Bizar: smokkelaars proppen migrant in dashboard [video]

Auteur: , 12 Reacties

Met alle ellende op de as Hongarije-Griekenland (nee, niet dit) zou je bijna vergeten dat er een steenworp westelijker nog steeds een bataljon aan jonge mannen aan de poort van Fort Europa rammelt. Bijna..

Knus

De media werken altijd als het oog van Sauron. Dit is maar op 1 plek gericht, en wat er daarbuiten gebeurt is een grote zwarte vlek. Werden we maanden geleden nog overspoeld met berichten over Sub-Sahariaanse jongemannen die de hekken om Melilla en Ceuta (2 Spaanse enclaves in Noord-Afrika, omringd door Marokkaans grondgebied) met regelmaat letterlijk met honderden bestormden, de laatste tijd hoor je alleen nog maar krekels tjirpen, omdat elke camerman/-vrouw nu in Hongarije zit.

Maar de mannen zijn er nog steeds, en hebben nog steeds maar 1 wens: een beter leven in Europa. Dat dit bijna altijd uitmondt in een troosteloos bestaan als straatverkoper van selfie sticks en andere goedkope Chinese rommel mag de pret niet drukken. Kennelijk is het leven in het land van herkomst zó deerniswekkend dat zelfs dit alternatief aantrekkelijker lijkt.

Anyway, de Spaanse Guardia Civíl blijft gewoon doorcontroleren, ter zee (check die waarschuwingsschoten in deze video) maar ook ter land. In een auto die Melilla in wilde werden 3 illegale heerschappen aangetroffen, waarvan één in een geheime ruimte achter het dashboard, en twee achter de achterbank. Helaas voor hen werden ze gesnapt (VIDEO), en zijn ze terug bij af. Tsja, ’t is weer eens wat anders dan een kind in een koffer stoppen.

Klik!

Misschien kunnen ze de 3.000 euro die ze de neus hebben afgetikt voor de ‘overtocht’ de volgende keer beter bij elkaar leggen en in hun eigen land een klein zaakje beginnen. Aan ondernemersgeest ontbreekt het doorgaans niet, en aan creativiteit zo te zien hier ook niet.

Zou deze man je ook een Lakrisalletje aangeven zodra je het handschoenenkastje opent?12 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Noemen ze dit geen assistent bij de premium merken?
Tja wat moet je ervan zeggen. De mens is zo ingesteld om naar betere omstandigheden te vluchten.
Is gewoon uitgerust met voice control
‘..er zit een neger in mijn dashboard/’.

Van alle beschrijvingen die je de persoon kunt geven, kies jij ervoor om de nadruk te leggen op zijn ras. Vraagje, spreek jij mensen zo aan: ‘Hey neger, kun jij even m’n band vervangen?’.
@Benz65:

Achterlijke bosmongool had idd een betere beschrijving geweest ..
En die zou ik nooit mijn wielen laten uitbalanceren .
@lincoln: Uitlijnen of balanceren dus.
@lincoln: De Mongolen zijn een apart ras.
Ja, dan moet je huidige situatie wel heel slecht zijn.
https://youtu.be/lt-AaiJlDkE
@ericpablo-bmw:

Whahaha ..
De suburban auto group bestaat nog echt ook ..
@lincoln: geniaal hahaha
De manuele versie van “kroes-control”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).