Man zet vrouw de auto uit op vluchtstrook, rijdt door

Auteur: , 47 Reacties

Zo'n beetje het tegenovergestelde van bovenstaand plaatje dus...

James-Hunt

Rijdend van Eindhoven naar Den Bosch op de A2 kreeg een echtpaar een fittie. Waarschijnlijk had de man het GFT-afval weer eens niet buitengezet of iets dergelijks en greep de vrouw haar kans om hierover te klagen toen beiden in de auto zaten. De daadwerkelijke toedracht kennen we niet, maar zoiets stellen we ons voor.

De man trok het even niet meer, stopte de auto op de vluchtsrook en en zette de vrouw pardoes buiten. Volgens Omroep Brabant ging dat mogelijk enigszins hardhandig, want bij het verlaten van de auto kwam de vrouw ten val.

Medeweggebruikers zagen de vrouw liggen en belden een ambulance. Het slachtoffer bleek niet gewond te zijn maar was wel flink overstuur door het voorval.

Met behulp van de politie werden de twee kibbelende mensen herenigd. De man bleek gestopt te zijn bij het eerst volgende tankstation. De twee lovebirds reden daarna samen verder naar de Moerasdraak. De politie gaf ze echter nog wel een standje een dikke prent mee voor het onjuist gebruik van de vluchtstrook. Eind goed, al goed?47 reacties

Leuk verhaal..
Dat worden weer 2 tevreden bezoekers van http://www.hoeplukikmijnexkaal.nl
@blata: url werkt niet? :-)
@alloallo: de ex vrouw van de eigenaar vd site had de site ontdekt en dankbaar gebruik gemaakt van het initiatief.
@alloallo: interesse? :P
@gulli: mw alloallo heeft geen inkomsten noch financiele vermogens! Kortom we zijn te arm of te scheiden.
Je zou maar met ov moeten in die hitte.
@fmgarcia: Ik ken iemand die werd zo gek van zijn vrouw dat hij ruitenwisser en richting aanwijzer eraf rukte. Mooi verhaal maar een duur grapje bij een audi a6. Olie op het vuur zeg maar.
@fmgarcia: “olie op het vuur” ?
@bedirhan: vag he.
@nvn1993: dankje
@fmgarcia: Commentaar zeker op het richting aangeven en dat ze zelf de ruitenwissers bedient, terwijl haar man rijdt.
‘Auto gerelateerd’
@jesse_rutjes:
Pardon, heb jij aanmerkingen over een foto van James Hunt, bezig met zijn andere hobby?
@desjonnies: Verschil is: denken en doen. Jij denkt het maar doet het niet. zo hoort het dus. Je plaatst een vrouw nooit in een dergelijke kwetsbare positie. Deze meneer verdient een schop in zijn tomaatjes. Dat denk ik. Maar doe het natuurlijk niet.
@pomoek: als jou vriendin “bijvoorbeeld” onderweg zou vertellen dat ze van t weekend vreemd is gegaan met kamper Tony, dan zou je haar waarschijnlijk al rijdende eruit trappen.
@sanderm3: als ik dat zou doen zou ik terecht worden vervolgt voor grove mishandeling/poging tot doodslag.
@pomoek: tjezus wat een zure ben jij.
@rolov: Wat is daar zuur aan? Verklaar je eens nader.
@rolov: Waarschijnlijk heet hij Tony…
@pomoek: ow, nou ik snap hem wel. mijn vriendin weet ook dat ze niet eindeloos moet gaan zeuren in de auto want dan wacht haar het zelfde lot. Je moet je grenzen aangeven en zeggen dat je er op een rustige plek verder over wilt hebben. Luisterd ze dan niet, HUP eruit. Hmmm iets met de broek aan hebben ofzo
@leemster: Ja, dan heb je een probleem als je in het bijzijn van je vriendin liever een broek aan hebt. Ik trek liever mijn broek uit als het om mijn vriendin gaat.
@desjonnies: excuus, mijn reactie had was op de opmerking van viezefreddy.
@pomoek: Ik ben het ook met je eens. Natuurlijk doe je dit niet bij je vriendin/vrouw of gewoon een vrouw in het algemeen. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik een klein grinnikje niet kon onderdrukken tijdens het lezen van dit bericht.
@jesse_rutjes: Ach, dit is toch leuk nieuws? Een vent die zijn zeikend wijffie uit de auto gooit. Hoe vaak ik wel niet die gedachte heb gehad om dat te doen. Deze vent doet het gewoon.
Unglaublich!
Moet kunnen toch? Op de rijbaan is ook zo wat, vluchtstrook is prima.
Onjuist gebruik van de vluchtstrook?
Zou het een bekeuring zijn voor illegaal storten?
@rob5nismo: milieudelicten zijn erg prijzig…
Persoonlijk heeft het voor mezelf meer effect om mijn bek dicht te houden en is ff lekker door te vlammen in dit soort situaties.
Mijne heeft een hazenhart : moet het zo hard?
Ja.
Om vervolgens geflitst te worden …………………………….

Mijne vroeg serieus of we niet beter de tunnel konden nemen in Andorra ipv de Col de Puy Morens.
Mijne werd door een lokale Franse kroegbaas en Alpine Renault en Renault Gordini fan deaudgeken en bijna de tent uitgezet omdat ik geen R12 Gordini van haar had mogen kopen (voor weinig in Engeland die ze daar aan de straatstenen niet kwijt konden raken)
http://bright-cars.com/uploads/renault/renault-12-gordini/renault-12-gordini-03.jpg

Mijne HAAT mijn Impreza WRx STi type R hartgrondig, heeft een gezond wantrouwen jegens de Alfa Diesel hoewel ze hem fijn vind zitten en dat ie zo lekker stil is.

Maar ’s morgens, als de Twingo I 16-klepper in de D(rive) mode wordt gezet, de koplampen branden en de ramen met de hand drooggewreven zijn, lijkt het op de lancering van een Scut-raket als Truus ff wegrijdt………Caramba, heb dan medelijden met de kleine Fransoos !
@desjonnies: Leuke anekdote weer! En zo’n Twingo I ‘Matic blijft toch wel een geniaal wagentje. Ma heeft ook nog een Twingo. Verbaast me keer op keer hoe flexibel en ruim dat autootje is! Dat ding wordt ooit nog een verzamelobject.

M’n ex wist me regelmatig te verbazen op gebied van auto’s. Dan zei ze uit het niets dat ze over een paar jaar een Porsche wilde kopen. Maar dan wel het huidige model (991), een Targa, in het knalgeel, zwart leer van binnen en handbak! Want de vorige Targa (997) vond ze niet echt speciaal: die mist de oh zo karakteristieke ‘beugel’. Die had haar huiswerk gedaan…
@123bat: Daar ben ik 100% zeker van, wordt een echte klassieker.
Twingo I was gewoon geniaal qua concept en nog steeds leuk om te zien.
Haha, die man doet gewoon waar elke man wel eens over denkt. Opzouten zeikwijf! Gelukkig zijn de meeste mannen zo verstandig om het toch maar niet te doen. Die soms irritante gleufdieren hebben toch ook wel weer iets. Daarbij hebben wij mannen gewoon een vrouw nodig, maar dat moet je ze dan weer nooit vertellen!
Hoezo is de vluchtstrook onjuist gebruikt? Ik denk eerder dat deze man verstandig is geweest zodat ze kon ‘vluchten’.
Daar gaat hij nog jaren lang gezeik over krijgen..
@pinut187: of niet . Ze weet nu dat er geen grappen gemaakt worden.
@rolov: juist, jij snapt hem ;)
Echte liefde!
Kans om geld te verdienen slaan ze niet over bij de politie
Mijn opa heeft mijn oma een keer in het tuinhuis opgesloten toen ze ruzie hadden in de sixties. Ze konden er achteraf hartelijk om lachen… Ik vond het toch wat zorgwekkend.
@granlusso: beter in het tuinhuisje opsluiten dan bij de koeien laten slapen. “als je zeurt als een koe ga je maar bij de koeien slapen” schijnt opa’s commentaar geweest te zijn. Uiteindelijk zijn ze meer dan 60 jaar getrouwd en nog steeds samen…
@granlusso: hier in deze contreien doen ze dat met kelders.. Schijnt een nationale hobby te zijn…
@josvanrey: jij woont in Oostenrijk?
Autoblog is ohh zo leerzaam. Ik dacht dat de Moerasdraak z’n schoonmoeder was maar het blijkt één van de vele namen van Oeteldonk, ehh Den Bosch, ehh ‘s-Hertogenbosch te zijn.
Binnen de bebouwde kom wel eens mijn ex uit de auto laten stappen, wel bij een bushalte. Vluchtstrook gaat mij net een stapje te ver of het moet wel zo’n takkewijf zijn dat ik het echt zou doen. Zou het overigens zelf ook accepteren als ik constant het bloed bij iemand onder de nagels vandaan haal. Al die stelletjes die zogenaamd de schijn ophouden…bah.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).