Video: Ferrari-rijder rijdt extreem lullige schade

Auteur: , 79 Reacties

Geen paniek, Ferraristi, dit keer geen OMG, FERRARI EXTREEM STUK NA MEGACRASH MET KOMEET-achtige crash. Slechts een pijnlijke blunder die vooral het ego geen goed doet.

We kijken mee naar een jonge Ferrari F12berlinetta-bestuurder in hartje Londen. En ja, het is een ingevlogen supercar uit de Dubai-omgeving die ongetwijfeld deel uitmaakt van de Millionaire Boy Racers-clan die Londen iedere zomer komt bezoeken.

We zien een auto van 369.589 euro en een muur die iets te dichtbij staat. De rest kunt u zelf wel invullen.79 reacties

Echt en gevalletje van niets te zien. Doorlopen maar!
Pa betaald toch, lekker boeie
@mightymike: Betaalt, knap dat zoveel personen niet eens dat als spelfout aanzien…
@autobart: zware dag als je iedereen moet corrigeren op spelfout op en blog……werkloos?
Ik zou een kleine zweetuitbarsting hebben..maar hoezo rijdt ie uberaubt naar achter?
@tjopstick: Uberhaubt? überhaupt ja..
@tjopstick: vroeg ik mij ook al af.
WAAROM rijdt hij uberhaupt naar achteren?!
@Joerek: Om dezelfde stomme reden dat er mensen zijn die bij het stoplicht afslaan en even naar buiten sturen omdat ze denken dat ze anders de bocht niet kunnen maken.
@VeniVidiVici: hahahaha
Het lijkt erop dat hij hem in de verkeerde versnelling zet. Waarom zou hij anders achteruit rijden.
@545e60: Dan is het wel echt een lutser. Logisch klinkt het echter wel.
Zijn bril is stuk, rijdt ook gewoon door rood!
Die dacht dat de R voor race staat ipv Reverse?
@notsobig: nee joh
Vast een Lesauto. Gezien het kenteken….
Kan de beste overkomen…
Pfff, al die puisterige ventjes die achter je aan rennen als je zo’n auto rijd.. Daarom rij ik dus geen Ferrari… Moet er niet aan denken!!!
@Svenska_Aeroplan_AB: juist, daarom, en niet omdat ze evenveel kosten als 2 huizen.
@thomcarspotter: … er op in gaan enzo.. Haha
@thomcarspotter: 2 huizen voor 370.000 euro?? In wat voor huis woon jij man :s
@ag3ra: ik dacht al dat er zo’n reactie zou komen, maar ik wist niet precies voor hoeveel zo’n huisje verkocht wordt in deze tijd :)
@ag3ra: 185.000 is niet zo’n gekke prijs voor een huis, hoor…je koopt er wellicht geen villa voor, maar hey…
@bozewolf: Ik ben van België en als je hier voor 185.000 een huis vind, zal het een rijhuisje type lintbebouwing langs grote baan zijn, met nog behoorlijk wat opknapwerk vrees ik.
De prijzen voor een gemiddelde vrijstaande woning die redelijk instapklaar is in onze buurt (Driehoek Leuven, Brussel, Mechelen), liggen toch wel rond de 350 à 400 duizend.
@ag3ra: ons huis is ergens tussen de 200.000 en 240.000 euro waard. En dat is gewoon een rijtjeshuis van pas 7,5 jaar oud en in topstaat… Hangt natuurlijk erg af van de regio, hier aan de voet van Nijmegen kan het heel anders liggen. Moet er wel bij vermelden dat we geen zolder hebben, dat kan een hoop uitmaken natuurlijk.
@ej20g: Oosterhout (Nijmegen)? Mooie hé, die nieuwe brug ^^
@jeroen92: bijna, het dorpje aan de andere kant van de snelweg, Lent. Maar die brug is een fijne verandering want als ik mijn auto heb wordt mijn reistijd naar school daardoor teruggebracht van 30 naar 10 minuten. En de brug ligt ook nog best goed op het netvlies.:)
@ej20g: Lekker snel naar school :), als het weer het toelaat ga ik met de motor naar school ^^, dan is het voor mij ook maar 10 minuutjes i.p.v. 30 (o.v.). Moet alleen de andere kant op naar Arnhem noord. Was met school naar de bouwplaats geweest van de brug, kon je de brug van dichtbij bekijken toen die nog langs het water stond.
@ej20g: Nu ja, in Nederland wonen veel mensen in gesloten of halfopen bebouwing, hier in België wordt je dan een beetje als pauper aanzien. Dus voor een simpel vrijstaand huis als het onze (15j oud) moet je toch iets van een 420 à 450 rekenen…
@ag3ra: daar zit dus het verschil in. Best verrassend voor mij want zelfs de huizen aan de kop van deze straat zijn “slechts” 320.000 tot 350.000 waard en dat zijn huizen met op de bagane grond en eerste etage dezelfde oppervlakte als ons huis. Echter wel met het grote verschil dat er een tweede verdieping op zit. Zijn ook rijtjeshuizen trouwens.
@ej20g:
Daar hoef jij je niet voor te schamen, in 020 krijg je voor die bedragen net een kartonnen doos en in oost-Groningen woon je daarvoor vrijstaand.
@jrk68: dat weet ik gelukkig. De verschillen zijn gewoon heel erg groot binnen Nederland. Soms bijna tot belachelijk aan toe.
@ag3ra: in Duitsland bijvoorbeeld.. 700 vierkante meter grond, 4 verdiepingen, 2 garage boxen en 3 badkamers.. vraagprijs: €88.000 :) Kunnen er in dit geval wel zeker 3 zijn..
Hahhaa schitterend dit , eerst even de show stelen door plankgas te geven met een koude motor en daarna vol op je bek gaan!
@christophe12:
Koude motor? Ik kon helaas niet de temp meter op het dashboard zien.
@Hubert: Als je instapt is je motor meestal koud, tenzij hij er maar net was aangekomen, maar dat kunnen we niet zien natuurlijk!
@vale46:
Precies! dat kunnen we niet zien natuurlijk.
@christophe12: Zolang ie geen koppel hoeft te leveren wordt dat ding nauwelijks belast. Valt dus wel mee hoe dom het is even te revven.
@FelixF: ‘Even’ naar 9K revven met koude motorolie kan wel degelijk schadelijk zijn, daar is geen koppel voor vereist …
@FelixF: Klopt. Daarbij is de motorolie in dergelijke beesten dusdanig dun dat het al snel door het hele blok word geslingerd. Tel daarbij op dat moderne motorolie ook lekker ‘sticky’ is en dus sowieso nog wel overal aan vast gekleefd zit…
Om een motor zo snel mogelijk van een beetje temperatuur te voorzien, doe je er inderdaad goed aan om de naald even een paar keer flink in de hoge regionen te jagen. Uiteraard onbelast. Niet dat deze poser dat hier doet hoor, die doet het inderdaad puur om ff te patsen.
En dan nog per ongeluk in z’n achteruit zetten. *facepalm* Gelukkig blijkt die Fiat nog vrij stevig te zijn. Hij lijkt geen schade te hebben. Niets wat niet weg te poetsen valt in ieder geval…
@lemans96: of het kan of niet, ik zou het nooit doen. Het risico is me te groot. En daarnaast hebben de auto’s waar ik aan denk veelal een turbo, en die sloop je als je je poot op het gas zet met koude motor. Toch denk ik dat deze Ferrari het ook niet erg lekker vind.
Aaaah joh is maar een krasje niemand die dat zag -_- “oooh shit ik was die cameraman vergeten” :o
Welke schade? Zo’n wagen kan echt wel wat hebben, het heet niet voor niks een bumper.
@alcantara: ziehier het resultaat: http://www.autojunk.nl/2013/05/ferrari-f12-berlinetta-17
@thomcarspotter: Niks dus. Zoals gezegd, fkes goed in de was zetten en je ziet er helemaal niets meer van.
@alcantara: Bumper? Dus bij jou zitten ‘de bumpers’ ook links en rechts op de achterste delen van de flanken? :-S
Wel een behoorlijke Ferrari hater achter de camera…, uit coulance verhef je toch even je stem of geef je een tik op de achterklep… RAMPTOERISTEN
@flippiez06: zou jij willen dat er iemand met misschien vieze handen aan je auto zou komen?
@thomcarspotter: ?????………Ben aan het twijfelen of dit sarcasme is……
Maar toch….je wilt liever schade aan je auto dan dat iemand met z’n vieze handen aan je auto zit?
@Rick-dos: voor deze mensen, die elke 3 weken een nieuwe auto kopen lijkt mij een beetje schade geen probleem.
@thomcarspotter: ……..Maar vieze handen op je auto wel?
@Rick-dos: sommige mensen hebben smetvrees :) maarja dat kan je er wel afwassen.
@thomcarspotter: Precies. ;)
Gelukkig woont papa in een land waar YouTube verboden is :-)
Hij mag wel eens nieuwe kleren gaan kopen, sloddervos..
haha geniaal! Heb hem zaterdag nog zien staan in de buurt van Park Lane.. (onbeschadigd). Zie foto’s Autojunk account.
excuses.. (met schade..)
@steve-0:
Getraind oog die de schade kan zien.
En mijn ogen zijn blijkbaar niet getraind, want ik zie niets.
@Hubert: Ik ook niet. En afgezien daarvan als het geen lelijke krassen zijn of dikke deuken is een beetje schade eigenlijk wel ok op zo´n bak IMO, over 40 jaar noemen ze dat ´patina´. Beter dan al die freaks die hun auto 3 keer per week wassen en altijd onder een cover in de garage zetten en er het liefste niet mee rijden laat staan iemand anders er ooit een rondje mee laten maken. Die zijn slaaf geworden van hun hebberigheid.

Of het verder een stel nutteloze klootviolen zijn of niet weet ik niet, maar deze ´millionaire boyracers´ gebruiken die auto´s in ieder geval wel waarvoor ze bedoeld zijn, gewoon door de stad heen crossen met dat ding JUNGE!.
@jaapiyo:

Gebruiken waar ze voor bedoeld zijn?

Door de stad crossen?

Really?
@bozewolf: Waar dacht jij dan dat ze voor bedoeld waren?

De wegauto’s van Ferrari zijn gewoon bedoeld voor gefortuneerde lieden om in rond te toeren door de stad, op zondag eens een keertje wat te gummen op een mooi weggetje achteraf en misschien af en toe een een reis naar een mooi vakantie-oord.

Als je echter een productie exemplaar naar het circuit meeneemt en je gaat op de limiet rijden zijn na 3 rondjes je remmen oververhit, schreeuwt de boorcomputer dat alle elektrische systemen op hol zijn geslagen en dat je dus rustiger moet rijden en zeker als het circuit droog is zijn je bandjes binnen no-time helemaal kaal (zeker met een FF of F12). En dan zijn ze nu al tig keer beter dan de 60 jaar voor de huidige generatie.

Let wel ik vind een heleboel Ferrari’s prachtige auto’s en omdat ik geen hypocriete linkse zuurpruim ben durf ik ook wel toe te geven dat ik er maar wat graag een of meerdere tot mijn beschikking zou willen hebben dus dit is absoluut niet negatief bedoeld ten opzichte van Ferrari, maar straatauto’s van 1500 KG+ met enig comfort zijn echt niet bedoeld voor de racebaan, ook niet met 500, 600 of 700 PK.
@jaapiyo: Alles leuk en aardig, maar dergelijke GT’s zijn zeker NIET ‘bedoelt’ om door de antieke binnenstad van downtown London te tuffen. Ten eerste mogen ze daar niet boven de 20mph en ten tweede zijn de meeste van dergelijke buikschuivers ronduit onpraktisch qua zicht houden op het drukke verkeer in dergelijke steden.
De naam ‘GT’ zegt het al. ‘Gran Tourismo’, dus lekker een paar weekendtassen achterin, Goldcard mee en dan naar de Belgische Ardennen, even het circuit van Spa meepikken voor een paar rondjes, dan doorsteken naar de Nordschleife om dan vervolgens via een lekker lang stuk Duitse autobahn weer Frankrijk binnen te sturen, de ‘Route Napoleon’ mee te pikken om dan via Chamonix, langs de Mont Blanc het Rhonedal door te steken, op weg naar de mooie bergpassen aldaar(Grimselpas, Furkapas) en dan via de Stelviopas Italië in…
Dit alles natuurlijk gelardeerd met bezoekjes aan mooie kasteelhotelletjes en fijne restaurants.

Helaas zullen de auto’s in handen van deze posers dergelijke ritten nooit meemaken. Die lui patsen een beetje in London, laten het ding dan weer terug naar Dubai vliegen om daar een beetje over kaarsrechte stukken nieuw asfalt in de woestijnen te blèren… Jammer hoor.
@lemans96: Klinkt goed wat je zegt en als autoliefhebber is dat natuurlijk het ideaal plaatje maar ik vrees gewoon dat dat voor de meeste verkochte Ferrari´s niet in het verschiet ligt…Ik denk dat voor elke Ferrari die af en toe zo’n reis voor de kiezen krijgt er een aantal zijn die niet verder komen dan de boulevard. Beetje rondtuffen in L.A, Londen, Monte Carlo, Geneve, Shanghai, of natuurlijk Vancouver BC (het toevluchtsoord voor rijke Chinezen).
@Hubert: Op een rot camera als deze zie je het misschien niet zo goed, in het echt zie je dit echt wel hoor.
@Hubert: Deuk in zijn ego is echter vanaf de maan te zien! Ik kan hier echt met plezier naar kijken!
@pomoek: Komt omdat je een nare hater bent waarschijnlijk.
@jaapiyo: hoezo?
haha, domkoei! wel lullig natuurlijk.
Ach, een kekke Ferrari sticker erop en je bent weer het mannetje.
Mooi kleurtje wel, lijkt op de eerste foto wel mat maar is toch glans. Erg fraai.
@Donstil: Mee eens. Zo basic zilver metallic(er zal vast een exotische benaming voor zijn) komen de lijnen van het koetswerk erg mooi uit. Dat geld voor de meeste mooie ‘curvy’ modellen.
369.589 euro en geen PDC, volgende keer maar wel in de optielijst ;)
Dit doe je maar 1x in je leven.. hoop ik.
Even naar de wrapspecialist en klaar.
Een ventje met een video camera die achter elke Ferrari aanrent is eigenlijk heel erg zielig.Zieliger als die gup in de Ferrari in ieder geval.
Lol ik heb deze auto vorige week nog zonder schade in Londen gespot :)
Dat zijn nog eens parkeerkunsten!
Geld op voor rebewijs..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).