen aardig verkracht in dit joggingpak! Een wrap kan juist even dat beetje extra geven maar deze is duidelijk over de top.
@keesje1987 het was een Nokia geloof ik…
2010 belde net; het wil zijn matte kleuren terug.
Hoppa, internet is a bitch XD
Haal dat rood weg en die el cheopo velgen, vervang die laatste door mooie wielen zoals Vossen of Rotiform, schroefset kw variant 3 eronder en viola daar heb je een dikke Bmw in mijn ogen.
Ben ik de enige die dit spuuglelijk vind?
@Davidov: Nee hoor, maar je bent wel de enige die de voorgaande reacties niet leest ;)

OT: weg met het rood en andere velgen. Wat mij betreft: prima foto’s voor op AB

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).