Pirelli: “we hebben Lil Lewis geen shitbanden gegeven”

Auteur: , 33 Reacties

Maar wat heeft deze foto daarmee te maken?

Helemaal niks, gewoon een plaatje met die rare autotune-mevrouw Nicki Minaj. Omdat het kan. Terug naar de Formule 1. Liefhebbers van samenzweringstheorieën vermoedden na de mèh verlopen race van Lewis afgelopen weekend in Singapore dat bandenboer Pirelli hier iets mee van doen had.

De Italianen zijn er echter als de kippen bij om één en ander met klem te ontkennen. De logistieke operatie die bij een Grand Prix komt kijken (er moeten 1.700 banden van hot naar her worden versleept) wordt al ruim voor de raceweekenden gepland. Bovendien wordt de boel gecontroleerd middels barcodes van de FIA die in de banden worden geïntegreerd. Gesjoemel is dus geen optie, voor niemand niet.

Vervolgens wordt het zwarte goud door diezelfde FIA random verdeeld onder de teams. Het is voor Pirelli dus ook maar de vraag wie precies welke band krijgt. Op zich opmerkelijk, want in een niet eens zo heel grijs verleden was het een publiek geheim dat Ferrari en McLaren hele andere Bridgestones kregen dan de wat mindere goden. In elk geval is het goed om te weten dat LH44 dus niet door de Italianen is benadeeld.

Vertrouwen in Mercedes

Na afgelopen weekend werden geruchten de wereld in geslingerd dat Hamilton geen vertrouwen meer zou hebben in z’n renstal. Lewis geeft echter aan dat z’n uitspraken zijn verdraaid en dat er niks aan ’t handje is. Klinkt vrij logisch, als je in twee jaar vrijwel alles wint en voor de verandering één keer een Mercedes onder de bips hebt die rijdt als een natte wortel.

Op de vraag of de kampioen dit weekend op Suzuka potten kan breken, durft hij echter nog geen antwoord te geven. Hoeft ook niet, want dat zien we zondag aanstaande vanzelf.33 reacties

Ik weet dat jullie linkertjes naar artikels nodig hebben voor SEO en dat soort zaken, maar dit is wel heel erg ver gezocht.
@dikdraak:

Haha, scherp gezien.

Ze kijken hier ook met een schuin(?) oog naar Autoweek, die doen dit al tijden. Het linken naar de merken en types auto’s. Zo krijg je de Google Juice mooi naar de onderliggende pagina’s. :)

Ff zitten checken wat de Moz (autoblog weet wel!) waarde van de 2 sites zijn, dan zit Autoweek nog op een klein voorsprongetje:

Autoweek: Page authority = 74
Domain authority = 69

Autoblog: Page authority = 71
Domain authority = 65

Algemene pagerank hebben ze alle 2 hetzelfde: 6 uit 10.

Conclusie: Autoblog gaat hier nog ff mee verder, ben ik bang ;)
@joejojo2012: Niemand snapt jouw reactie.
@berlinetta: Op 3 plusjes na heb je helemaal gelijk :) Beetje te technisch van mijn kant, sorry.

Eenvoudigweg gezegd staat Autoweek in de rangschikking van Google nog net een stapje hoger dan Autoblog, al is het minimaal. En Autoblog probeert er alles aan te doen om dat te veranderen, vandaar die interne linkjes naar andere artikelen en pagina’s.
Helemaal over de top die lewis
Natuurlijk een talent maar wat wil ie graag aandacht
En meteen onzeker na een slecht dagje
Zijn Pirelli dame heeft wel genoeg spanning…
@FieRo: Haha, en altijd liever een Pirelli dame dan een Michelin dame…..
@fiero: foj, dat red je niet met een fietspomp!
@FieRo: tetten!
@Davidov: nou nou relax, dit zijn nou borsten, waarschijnlijk met braziliaanze
@fiero: implantaten.dus.
kijk als Hamilton geen superieure auto heeft dan rijd hij hij geen deuk in een pakje boter, hij kan wel tegen Senna aan willen schurken maar dat is voor iedereen met wat historisch f1 besef een lachertje
Ik hoop dat kimi weer is op het bovenste treetje van het podium staat a.s. zondag.
@clarkson: nou.. Ben niet super fan van hamilton maar hij heeft is mindere wagens toch altijd wel erg snel hoor, beetje alonso effect.
@lambo4all: Klopt. Hamilton is ook de beste coureur van het moment (na max verstappen natuurlijk)
@clarkson: Hij heeft de beste auto, dat is heel iets anders!
Vergezocht dit hoor. Het gaat eens een weekendje minder goed en alle andere weekenden rij je alles en iedereen het snot voor de ogen. Niks aan de hand daar. Move on people!
Als je er als de kippen bij bent om iets met klem te ontkennen dan wekt dat bij mij JUIST argwaan… 😒
Is dat 13 inch of 15inch naast Lewis?
@w0o0dy: 18 inch
Lewis is een zeikerd
De lewis-haters zijn er weer als de kippen bij om hem af te zeiken, man man man wat kansloos.

Het is nogal jammer dat wanneer iemand eenzaam aan de top staat af te blaffen. Was met schumi en vettel net zo. Bij vettel was het vingertje opeens vervelend.

Het is al helemaal zielig wanneer mensen Hamilton wil op zijn voorkeur voor hobby’s, kleding en andere dingen zoals zijn haar. Echt waar, wat een stel trieste figuren lopen er af en toe rond hier.

@87sandyd: zure calvinististen zijn er altijd als eerste bij toppers af te kraken. Dat bling bling ho ho gedoe van Hamilton spreekt mij ook niet aan. Maar rijden kan die zeer degelijk.
@martinus: ik vind dat bling bling wel grappig. Het is niet mijn smaak maar ik moet stiekem altijd wel lachen wat hij naast de F1 doet.
Dit soort kopfoto’s hoeven niet. Echt niet..
Mclaren reed altijd op Michelin
McLaren stapte als het eerste grote team in 1998 over op Bridgestones en daarna pas op Michelins.
@mauritsh:

I stand corrected.
Ja

Dat benne beste jope
Bij het lezen van de titel weet je al dat er een briljant artikel volgt!

‘Natte wortel’
@knipperlichtje: haha geniaal gezegd. 2 punten in beeld en we gaan massaal clicken op de topic. Lewis de rappe( nde ) racer.
Prima om de MTV generatie ook een beetje interesse te laten krijgen voor F1 en Bernie gooit olie op het vuur door te zeuren over Lewis.
Max is van de oude stempel en Lewis van de nieuwe en das toch prima. Geer en Goor praktijken in de F1. Alles voor de kijkcijfers. lachen toch?

Kan me nog goed herinneren dat de altijd sportieve hamilton, in koor met boezemvijand alonso, piepten over dat ze niet tegen vettel maar tegen Adrian Newey reden. Zijn fans en hijzelf zullen wel niet zo sportief zijn te erkennen dat dit nu afbreuk doet zijn eigen optreden. Het stijlloze zat er toen bij hem dus ook al in…… Mercedes-powerrrrrrrr!
Och Vettel probeert tegenwoordig ook swag over te komen. Roept gewoon “vieze tieten” om zijn overwinning te vieren…

https://youtu.be/XuSSpm8fKJI

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).