Video: Danica is boos na 2e crash

Auteur: , 38 Reacties

Danica Patrick kan een behoorlijk potje sturen, maar ook buiten de baan staat ze haar mannetje.

Danica Patrick is een vechtersbaas

De Daytona 500 komt er weer aan en dus is het tijd voor de Budweiser Duels: de kwalificatieraces voor het grootste NASCAR-evenement van het jaar. Je kunt er dus op rekenen dat er op het scherpst van de snede gestreden wordt, al resulteerde dat in het geval van Patrick tot twee keer toe in een crash.

Het ging voor het eerst mis tijdens de trainingen, waarbij Patrick naar eigen zeggen van de baan gereden werd (zie tweede video) door Danny Hamlin. Ze kon gelukkig in haar reserve-auto meedoen aan de race, al ging het niet veel later opnieuw mis. En daar was mevrouw op z’n zachtst gezegd niet zo blij mee.38 reacties

Lekkerwijf. Doen, ja!
@maurits123: ik begrijp dat jij ook wel wat ziet in “move up my a*s” by Danica?
@w0o0dy: waarom niet?
Tja…. hij gaat naar binnen net voordat zij dat doet…. ik zie niet in hoe hij dit kon voorkomen. Dus zit zij fout, ook al is het lullig als je twee keer de muur in gaat dankzij een tikje van dezelfde.
@w0o0dy:
Het lijkt zo van voren dat je het bij het rechte eind hebt, echter na zo’n 35 jaar op de circuits weet ik als geen ander hoe dit soort beelden je kunnen bedriegen.
Ook op Daytona ben ik geweest en vergis je niet in de snelheden daar, het kan zomaar zijn dat hij haar bewust een tikkie gegeven heeft, aan de andere kant kan Danica flink verongelijkt doen.
Zonder beeld van zij of boven ga ik geen schuldige aanwijzen.
@w0o0dy: Typisch gevalletje van mevrouw die in haar spiegel kijkt en ondertussen mee stuurt en vervolgens de gene die er al naast zit de schuld geeft. Of blijf je lijn rijden of kijk in je spiegel zonder mee te sturen…
Tja vrouwen en autos he
Zie ook niet in waarom dit zijn fout zou moeten zijn.. Ok, hij gaat er wat krap langs, maar wat wil je met zo’n veld.. Zij had het gewoon te laat in de gaten en “stuurde” toen pas in. Typisch de post-race adrenaline tijdens dat akkefietje.
Ja toch wel South Park s14e08-poor-and-stupid
Wat er gebeurde is vrij duidelijk. Zij gaat naar links terwijl hij al daar de voorkant al een klein half metertje naast heeft zitten. Inschattingserror van Danica.

Voor de rest: Eric Cartman, “drive to left”, Vagisil, “drive to thenleft some more.” “I am nowhere near as poor and dumb enough to be a good Nascar driverrr!”
@gtwillem: is natuurlijk ook een probleem voor de mannen… moet ik nu racen alsof het een collega racer is of krijg ik gezeik als zo’n bitch de geslachtskaart trekt…
Begin bijna te vermoeden dat de nascar organisatie de rijders af en toe influisterd dat ze dit soort akkefietsjes van coureurs onderling toch maar al te graag voor het oog van de camera willen laten uitvechten, onder het motto kijk: bij ons is het gewoon echt racen!
via iPhone app
@gertjan2012: ik denk dat het gewoon ook zo is. Geen puisterige kereltjes die met hun headset staan te huilen, zoals in de F1… Nascar is gewoon close racing, en daar horen dit soort ruzies bij.

Je kan van de Amerikanen qua racem zeggen wat je wilt, maar ze weten wel elke keer spektakel te brengen. Ik keek laatst in een hotel in Atlanta live naar een race (ESPN, geweldig kanaal) en de laatste 15 ronden waren er 7 verschillende coureurs. Verfijnd is het niet, spannend is het wel. En dat is precies de bedoeling van een race.
@gertjan2012:
Inderdaad, normaal zie je enkel zo’n slecht acteerwerk als de pizzakoerier langskomt…
Prima verhaal: ‘Perhaps he was frustrated and wanted to get ahead but its not a good racing strategy, you take your time and make your move when the time is right.’

http://www.blagoplanet.com/hamlin-clearly-at-fault/
Ze blijft wel netjes en rustig…
Haha, zij ramt hem en hij krijgt de schuld. Interessant!
@citroenvisa: vrouwen ;-)
Iets met katjes en handschoenen.
via iPhone app
Iets met irrationeel en ik heb tieten en dus gelijk, succes daarmee. Verder natuurlijk heerlijke poppenkast.
Dacia
Dit was pas een crash op Daytona, http://www.youtube.com/watch?v=OTEpo3SXxHM..
Of dametje Patrick even niet zo wil piepen.

23 jaar na dato noemen ze deze crash in the States nog steeds “the big one” en Tuppie was er bij..
@tupperware: geweldig, best bijzonder dat je daar bij bent geweest.
@lekbak:
Was een bijzondere ervaring, gewoon tussen de rednecks op het infield. Een kaartje kostte toen $20, als je ooit in de buurt bent ga zeker kijken.
Ik ben in de gelukkige omstandheid dat ik uit een autosport nest kom, op 10 jarige leeftijd liep ik al bij de GP’s in het paddock.

Op de Indy 500 en de Bathurst 1000 na ben ik overal geweest waar ik geweest wilde zijn..
@tupperware:
Leuk dat je erbij was, maar Spa ’98 vond ik percies nog indrukwekkender…
@StijnB:
Lol, dat was een hoop rommel maar dat ging bij lange na niet zo hard….
In de tijd van zijn filmpje deden ze nog niet aan restrictorplate racing, deze klapper, waarbij trouwens 13 auto’s aan stukken gingen gebeurde bij een snelheid die de F1 op Spa niet eens haalt….
Toch best wel een stoer wijf!
Geen bitch fight?
Pussies!
Als je twee keer op rij op dezelfde plek op dezelfde manier door dezelfde droplul van de baan gereden wordt, vind ik dit nog een enorm beheersde reactie.
Achja, je weet wat ze zeggen. Vrouw aan het stuur….
Ahhh geef d’r nou een knuffel
Achterop komend verkeer is altijd schuldig…
@mrrallycross:
Dat is dus een misverstand.
Stel, jij gaat vol op je remmen staan zonder dat daar een aanwijsbare rede voor is en ik klap er achterop, dan heb jij niet alleen serieus pijn in je nek maar ben je ook nogeens aansprakelijk voor alle schade..
@tupperware: Ja klopt maar dan moet je wel kunnen bewijzen dat er geen aanwijsbare reden was, en daar zit de kneep. Als achterop komend verkeer ben je altijd in het nadeel.
Ik weet wel een andere leuke hobby voor haar ;)
@ JordyS, misschien kan je dit clipje ook in het artikel zetten, dit is namelijk de crash die direct vooraf ging aan het verhitte gesprekje tussen Danica en Denny.

https://www.youtube.com/watch?v=MB27HH9S2_k

Het clipje wat er al staat is uit de trainingen, waarbij Danica naar mijn mening iets te verwijten valt. Dit clipje is van de Budweiser Duels en hier is ze volgens mij het slachtoffer. Ze heeft overigens nog wel de race uitgereden en is als 10e gefinished.
Goede tijden slechte tijden, nee het leven spaart je niet… Wat een klets zeg. Bring it on Danica!
Ik kreeg het gevoel bij deze 2 dat ze wel meer doen dan alleen maar racen samen. Bijna klef dit zeg!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).