Lewis Hamilton pitstopt zijn Mercedes bij McLaren [video]

Auteur: , 51 Reacties

LOLfaal! Vergeet rondcrossen met brandstofslang nog aan de auto. Prettyboy Lewis Hamilton is zojuist met de bolide van zijn nieuwe team, voor de box van zijn ex-team gestopt. Zou het wennen zijn, de overstap naar Mercedes?

HAHAHAHAHAHAHA!!!!

Formule 1 auto’s gaan ook zo ontzettend hard. Ze stoppen vrij direct en voor je het weet sta je voor de verkeerde pit-box. Lewis Hamilton had nieuwe bandjes nodig en reed zonder blikken of blozen direct de McLaren-stal binnen, waar natuurlijk monteurs buiten de eigen coureurs op stonden te wachten. Hamilton kijkt nog een keer goed, krijgt het opeens heel warm en rijdt dan snel door naar Mercedes. Nog een geluk dat zij even verderop in de straat staan.

Vriendin Nicole “ik wil ook een Diablo” Scherzinger kon alleen maar heel hard lachen. Het staat allemaal in een videootje vereeuwigd op autojunk.nl.51 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Goed zo Lewis,
Geweldig toch! Het zijn ook gewoon maar mensen…
hahaha die pitcrew zo van WTF
Ik kwam laatst ook met m’n McLaren bij de Mercedes-dealer. Wilden ze me daar ook niet helpen…
Die presentator: made my day!
Ach ja, ik parkeer ook wel eens bij de buurvrouw…..
@norge: Wat je worst of je auto?
@norge: Tja Nederland vergrijst …
@speed: norge staat niet voor Noord-Holland hoor…
Schande dit. Totale Schande! Hoe in godsnaam kan dit? Lewis? Wat heeft Lewis toch?

Ik bedoel wat heeft hij dat ik niet heb waardoor hij zo’n vrouw Nicole aan zijn zijde kan hebben.
SCHANDE!

….goedemorgen, schat….
@Rick-dos: formule 1 coureur en money G ;)
@Rick-dos: veel geld. en een mercedes F-1
@linealuna: Nee, dat is het niet. Dat kan ook niet. Net zoals haar scheetjes naar bloemetjes ruiken is zij ook geen golddigger. Niet Nicole.
@Rick-dos: een Pagani Zonda met handbak
@sir_smokalot: Ik heb een veel betere handbak…
@Rick-dos: een paar miljoen per maand (dat heeft hij meer)
@Rick-dos: Geld vooral geld!
@bofkont: Dat is inderdaad nog een pluspunt aan Nicole. ;)
Hahahahahaha dat duimpje van monteur/ingenieur maakt het pas echt af.
de mclaren pit crew had dat ding van lewis gewoon even half uit elkaar moeten schroeven
wel klote dat rosberg hamilton niet aan mocht vallen in de laatste ronden
Toch maar even langs Specsavers.
Volgens mij was Hamilton niet eens getriggerd om te pitten bij de verkeerde, maar omdat Ferrari ook al buiten stond, parkeerde Lewis zn auto gewoon op de plek NA die van Ferrari.
En het bleef nog heel lang gezellig bij het Red Bull team….sjeez…
@Rick-dos: Wat overigens wel het mooiste gevecht sinds tijden was.. sinds het DRS systeem zelden zo’n mooi gevecht..

Ach Webber heeft het nog nooit kunnen verdragen dat Vettel als Nr. 1 beschouwd word.
@dennisr: Was inderdaad een mooie strijd. Maar heb inmiddels begrepen dat Vettel zich niet aan de afspraken heeft gehouden. Dat heeft Vettel wel vaker gedaan in het verleden. Laten we ook niet het incident van een paar jaar geleden vergeten waarbij Vettel Webber zichzelf en Webber uit de wedstrijd rijdt.

Bij Mercedes is het overigens ook niet alles pais en vree. Daar is Lauda nogal een onruststoker.
@Rick-dos: Ja hij heeft idd niet geluisterd, maar aan het eind van het seizoen wil je toch in je eentje winnen, Vettel is al 3 jaar op rij kampioen en wil natuurlijk niets liever dan een vierde jaar dan aan vast plakken, Alonso viel vandaag uit en als Vettel dan het maximale er uit haalt laat hij Alonso ook gelijk wat verder achter zich en dat is ook belangrijk..

Je kan wel heel lief en leuk gezellig saampjes naar de finish rijden omdat je baas dat graag wil maar het is en blijft racen, en het draait voor de rijders zelf om individuele winst.. en dan vind ik het niet meer dan logisch dat Vettel hier zijn extra puntjes pakt..

Ook gaf hij eerder in de race al aan dat Webber plaats voor hem moest maken omdat hij de snellere zou zijn.. maak dan dan maar waar ook :)
@dennisr: Natuurlijk maar denk in het vervolg dat Vettel niet meer op de hulp van Webber hoeft te rekenen. Kan hem nog weleens gaan opbreken als hij voor het kampioenschap strijdt met Hamilton, Raikkonen of Alonso.

Je kan vandaag misschien gewonnen hebben maar in het vervolg kun je de strijd verliezen…
@Rick-dos: Daar zit wat in, met een beetje geluk voor Vettel herinnert hun teambaas ze er nu aan dat ze in het vervolg maar beter naar hem kunnen luisteren.. maar Webber zal denk ik ook wel 2 keer nadenken voor hij Vettel een dienst bewijst..

Misschien hij Vettel zichzelf te pakken.. We zullen het zien :) Dat ze voor de volle punten gaan vind ik echter niet meer dan normaal, en daar moet je elke coureur gewoon virj in laten als teambaas zijnde.. moet wel een race blijven.
@Rick-dos: Ja, want Webber helpt Vettel nu zo vaak tijdens het racen.. Not :-)
Ik denk dat Lewis nog een weddenschapje open had staan. Hij zag dat het kon en op dat moment kon ie best 1 seconde verliezen. Wel leuk iig
Nou @Alwood, hoe ga je het artikel schrijven? Misschien wel tijd voor een poll.
Horner zei dat ze hadden afgesproken dat als ze na de laatste pitstop 1 en 2 zouden rijden, dat ze elkaar dan niet meer inhalen. Daar heeft Vettel zich dus niet aan gehouden; bad boy.
Echter; we hebben het over racen: Vettel was echt ietsje sneller als Webber op dat moment. Over daarna kunnen we niks meer zeggen, omdat Webber misschien ook geen zin meer had om in Vettels achterkant te blijven hangen.
Maar wat moet je doen als eigenaar / manager van het team. Vettel heeft onnodig het team in extra gevaar gebracht.
Dan hebben we nog Mercedes. Hier heeft Rosberg zich wel aan de afspraken gehouden en het zou me niets verbazen als ze bij Mercedes intern zeggen dat Rosberg voor Hamilton is geeindigd vandaag. Goed van Hamilton om het ook toe te geven.
Dan nog Alonso. Zeer onprofessioneel; wat toch niet bij Alonso hoort. Ik kan me niet voorstellen dat Ferrari niet 20x Pit PIt Pit heeft geroepen! Tja, en dit krijg je!
Tot slot Guido. Duidelijk verloren. Wel sneller dan Chilton dit keer, maar wel echt een stuk langzamer dan Pic; die zelf ook nog 30 sec had verloren met het pit-incident. Maar goed, na de laatste pitstop zat VdG er minder dan een seconde achter en dat kon ie niet volhouden! Hij heeft dus nog niet de goede racepace. Uiteindelijk zal ie wel weer zeggen dat ze blij zijn dat ze de race hebben uitgereden. Dat ze belangrijke data hebben verzameld. Ook dat ze op het juiste moment naar binnen gingen en dat ze in het begin mooi opschoven; koop je niks voor! Ik zou me zorgen maken als VdG zijnde; er is nog zeker 0.5 tot 1 seconde per ronde te verbeteren voor hem; en dat is veel!
@gregorius: thanks! je staat erbij ;-)
http://www.autoblog.nl/nieuws/uitslag-formule-1-grand-prix-van-maleisie-2013-57961
Ben trouwens van mening dat je geen sportman bent als je teammaten of andere coureurs zomaar een plekje gunt. Horner heeft gelijk als hij Vettel de huid vol wil schelden maar een coureur die anderen die niet veel sneller zijn voor laat moet stoppen met racen.
@Alwood: De vraag is natuurlijk of je dit nog als een sport kan zien. Ja, ze zijn allemaal zeer fit; maar F1 heeft niks meer met sport te maken. Het gaat simpelweg om de knaken; dus je moet naar je werkgever, die jouw ook nog eens even >10 mio per jaar betaalt, luisteren. En dat is jammer genoeg iets wat wij als kijkers moeten accepteren.
@gregorius: Niks meer met sport te maken? kom op zeg!
Neem nu bijvoorbeeld in de pitstraat, als er een incident is (brand ofzo) komt iedereen helpen, maakt niet uit welke kleur ze aan hebben.
Als er een pitstop word gedaan houden de teams ervoor en erachter altijd hun persluchtslangen uit de weg etc…
Ik kan je meer sportieve momenten opnoemen dan onsportieve.

Vettel is op de baan sportief geweest door te vechten tot de laatste meter, maar hij is dom geweest door niet naar zijn team te luisteren. Als te team zegt dat je brandstof moet besparen en dat je niet moet aanvallen dan doe je dat niet! Vettel heeft geluk dat Dietrich Mateschitz het hoogste woord heeft binnen RBR en dat die Vettel alles toegeeft, anders had hij een flinke uitbrander gehad hoor!
In dat opzicht is hij echt zeer onsportief, totaal geen teamgeest! Het team onnodig in gevaar brengen!
& dan nog zulke risico’s pakken…
Ik had hem persoonlijk heel graag in de pitmuur zien eindigen! Dat zou hem eens met zijn beide voetjes op de grond zetten!
@vale46: Sportief ja; hoe een pit team een pitstop uitvoert is op zichzelf zeker een sport. Maar als we het over een professionele sport hebben, dan moet het naar mijn mening over gaan dat het beste team of de beste sporter wint; door conditie, training tactiek en skills. En niet doordat de gene met het meeste geld bepaald wie er wint en hoe ze winnen.
Bij voetbal gaan we niet zeggen dat Barca bij 2-0 moet stoppen omdat de groot-aandeelhouder van Barca 2-0 een mooi getal vindt. En het is ook niet zo dat bij het Nederlans Elftal een paar jaar geleden v Bommel de penalties gaat nemen omdat hij het met de dochter van de baas doet; nee, de gene die het beste penalties neemt, die moet ze nemen!
@gregorius: Je vergelijking met voetbal is totaal zinloos en niet relevant!
Teams bekijken het niet race per race, maar per seizoen.
Je moet je hele team draaiende, en te vriend houden, een heel seizoen lang en het liefst nog wat langer.

Als je voor de race een duidelijke afspraak maakt dat het na de pitstops gedaan is met vechten en je daarbovenop nog het bevel negeert om de motor “zachter” te zetten en dus nodeloos je motor belast om toch maar te kunnen winnen. Dan ben je een klein kind!
Vettel heeft altijd al de karaktertrekken gehad van een klein kind als hij zijn zin niet krijgt.
Je moet even dat hoogste schavotje laten gaan, je teammaat ook eens laten winnen en je team eens iets terug geven, want ze hebben zich al vaak moeten inhouden om Vettel niet op zijn donder te geven.
Zeer egoïstisch van Vettel, zegt hij trouwens ook zelf. F1 is een persoonlijke sport (zoals marathon) maar ook een teamsport. Daarbij komt nog het mechanische aspect van techniek en het financiële (daarom is een 1-2 zo belangrijk voor een team).
Daarom vind ik F1 altijd zo boeiend, want niet altijd de beste of de rijkste wint, maar degene die het beste totaalpakket heeft, met een goede portie geluk.
@vale46: Je hebt ook gelijk dat Vettel hier een slechte zet heeft gedaan. Maar we zounden liever zien dat er een situatie is in de F1 waardoor we nog wel een gevecht zouden zien tussen bijv Webber en Vettel in de laatste 10 ronden en dat daarna ook iedereen blij is dat ze zo hebben gevochten!
En eigenlijk is het ook wel leuk dat Vettel nu Webber heeft ingehaald; anders hadden we de laatste 10 ronden ons zitten ergeren aan team orders en een Vettel die duidelijk sneller is dan Webber. Uiteindelijk zal t mij allemaal geen kont uitmaken, ik ga niet Red Bull drinken omdat ze het beter doen in de F1 en ik zet mijn geld niet neer bij Banco Santander omdat ze >50 mio per jaar aan Alonso&Ferrari geven.
En ik kijk gewoon lekker verder omdat er nog altijd coole acties en af en toe een mooie schuiver tussen zit.
@gregorius: Dat was dus mijn punt :)
Het zou saaier geweest zijn voor de supporter, maar dan kan je ook beginnen jammeren dat het niet gestortregend heeft.
als ze de vriendinnetjes erbij gaan betrekken ..

dan weet je dat F1 net zo,n dode “sport” is als voetbal of darten ..
@lincoln: jaloers he ? heb jij een Amerikaanse walvis als spouse.
Ik vind die Nicole een hele mooie stijlvolle vrouw zonder plamuur.
Zij haalt door even op een modeshow of feestje/tv-show te verschijnen 100.000 dollar/pond op.
Die heeft echt geen geld van een man nodig om te overleven.
En zeg nou zelf, welke vrouw staat graag urenlang in een pitsbox of langs de lijn op een voetbalveld ? Andersom mag hij ook wel eens een ‘optreden’ van haar bijwonen.

ps: las ,dat VDG nogal afgezeikt werd enkel vanwege zijn steun van schoonpa.
De eerste 2 moeilijke races heeft hij wel uitgereden. Resp. 18e en nu 15e plek.
Die gaat dit jaar wel een puntje pakken.
Hahaha die Lewis… ongepland McLaren dissen, prachtig! :-D
Lewis: Can I come back, I brought my car along
Mclaren: Screw you with youre mercedes, where waiting for Honda.
@primer:
‘McLaren: rot op met jij bent Mercedes, waar wachten op Honda.’ Goeie.
@hamerhaai: primer had een 9 voor Engels op school haha :-D
Effe bij de buren op de koffie
“Hey, en hoe is het met jou”
“Goed hoor, met jou”
“Ja, maar ben nog aan het werk zometeen kom ik wel ff langs na de race”
“Is goed ik ben ook bijna klaar met mn werk”
“Doei tot zo”
“Doei”
kan gebeuren hij is ook maar een mens.
@carsandmore: met veel geld en piepstemmetje
“I just did a Jenson”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).