Lamborghini Aventador Ad Personam bespiedt je

Auteur: , 13 Reacties

In deze tijd van privacygevoeligheid en spionagepraktijken moeten we natuurlijk ook in onze auto meer camera's hangen.

Aventador met camera

Wees gerust: deze achteruitrijcamera dient een doel, en bovendien is hij door zijn positie niet echt handig te misbruiken. Het enige dat een meekijker meestal zal zien is een gesloten garagedeur, een enkele uitzondering daargelaten.

Net zoals Bugatti diverse personen eert met zijn modellen (als laatste Rembrandt Bugatti), gebruikt ook Lamborghini zijn modellen om mensen die veel voor het bedrijf hebben betekend in het zonnetje te zetten. Deze Aventador is vernoemd naar Ad Personam, de Nederlander die de laatste 20 jaar de bedrijfskantine in Sant’ Agatha Bolognese bestiert.

Je moet goed eten om prestaties te kunnen leveren, dat weet iedereen‘, aldus Stefano Carrello Della Spesa, CEO van Lamborghini. ‘Met zijn sublieme kalfskroketten, balletjes mayo en bamischijven weet Ad ons personeel al jaren te inspireren om boven zichzelf uit te stijgen. Mensen met een goedgevulde maag zitten lekkerder in hun vel, en leveren ook betere prestaties dan wanneer hun maag knort. Zonder Ad was onze huidige lineup een stuk saaier geweest.”

Aventador AP

Personam zelf kon helaas niet bij de onthulling aanwezig zijn, hij moest ‘de frituur nog schoonmaken’. Heel nuchter, classic Ad. Geheel toevallig komt zijn naam exact overeen met die van Lamborghini’s personalisatieprogramma, ‘maar ik was er eerder hoor!‘, aldus onze landgenoot.

Naast de grijze Aventador op de beursvloer toonde Lamborghini eerder al een blauwe bespoke Lamborghini Aventador Roadster. Een gallery, aangevuld met nieuwe foto’s vind je onder dit artikel. Videomateriaal staat op autojunk!13 reacties

Een beetje Speld dit, maar dan minder…
Leuk artikeltje :)
Weer een typisch bullshit artikeltje van sir_smokalot!
Sir Smokalot. Zal wel geen drum shag zijn, maar eerder Black Maroc of Red Libanon?
snap helemaal niks van dit artikel, er is dus een lambo vernoemd naar een geldschieter ofso? hoe moet ik dit zien
@MAB: ‘Ad Personam’ is Latijn en betekent ‘Persoonlijk’/’Naar de persoon’ en houdt dus in dat je je Lambo naar persoonlijke smaak kunt laten aanpassen. (lees: een nieuwe manier om je zakken te laten leegkloppen door Lamborghini).

Er is natuurlijk geen kerel met een frituur die Ad Personam heet.
@Vincegail: Oh nee? :)
@sir_smokalot: Vertel ons eens: is de voorpret op de reacties die komen gaan net zo leuk? ;-)(Voordat sommige mensen denken dat dit een sarcastische opmerking is: ik kan de komische stukjes op AB heel erg waarderen, dus dit is NIET sarcastisch naar meneer-rookt-veel bedoeld!)
is toch altijd al mogelijk geweest om een achteruitrijcamera te krijgen?
Wow wat is dat cameraatje netjes weggewerkt zeg! -_-
@lowrider: het blijven Italianen natuurlijk…
Dafuq, zelfs bij doodnormale auto’s zoals een Qashqai zijn camera’s stukken beter weggewerkt. Toch een serieus minpuntje van Lamborghini hoor.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).