Lamborghini Aventador LP 720-4 foto- en videofestijn

Auteur: , 33 Reacties

Voluit heet het gele beest Lamborghini Aventador LP 720-4 50th Anniversario, maar dat paste niet in de titel. We hebben nieuw kijkvoer voor je, in de vorm van drie video's en een rits plaatjes uit Oost-Azië.

'Kijk zoon, dat is nou kunst.'

Het was me de vertoning wel weer, gisteravond in Shanghai. Omringd door een hele troep aan dansers in Gimp-maskers stuurde Il Capo di tutti Capi van Lamborghini, Stephan Winkelmann, de nieuwe, ‘betere’, gelimiteerde, maar vooral gele Aventador met 20 pk extra de Sjineese beursvloer op. Hoe dat er uitzag? Nou, ZO.

KLIK!

Nadat het hele zootje opgesodemieterd was gleed de cameraslaaf nog even op/over/langs/onder de botergele Aventador, om de scherpe hoekjes en andere achterkant goed vast te leggen, en voor wie dit alles gemist heeft, heeft de supercarbouwer een gezapige studiovideo in elkaar geschroefd.

Baby got back

Tot zover de bewegende beeldjes, er zijn ook nog stills voorhanden, die kan je in de gallery zien! Daarnaast wenst Lamborghini ons nog steeds ongezien de tyfus, door wel een speciale Gallardo LP560-2 aan te kondigen, maar er geen beelden van vrij te geven. Oftewel: ‘wacht nog maar even wat langer, paupers.’ OK.33 reacties

Ik ben echt een grote special fan van de gallardo en alle editions maar wordt nu toch wel een beetje moe van weer een extra versie van de gallardo.
@lambo4all: Koekoek dit is nou een Aventador.
@lambo4all: best jammer dat dit een aventador is
@brabantia & @Donstil: Jongens jongens, lees nou eens even de laatste alinea…
@brabantia: @Donstil: als jullie nou gewoon is zouden lezen dan wist je dat smoke ook meldde dat er weer een nieuwe special edition gallardo aankomt.
@lambo4all: jaja schuif het daar maar op :p
Waarom moeten daar altijd van die belachelijke dansers zijn bij het begin van zo een presentatie? Snap ik niks van…
En dat tweede filmpje is ook maar iets vreemd. Een meneertje (van ongeveer 35) koopt zomaar een Aventador voor zijn vader? Dan moet je wel goed geboerd hebben…

On topic dan maar: prachtige auto!
@kapiteinaudi: of een acteur zijn.
De Aventador is schitterend alleen niet in het geel.
@rufctr01:

De Aventador kan elke kleur hebben.
@Davidov: ik vind deze kleur geel niet mooi.
De auto valt helemaal weg door die zwarte diffusers enz.
Stephan Winkelmann, van de Winkelmann familie uit noord Italie?
@norge: Hij heette voor de overname nog Stefano Winkellinni.
Echt zo’n auto voor mensen zonder smaak of klasse maar die alleen heel graag willen showen dat ze geld hebben.

Audi/VAG weet van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen om de hele naam Lamborghini verder in het belachelijkheid te trekken dus schroeven ze er wat plastic onder en noemen het maar een “special edition”.

Echt, Audi is het beste wat Lamborghini is overkomen….maar niet heus….
@Rick-dos: Dankzij Audi leeft Lamborghini wel nog. Maar ik ben het met je eens dat ze er niet het beste van gemaakt hebben nee.
@berlinetta: Ja, maar ze hadden het naar mijn mening beter kunnen laten sterven. Het vervelende is namelijk dat er generaties gaan komen die niet beter weten dan dit Lamborghini is en die vergeten zijn wat Lamborghini ooit was en waar het voor stond.
@Rick-dos:
Hetzelfde geldt ook voor Bugatti, de badge leeft door maar het heeft geen ruk met het originele merkwaarden van doen.
@jrk68: Breek mij de bek niet open over Bugatti. Dat is feitelijk niet meer dan een reclamebord voor een motortype (de W motor) van VAG. Zonde.
@jrk68: idem als maybach, had Mercedes ook gewoon moeten laten liggen, hoe zat het ook al weer? Trekken aan een dood ….
@cocksdriveaudi:
Zo kan ik er nog wel een paar noemen, Spyker en Bentley bijvoorbeeld. Bentley was ooit van de chique, nu van de rapperts en voetballertjes. Over VM ga ik maar niet eens beginnen….
@cocksdriveaudi: maybach waren toch rolls concurrenten vroeger? Dat zijn ze nu ook toch? En ik vind bugatti best goed gelukt. Een revolutionaire wagen die alle records breekt en een nieuwe standaard zet. En het ontwerp is zo slecht nog niet voor een voor een wagen uit 2004.
@lambo4all: gelukkig is maybach al weer te ziele. Was een concurrent van RR maar ja was Duessenberg ook en zo nog een paar.
Soms is het beter om iets te laten liggen daar waar het is zo ook met vergane glorie in automerken.
@Rick-dos: het enige voordeel is dan nog dat een lambo niet saai is te noemen verder eensch met je!
@cocksdriveaudi: En toch saaier dan pre-Audi. ;)
@Rick-dos: tja toen was het porno ontwerp en hele grote nukken tegenwoordig zijn ze veraudiseerd, nog steeds mooi maar heel voorspelbaar. De diablo dat was pas een supercar zo maken ze niet meer helaas!
@cocksdriveaudi: De Audi-Lambo doet mij echt niks. Ze hebben de stier gecastreerd. De Diablo, Countach, 3500 GT, Miura en zelfs de Jalpa waren prachtige auto’s.

Tegenwoordig is het te klinisch en dat vierwielaandrijving helpt daar in grote mate aan mee.
@Rick-dos: de Jalpa! Als er ooit een Lamborghini komt dan wordt het een Jalpa. Gewoon omdat die zo verschrikkelijk onderschat is.
@Rick-dos: maar zooo onbetrouwbaar dat het lambo de kop koste meerdere malen zelfs
Zo had ‘ie altijd al moeten zijn! 50% betere aerodynamica, schande dat ze daar niu pas mee komen.
Ik ben iets positiever over deze Lambo: wat een fantastische Aventador!
Achterkant is ronduit lelijk, zelfde principe als de LP560-4 Nova, die ik ook al lelijk vind. Velgjes zijn dan wel weer dik!
Geweldig! Wat een fantastische Lambo:-D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).