Green Target Challenge: welke leaserijder rijdt het zuinigst?

Auteur: , Geen reacties

De Green Target Challenge App is een spelletje op de smartphone waarmee gebruikers bewust worden gemaakt van hun rijgedrag. Door Het Nieuwe Rijden te stimuleren wordt er op een leuke manier bespaard op autokosten en het milieu.

Tim Coronel Green Target Challenge

Multilease, de aanbieder van het spelletje, voelt zich als leasemaatschappij verantwoordelijk om bij te dragen aan de reductie van de CO2-uitstoot. Met de GT Challenge app denken zij het antwoord te geven op de behoefte van zakelijk rijdend Nederland om milieuvriendelijker, veiliger en kostenbewuster te rijden.

Om dit te bewerkstelligen moet het rijgedrag aangepast worden. Daarom kunnen automobilisten, bedrijven, afdelingen, vrienden, collega’s of sportclubs met de app elkaar uitdagen de competitie aan te gaan voor de zuinigste rijder. Hiermee wordt er bijgedragen aan het sneller verminderen van de CO2-uitstoot, verder rijden op 1 liter brandstof, hoger scoren op besparing van autokosten (zoals schadekosten en bandenslijtage) en het beter presteren met betrekking tot veiligheid en comfort. De app is tevens een handige tool voor wagenparkbeheerders om het rij- en tankgedrag van hun medewerkers met een leaseauto te monitoren en hierin waar nodig bij te sturen.

Tim Coronel is de enthousiaste ambassadeur van de GT Challenge. Tim: “De automotive industrie staat niet stil. Innovaties en schonere auto’s volgen elkaar in rap tempo op. Echter de factor ‘rijgedrag’ blijft een ondergeschoven kind. Daar valt nog veel te winnen. Vooral als je er een sport van maakt met de GT Challenge! Ik daag je uit de challenge aan te gaan, wie daag jij uit?!”

De app is te downloaden in de App Store (iPhone) en de Play Store (Android).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).