Video: met je Lada over tramrails beuken

Auteur: , 19 Reacties

Omdat asfalt is too mainstream.

Asfalt is too mainstream

Je raadt het al: dit bericht heeft een redelijk hoog only-in-Russia-gehalte. In plaats van beschaafd het asfalt te pakken, gaan deze bestuurders met hun Audi’s, Lada’s, Toyota’s en Fords massaal over de tramrails. Het lijkt bijna de gangbare vorm van autorijden.

De één balanceert ‘m netjes over de rails, de ander pakt liever een kuiltje. Zelfs aanhangers zijn geen probleem. Sterker nog, de Russen laten zich niet eens storen door een naderende tram. Je weet wel, zo’n tram waarvoor die hele rails aangelegd is.

Dat zal wel anders geweest zijn toen deze dame haar BMW 1M Coupé op de rails parkeerde. Of deze knakker, die met zijn E-klasse hartje Amsterdam even ontregelde door hem tussen de rails in vers te parkeren. Ach ja, als Lapo Elkann het kan, kunnen wij het ook.

Check de video op Autojunk, en vergeet niet je volume wat omhoog te schroeven voor dat heerlijke Oostblokriedeltje dat onder het filmpje gezet is.19 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Verbazingwekkend! Ondanks al die wodka weten de meesten ‘m er nog redelijk strak overheen te krijgen. Behalve die BMW Einzer en laten we het over de Kia maar niet te hebben…
eb via Android app
@potver7: is n 3 compact
@EB: klopt inderdaad… maar da’s strikt genomen de voorloper van de 1-serie, dus een beetje klopt het wel ;)
@potver7:
Dan was het een T-Ford.
Dat is zo’n beetje de voorloper van iedere in massa geproduceerde auto.
Trouwens leuke reclame voor TNT…not!
@potver7: is toch al een ruk bedrijf, heb je gezien hoe ze met pakketen. Of het stuiterballen zijn
Ik ben toch wel benieuwd naar het verhaal waarom er zoveel mensen overheen rijden.

Vrij verbazend dat eigenlijk alleen de Lada’s te smal zijn, En dat sommige zoals de Range op het einde doen alsof er niks aan de hand is.
@reistje: omdat er file staat de Russen zijn niet het type dat netjes gaat staan wachten. Filerijden in de grote steden is erg vermakelijk. Geen stoep is veilig, er wordt regelmatig achteruit tegen het verkeer in gereden en van een shortcut door een park zijn ze ook niet vies. Het hipste is nu om een ambulance te bellen en daarmee mee te reizen.
Zo hoort het opdonderen met dat OV .
De reden waarom ze dit doen is om het file te vermijden boven aan in het beeld. Ik zou niet verschieten als wij morgen een filmpje krijgen voorgeschoteld waar ze in rusland over tramkabels rijden :/
Volgens mij is dit gewoon de Russische variant van onze bussluis.
En dat dit nu dus een sluiproute is voor auto’s.
Waarom is eigenlijk alleen dat pietluttige stukje tussen de rails eigenlijk onverhard? En zonder tegels? Vandaar dat ze bijna allemaal over die rails kunnen.

Ook wel een funky nummer als BGM zeg ;)
@toyotafortuner: waarschijnlijk een soort van prehistorische bussluis, gemaakt in de tijd dat 99% van de Russen nog in een Lada reed. En zoals je kunt zien is de spoorbreedte van een Lada te smal om eroverheen te kunnen.
met een SUV kom je daar wel weer uit,maar met een Lada…….??
De Russische TNT
Weet hier wel raad mee
1:55 busjes van Nederlandse post
@rotaxmax: ja slimmerd lekker geslapen? Maar vertel… Is TNT Nederlands? X
Clarkson deed dit in een Aventador in Rome geloof ik. Dus waarom niet in je Lada in Rusland.
Lang niet zo verkeerd hoor;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).