Sommige vrouwen worden alleen wild van supercars [video]

Auteur: , 14 Reacties

We gaan hier even heel vooroordeelbevestigend laten zien dat sommige vrouwen een supercar-0-radar hebben en je louter blieven als je een dikke bolide bezit. Geloof je ons niet? Check deze video en ren naar je lokale supercarverdeler.

Hoi. Leuke oksels. Stukje meerijden?

YouTube-held en streakmeneer Vitaly Zdorovetskiy toonde eerder aan dat vrouwen weinig van hem moeten hebben, tenzij hij een Lamborghini Gallardo aan zijn zijde heeft. Dan draaien de Californische dames als een blad om de boom en wordt er veelvuldig ‘sure!’ gezegd tegen de uitnodiging om een stukje mee te rijden.

Nu draait Zdorovetskiy de rollen om. Hij leunt opzichtig op een oranje Gallardo Spyder, en al snel hapt er iemand in zijn gold digger-aas. Maar Wat Er Daarna Gebeurt Laat Je Hoofd Smelten /BuzzFeed. Check het hieronder.14 reacties

Haha, ik vind het grappig!
Waar blijft het Autoblog-budget-supercar-aankoopadvies…?
@e1000bmw523i: Volgens autoblog is dat de Mercedes-Benz E420. Te koop voor nog geen 1.000 euro.
Nóg zo’n filmpje.. -.- Iedereen hier weet toch dat vrouwen van macht = geld = dikke auto’s houden? What’s new?
Met dat soort snollen wens ik niet gezien te worden, supercar of niet, dan zijn er goedkopere manieren om aan mijn gerief te komen.
Die hebben tenminste niet de diepgang van een dubbeltje en zijn vaak nog knapper ook….
@jrk68:
Diepgang hebben ze ondertussen genoeg gok ik zo… Maar nee, ik wil er ook niet in gezien worden…
Gouwe pik.
@lekkaah:
Waar zie jij van Gaal….?
Vraag me af hoe dikwijls hij moet proberen (of hij lang hij moet wachten) voor hij het gewenste effect op film heeft staan. Ach het is het wel waard voor 200.000 tot 1,7 miljoen € Youtube inkomsten per jaar.
@proost: Die vrouwen krijgen gewoon instructies van hem, hooguit 2 takes nodig.
@proost: Simpel, hij weet dat zulke video’s nu makkelijk viral gaan en huurt die mensen gewoon simpelweg in, mensen geloven tegenwoordig alles, het is gewoon acteerwerk van beide kanten. Zij kan gewoon 300-500 euro in haar handen gekregen hebben, wat boeit het voor Vitaly? Niks, hij krijgt er immers miljoenen views voor terug ;-) Kleine investering.

Niet altijd geloven wat je ziet, ook hierbij. De 1e video kan echt zijn, bij de 2e weet je gewoon dat het wanhopige actie is. Maar kan het hem wat boeien? Nee, hij heeft toch een schapenaanhang ;-)
Misschien is ze gewoon een enorme autoliefhebber. Ik had precies hetzelfde gedaan hoor.
@VantageR: Dus liever die oma met haar Lambo.
Hahaha, “I just moved from Antarctica, I got the penguins at home”

staged of niet, hij heeft wel humor!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).