Koop een Aventador en powerboat voor slechts $1 miljoen

Auteur: , 29 Reacties

Mooie combodeal toch?

Prestige Imports en Lamborghini Miami, de combotoko van de jeugdige miljonair Brett David, hebben een leuke aanbieding voor de man (m/v) met geld: een Aventador Roadster en een one-off 2014 Midnight Express 39S Cuddy power boat, bij elkaar voor een luttele miljoen dollar. Alsof je een geschenkverpakking Tanqueray met Fever Tree koopt, maar dan wat duurder en exclusiever.

De Lambo kennen we, de boot (die is vernoemd naar een nare Amerikaanse jaren ’70-film over wantoestanden in de Turkse bajes) komt met een bijpassende Grigio Titans matte finish en een interieur met ruitvormige stiksels. Allemaal heel custom, en een uitstekende combo voor een dagje uit: eerst de wind door je haren/toupet in de Lambo, en daarna met een paar supermodellen oesters knagen op je bootje.

Midnight Express, maar dan luxe

De vier Mercury Verado 300-motoren zijn goed voor 1.200 pk, dus mocht je even snel een rum-colaatje willen halen op Cuba, dan moet dat geen probleem zijn. Als je als koper een Yank bent ligt dat misschien wat moeilijker, maar soit. Combofoto’s in de gallery! (Dupont Registry, via Boldride)29 reacties

Wel handig voor de cocaine transport, beide voertuigen. Het blijft toch Miami (toch een beetje het drugsportaal van de US).
@gtwillem: daarom heet die boot ook Midnight Express
@gtwillem: heb liever de superjacht ‘Katara’, laatst gespot in Monaco. Moet je eens opzoeken
@888natan: stukkie duurder ook
@bugatti2405: incl 2 jetski’s
@888natan: Dan noem je ook wel een bootje.
@dennisjuh95: vind je? Koopie koopie koopie
Tanquray met fever tree is wel smaakvoller……
Kies maar; een “one off” Bugatti Veyron met 10 jaar oude techniek, of een supperdikke Aventador, een dikke powerboat en een miljoentje over houden?

Voor mij een makkelijke keuze.
@viezefreddyw:
Same
@viezefreddyw: alsof de aventador alleen maar nieuwe techniek heeft… hij heeft niets eens een dubbele koppeling! Qua techniek is een aventador geen match voor een Veyron.
@series2: Geen dubbele koppeling inderdaad, bijna de helft aan vermogen minder, maar wel maar 0,4 seconden trager naar de 100 dan een Bugatti.
Mooie techniek he?
@viezefreddyw: je hebt hebt ook nog zoiets als 100 tot 300 …… plus dat bugatti’s niet fikken, en de topsnelheid is véél hoger!
@series2: en dan heb je nog de nissan gtr. Veel minder vermogen en sneller naar de voor jou zo heilige 100.
@series2: het gaat er vooral om dat de Veyron lelijk is.
@jrmpower24: fantastische voorkant met een te groot kontje
@jrmpower24: dat klopt
Damned.. Geen trekhaak:-(
@scubakabouter: Inderdaad. Voor dat geld mag er een knobbel op de Lambo of er een extra pickup bij.
Ik had liever een jacht erbij gekregen dan een powerboat… Een jacht is veel bruikbaarder.
@rammillius: een yacht is duurder…
@marussia: zag laatst een jacht uit 1980. Lengte 32M, 3 verdiepingen (Preischh; 620.000). Prachte jacht alleen oud maar zegt dat wat? Ik vind van niet
@888natan: zit er leuk en goedkoop uit, maar ik kan ook een leuk speedboatje kopen voor een paar honderd euro, ookal weet ik dat hij niet geweldig zal zijn.

Maar toch. Een powerboot nieuw is véél goedkoper dan een nieuwe yacht. Ik heb er ooit eentje in Barcelona gezien die nieuw ongeveer 100 miljoen heeft gekost…
Koopje….
Ik heb het geld natuurlijk niet. En ik wil niet grappig zijn, maar dit is wel een koppje toch? Ik zou denken dat die boot alleen al zulke bedragen zou doen
@redneckdarian: valt me voor wat je krijgt heel erg mee inderdaad!
@redneckdarian:

valt wel mee http://fastboats.com/2014-43-midnight-express-open/

miljoen voor die 2 dan is het gewoon goed betaald
Haha doe maar hier:p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).