Je Cayenne of X6 laten verbouwen, zo doe je dat

Auteur: , 9 Reacties

Als SUV-bezitter kan je je trots een extra sportief uiterlijk laten aanmeten, waarbij je de keuze hebt uit oneindige hoeveelheid tuners. Eentje daarvan is het Duitse Lumma, waarvan recent een BMW- en Porsche-creatie werd gespot.

Lumma Porsche Cayenne CLR 558 GT

Horst Lumma en zijn kompanen bedienen vooral het segment van de grote luxe ‘terrein’wagens: Range Rover, Porsche, en BMW. Vooral voetballers zijn een dankbare klantengroep van Lumma, breed uitgebouwde bodykits en extra uitlaatpijpen passen kennelijk helemaal in hun straatje.

De Cayenne CLR 558 GT, een uitvoering die ooit ook bij Eljero Elia op de oprit stond, rijdt in Londen in het wit rond. De zwarte accenten, rode biezen, maar vooral de drie ongelijke uitlaatpijpen maken het een verschijning die je niet kunt missen. Raceboy23 zette hem op de plaat, het resultaat vind je HIER.

De matrode BMW X6 CLR X 650 is een oude bekende. De sloep maakt deel uit van de collectie van oud-Vitesse-speler Patrick van Aanholt, die thans in Londen resideert. Ook op deze SUV zijn dus Engelse platen geschroefd. mynameisjeroen snapte hem echter in Nederland (zijn eigenaar speelt toch niet zoveel daar, dus die kan nog wel eens op familiebezoek), zijn foto’s vind je HIER.9 reacties

’t za allemaal wel.
Maar als ik die Aston Martin zie of die Big Healey, hoef k zo’n Porscha echt never nooit.
Doodgewoon geen stijl, geen charme, dan maar zo’n nukkige Brit.
Gebouwd door mannen in beige stofjassen.
En dit moet ik mooi vinden ofzo?
Kunnen we suv’s niet gaan verbieden? T enige waar een suv’s voor dient is om je het gevoel te geven dat je een grote tampeloeres hebt! Je kan er niet mee offroad, je kan er geen bocht fatsoenlijk mee nemen en ze zijn net zo zuinig als een vrachtschip! Sorry als ik hiermee mensen beledig ;)
@crisert55:
van mij mag ’t per direct.

het meest kwalijke van die apparaten is nog wel dat ze stations (die wel goed kunnen rijden en nut hebben) van de markt verdringen.
“Als SUV-bezitter kan je je trots een extra sportief uiterlijk laten aanmeten”

want een SUF is “sportief”? het grootste deel van die bakken trek je er met een beetje middenklasser uit, en dan om over het bochtenwerk maar niet te spreken…
– nutteloze bijdrage –
Mijn lelijkste foto’s ooit geupload, en precies die worden behandeld ;-) Hoe dan ook toch bedankt.
De uitlaat op de Porsche vind ik niet echt geslaagd, verder is het een brute bak! De BMW is dik al zou een andere kleur hem beter staan.
De porsche vind ik echt niet kunnen de bmw vind ik eigenlijk nog best mooi

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).