Mercedes-advertentie bewijst dat Duitsers humor hebben

Auteur: , 39 Reacties

Deze zeldzame foto waarop Rosberg en Hamilton een fijn momentje hebben krijgt u er gratis bij.

Mercedes-advertentie bewijst dat Duitsers humor hebben

Het zal je niet ontgaan zijn dat Mercedes op zoek moet naar een nieuwe coureur. Terwijl Toto Wolff waarschijnlijk de ene stressbal na de andere kapot knijpt uit frustratie (want wie moet er in godsnaam in dat ding gaan zitten?), geeft de marketingafdeling van het Mercedes F1-team er een luchtige twist aan.

Onderstaande advertentie werd in een autosportblad (dode bomen, brrr) geplaatst. Óf Mercedes lacht in z’n vuistje en heeft coureur #2 reeds lang en breed vastliggen, óf de Duitsers/Britten hebben inderdaad nog geen teamgenoot voor Lewis Hamilton gevonden. We hebben geen idee, maar wie zich in onderstaand profiel kan vinden moet absoluut een mailtje sturen. Wie niet waagt, wie niet wint.

Mercedes advertentie

Overigens wisten we al een poosje dat onze oosterburen best wel weten dat lachen gezond is. Kijk HIER maar eens.39 reacties

Ze vergeten er nog bij te melden dat het hebben van een chaggo gezicht als je niet hebt gewonnen, elke 3 weken een ander kapsel, een hondje met bijzondere naam , en wat vreemde hip hop trekjes een pré is.
@gertjan2012: anders zijn dan een nuchtere Hollander is natuurlijk ook niet de bedoeling he…
Misschien maak ik kans met mijn 15 schadevrije jaren en 20 heats kartervaring :-)
@supra1981: 20 heats? Not bad, meld je aan!
@Jochempie: ik kreeg een out-of-office van ze.
@supra1981: 20 heats a €15,- is een lachertje. Faalyon Palmer €35.000.000 en wat gp2 kampioenschappen.
@fmgarcia: Ben al op mijn 15e begonnen met karten en ieder jaar 1 heat om het betaalbaar te houde.
@supra1981: En geld over voor bier en hoeren!! Chapeau dat heeft na Eddie Irvine niemand meer gedaan. Naja Kimi maar die stookt zelf en heeft de mooiste hoer van het veld!
@supra1981: Verstandig, verstandig
“… and a commitment to teamwork..” ahum.. Gaat soms wel moeilijk met Lil’Lewis.
Wel erg veel spelfouten..
@rovadepo: Uhmmm, waar dan?
@potver7: GrandS prix , of a , assurence moet insurence.. You will be ( You must be ) dan nog wat komma fouten. En ik ben al geen talenwonder.. Dit kan toch nooit van Mercedes afkomen?
@rovadepo: Misschien toch je Engels eens een beetje ophalen…
Het meervoud van Grand Prix in het Engels is Grands Prix.
Life Insurance is Amerikaans, in het Brits is het Life Assurance
@rovadepo: Louis van Gaal, is tis joe?
@potver7: Geen aandacht geven joh, hij denkt dat het Nederlands is.
En ik maar denken dat Duitsers geen grappen maken @martinus ?
@camber24:
Die leest dit niet, alleen geabonneerd op artikelen waar Opel in voorkomt.
@camber24: Dat ze bij de monegask Rosberg jarenlang hebben volgehouden ‘it’s a german’ vond ik al een beetje Opeliaans voor Mercedes.

Onder het Motto “Das Beste Oder Nichts.” zou Mercedes eigenlijk het stoeltje exclussief moeten aanbieden aan Max Verstappen of niemand..
@martinus: of leeg houden. Want Schumacher. De beste…
@martinus: en een Fin als vader. Dan is onze Wim Lex meer Duits dan Nico.
Het valt me steeds meer op. De kwaliteit van de foto’s is niet echt denderend. Doet autoblog dat zelf of worden die foto’s gewoon zo aangeleverd.
@marvin1608: Dat ligt aan Autoblog. Doordat men vrij grote afbeeldingen gebruikt en niet iedereen grote afbeeldingen aanlevert, wil het nog wel eens voorkomen dat afbeeldingen uitvergroot worden om in het kader te passen. Het viel mij bijvoorbeeld op bij de Marktplaats-advertenties waar wel eens over geschreven wordt. Op Marktplaats zie je telkens prima foto’s, maar hier op Autoblog lijken ze zo goed als altijd met een aardappel geschoten.
Het gaat natuurlijk Alonso worden.

Ik vind de reclame overigens niet grappig. Mercedes heeft een heel propagandadepartement waar het derde rijk nog jaloers op zou zijn. Ze hebben zoveel voorsprong dat ze elke race exact een halve seconde voorsprong afmeten en dat vasthouden. Dat doen ze omdat als ze net als in 1988 het hele veld op een rondje zouden zetten, de regels binnen 3 races ten nadele van hun k*tv6 t met groene ijsbeerprutelectriek. Maargoed, Alonso terug zou ik erg waarderen. Ik denk dat hij lil kleine zo verschrikeklijk om zn oren zou rijden dat ook die laatste eind 2017 gaat retiren, en met Kim en Kanye fijn tattoeages tot aan zn kruin laat zetten, en van die hondenkettingen van goud om zn nek laat wapperen. Niet 1, niet 2 maar een stuk of 6.
@john4545: Ik vond het eerste deel ontzettend goed. Tot dat stukje over dat Alonso Hamilton wel even zou laten zien hoe het moet. Ik ben fan van beide en zie ze graag in één team. Als dat gebeurt ben ik echt Mercedes fan, maar zou het stomste ooit zijn. No way dat het goed komt daar als je die twee gasten bij elkaar zet. Het zal Wehrlein wel worden.
@john4545: LH heeft zo ongelofelijk veel talent dat hij naast racen er ook nog een ander leuk leven naast kan leiden. Alonso is na twee (?) jaar McLaren uitgeblust en klaar.
Je hoeft er dus niets voor te kunnen. Ideaal voor mij :)

Alleen jammer dat er geen salarisindicatie bij staat
@ijoost: Helaas voor jou kan je wel iets. Jouw hele reactie is namelijk zonder spelfouten…doen velen je hier niet na hoor! ;-)
@stgp: Ik mis toch echt twee punten.
Grootste grap is dat ze überhaupt nog meedoen in 2017.

Alsof ze nog enige kans maken tegen Max.
Ik ben beschikbaar.
Duitsers maken geen grappen.
@ghost: Duitsers maken oorlog
Het is al lang bekend binnen Mercedes. Bottas gaat naar Mercedes. Wehrlein gaat naar Williams incl. een goede motordeal en hulp van Mercedes aan de ontwikkeling van de Williams.
@paginl: best kans van!
@dutchdriftking: Jup en nu zijn ze het lekker aan het uitmelken. Moet je eens kijken wat een reclame er van komt. Gezien de manier waarop dit wordt gespeeld was dit al een tijdje bekend ook. Anders hadden ze toch niet zo nerveus geweest in Abu Dhabi
Stiekem is het Mercedes team toch Engels?
Is het in theorie mogelijk om met 1 wagen te rijden? Krijgt het team dan korting oid?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).