Unieke Ferrari FF’s van Tailor Made toeren door Italië

Auteur: , 12 Reacties

Ferrari laat zijn klanten helemaal los gaan via zijn Tailor Made-programma. Je kunt vrijwel alles aanpassen: van de lak tot het interieur. Maar hoe ziet zo'n Tailor Made-bolide er eigenlijk uit?

Dat wil Ferrari laten zien met een speciale groep Tailor Made-wagens, die onlangs te zien waren in het Italiaanse Florence en wellicht binnenkort ook op andere plekken gaan opduiken. In dit geval werd er gekozen voor een clubje FF’s, die zowel qua innerlijk als qua uiterlijk behoorlijk aantrekkelijk ogen.

De FF hierboven, uitgevoerd in donkerblauw en twee bijpassende strepen, is wat ons betreft een van de meest geslaagde varianten, maar ook zijn witte broertje mag er absoluut wezen. Om over de indrukwekkende leersoorten nog maar te zwijgen. Daar zal ongetwijfeld een exotisch beestje het loodje voor moeten leggen, maar dan heb je ook wel wat. Welke FF is jouw favoriet?12 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Jammer hoor, die “tailormade” Stickerland racestrepen op die blauwe, zonder was hij wat mij betreft perfect..
@tupperware: Die racestrepen zorgen wel voor minsten 20 extra Halfords peekaa’s, zelfs bij Ferrari.

Maar inderdaad, die donderblauwe is wel erg chique, zeker op een FF.
Mijn favoriete FF is de witte of de donkergrijze
@japancars: met bruin leer? Of rood ofzo? Dan hou ik daar rekening mee ;-)
Haal die strepen van die donkerblauwe af en dan heb je echt een prachtige bolide. De FF is toch een heerlijke wagen zeg.
Wel allemaal de zelfde velgen
Wat is een FF toch een brute Ferrari
Hey VW GTI patronen.
Beetje jammer die “tailormade” grap die de marketing jongens van Ferrari verzonnen hebben…stickertje hier..amder lapje stof daar..nieuwstickseltje en…..tadaaaaa….tailormade
Maar wat ik mij afvraag, hoe veel bedraagt de meerprijs, op bijvoorbeeld blauwe leer die Taylor made is, t.o.v. cognac bruine leer die bij standaard kleur hoort.
@e550: Ferrari kennende koop je met het verschil een redelijke gezinswagen.
Wat blijft dit toch een ontzettend mooie auto zeg. Doe mij er maar 1 in het wit met carbon accenten, ik wel er mijn RX8 zelfs nog wel voor inruilen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).