Man die Moszkowicz aanreed krijgt pittige straf

Auteur: , 39 Reacties

Je zou bijna denken dat de rechter in kwestie een autoliefhebber is.

Moskzo Martin

Weet u nog, de man die zijn Golfje in de flank van de Aston Martin Vanquish van niemand minder dan Bram Moszkowicz boorde? Wel, van dat figuur hebben we voorlopig geen last meer, want vandaag werd hij door de rechter veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar plus een rijverbod van twee jaar.

Bovenop de aanrijding met de edele Britse kar kwam er nog een poging tot doodslag bij en poging tot zware mishandeling van een agent. Daarnaast reed de verdachte door na een ongeluk en sjoemelde hij met creditcards. Alles bij elkaar geen CV om trots op te zijn, dunkt ons.

Verdachte Spencer A. probeerde op 8 maart vorig jaar te vluchten toen de politie hem wilde aanhouden wegens een onderzoek naar creditcardfraude. Daarop botste hij met de Vanquish (niet van het nieuwere model) van Brammo, die er samen met zijn dochter in zat.39 reacties

Spencer A. :-(
Probeer geen vooroordelen te hebben maar wat wil je met zo’n naam… Terrence, Wesley, Kelly, Shelley etc etc
@audir8v10: je naam krijg van je ouders. En die hebben in het algemeen weinig inbreng in wat jij later allemaal uitspookt. Je eigen nickname kiezen kan wel, audir8v10… wat een nickname zeg.
@kenner: zeker hebben je ouders invloed, opvoeding is (meer dan) het halve werk.
@kenner: jij bent duidelijk een kenner
@kenner: kennis in opvoeding heb je niet iig
@rossi46audi: Wel ironisch dat iemand anders met Audi in zijn naam zo reageert.
@rossi46audi: vertel….
@kenner: er is wel degelijk een verband. Bepaalde namen die populair zijn in de onderlaag van de samenleving zijn dat minder of niet in de bovenlaag en vice versa.
@kenner: sorry Wesley
@audir8v10: Dus jij suggereert dat het een neger is die daar verantwoordelijk voor is. Daarmee wil jij dus zeggen dat Nederlanders heilig zijn. Aagh ga een kind misbruiken. Johannes, Adrianus, Gerardus of hoe je ook heet.
@marikoelolo: hoe kom je erbij dat ik denk dat het een neger is.. Kan zeker net zo goed een blanke zijn. Zegt iets over jezelf Quincy Stinkio 2!! Check even Brabonegers filmpje, negatieve racist.
@audir8v10: Wie heet er in hemelsnaam Shelley????
@burninrubber: nog erger: wie noemt zijn kindje in hemelsnaam Shelley?!! In Tokkieville is het blijkbaar een populaire naam, staan er honderden op facebook.
Jups das een redelijke straf, ergens valt het me nog mee. Het is tenslotte een beste waslijst….
@dutchdriftking: ja ach…… Als je al diverse keren met drank op achter het stuur bent gepakt en je rijdt een kind dood, mag je 240 uur schoffelen. Pleeg je alleen een mislukte aanslag op een agent mag je een aantal jaren het gevang in…….. Dat geeft wel wat aan.
@roppp: Eens, dat Alcohol beleid in NL gaat nergens over. De instap boete is heel hoog (terecht) en daarna lijkt het alleen maar minder te worden…..
@dutchdriftking: eigenlijk kun je beter iemand doodrijden. Dan ben je eerder thuis of op verlof
@almera-ga16det: maar als je niet zoveel ophad dat je het jezelf nog wel enigsinds kon herinneren heb je een trauma voor t leven en durf je waarschijnlijk nooit meer te drinken, te rijden, te kijken naar die auto, of over die weg komen… kan je beter gewoon door de popo aan de kant gezet worden gok ik?
@gwnbmw: hmmm, touchè
@roppp: noem eens zo’n situatie? Alle recente zaken heeft heeft het recht gevangenisstraf uitgeroepen, jammer genoeg moest er eentje voor in hoger beroep.
Had beter een moord kunnen plegen…
Of hem overrijden…
Ik dacht even dat Spencer A. een gevangenisstraf kreeg voor het aanrijden van Brammetje, leek me al wat overdreven. Toch handig dat de rest van het verhaal er ook bij staat.
@pikkie: oh excuses, ik zie staan ‘Brammo’. Vergeet ‘Brammetje’.
Drie jaar gevangenisstraf en twee jaar rijontzegging? Klinkt qua tijdsduur niet echt logisch, of begint de rijontzegging na vrijlating?
@scottishcarspotter2000: nee, want zoals bekend staan er in de nederlandse gevangenissen auto’s waarmee je zo naar buiten stormt en door kan rijden naar stoerkije totdat je benzine op is en vanaf daar de zielige vluchteling zijn…
@gwnbmw: juist vluchtelingen en shit
Tja, karma is a bitch :)
Ken je die mop van die twee fraudeurs die een botsing hadden in Amsterdam? De ene kreeg celstraf en de ander werd lijsttrekker…
Ken je die mop van die advocaat die nooit cash geld vergeet te boeken ??

Klopt .. Want die bestaat nml niet ..
@lincoln: O, dus Brammetje is geen fraudeur?
@Rick-dos:

Fraudeur advocaat ..

Gaan niet muggenziften over synoniemen vandaag ..
Zohe, op fraude staat een hogere straf als mensen bezopen dood rijden…
@norge: Blijkbaar vonden ze het toeval dat er mensen dood gereden werden tijdens de crash van de dronken man. Het had inderdaad een hogere staf mogen zijn. Maar deze meneer heeft deze straf gehad door een opstapeling van incidenten. Waarschijnlijk is deze straf ook te laag.
@norge: centjes zijn in deze bananenrepubliek aanzienlijk meer waard dan een mensenleven.
Ja dat is niks nieuws toch.
Heb zo’n gevoel dat als het een bner is of een celeb dat het dan allemaal veel erger is.
Bedoel als een van jullie mij morgen dood rijd krijg ik een klein stuk in de plaatselijke krant voor de rest … nobody will care
@blaze3027: misschien kom je in het nieuws als je vader een stoel gooit? onee wacht dat werkte niet, een tafel dan maar ofzo?
Die auto was niet eens van Bram, die was beschikbaar gesteld door een goede vrind!!
Spencer, die naam doet me denken aan m’n kindertijd op nickelodeon.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).