Gelekt! Het uiterlijk van de nieuwe Prius

Auteur: , 9 Reacties

Na lang wachten weten nu dankzij een spyshot eindelijk zeker hoe een groot deel van Toyota's nieuwe verbruikswonder eruit komt te zien.

Gelekt! Het uiterlijk van de nieuwe Prius

Uit onderstaande tweet van Automotive News kunnen we opmaken hoe de nieuwe Prius smoelt. Over smaak valt niet te twisten, maar laten we stellen dat de nieuweling op z’n minst opvallend is vormgegeven.

Tweet Automotive News

Overigens komt het uiterlijk niet als een donderslag bij heldere hemel. Eerdere tekeningen die opdoken op het web toonden al in grote lijnen wat we ongeveer konden verwachten van de nieuwe Prius. Op 9 september wordt de auto officieel onthuld in Las Vegas, dan weten we ook meteen of de hybride een plug-in versie krijgt.9 reacties

The Antichrist is back!
Wat een verrassing…hij lijkt echt totaal niet op de Mirai…man man man
Met de prachtige (……….) achterkant en belijning van de Mirai!
Goede marketingafdeling daar bij Toyota: ontwerp eerst de lelijkste auto van de afgelopen paar jaar (de Mirai), probeer alle feedback uit de markt volledig te negeren en recycle dit ontwerp nog een keer op 1 van je succesmodellen. Misschien ben ik hier te dom voor.
Heerlijke auto, vooral het gedeelte ter hoogte van de B stijl. Lijkt wel een ingezakte taart, ja wie kan dat niet waarderen… Gelukkig zijn de belastingvoordelen zo weg en dan zullen we zien hoeveel mensen werkelijk van deze auto houden. ;)
Anders, dat wel. Mooi, nee, dat niet. Maar goed dat Toyota dat durft zeg. Prius II was ook hondslelijk bij de release, dat went wel.
Nooit gedacht dat ze hem nog lelijker konden maken! maar het is ze toch gelukt-
Bizar lelijk!!!
Ik zie wel wat Mirai trekjes
Wat een lelijke bak. Ik rij er nu een uit de pool van leasewagens bij ons maar dit huidig model is totaal ruk. Blij dat ik begin oktober een betere auto heb.. Pfffffff

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).