Video: getunede Gallardo vat vlam na dragrace

Auteur: , 11 Reacties

Niet zo gek eigenlijk, als je bedenkt dat er een 2.000 pk sterke V10 achterin deze zwarte Gallardo ligt.

Lamborghini Gallardo vlamt

De betreffende Gallardo is door Underground Racing aangepakt en regelmatig te spotten op evenementen als Unlim 500+, waarmee Leonid scherpe tijden neerzet.

Vorig jaar vloog er al eens een drijfstang door het blok waardoor deze Gallardo in de fik vloog, maar onlangs was het weer raak. Na een aantal dragraces werd het iets te heet achterin en sloegen de vlammen uit de achterkant.

Zoals in de VIDEO te zien is, komt de brandweer redelijk op tijd om de vlammen te doven. Maar goed, de eigenaar zal ongetwijfeld genoeg geld hebben om zijn snelle Italiaan weer op te lappen.11 reacties

Als je enkel rechtdoor wil met zo’n ding en je wil perse 2000pk, waarom dan niet gewoon een pro street dragster. 2000pk lijkt me niet echt ‘streetable’ dus daar hoef je het ook niet voor te doen.
@E34M5Touring: ik zat er net aan te denken. Het is toch zonde om hiervoor een gallardo te kopen en op te offeren
Goh, wat een verrassing….
Hoe kun je een Nera verneuken :'(
Waarom? Omdat het kan. Deze auto lijkt me ook nog gewoon ”streetable’ (na revisie van de motor/motorruimte…)
Viel die zwarte rook die uit de gtr kwam ook niet op?
Toch grappig hoe de hypercarfabriekanten en bandenmerken heel veelresearch doen naar 400+ banden en er nog moeite mee hebben. En dan merc hun koppel elektronisch beperkt en deze mannen gewoon denken ‘nee gaat wel goed joh!’
@redneckdarian: Nochtans zijn de banden en de versnellingsbak (de reden dat het koppel gelimiteerd wordt) in dit geval heel gebleven ;)
@redneckdarian: dat meneer hier even 400 aantikt wil niet zeggen dat het ook veilig is. Als er een bugatti band klapt bij 380 en ze zijn meneer bij elkaar aan het vegen zijn alle poppen aan het dansen, want bugatti garandeert veiligheid. Hier is alleen meneer zelf aansprakelijk.
@lambo4all: ja daarom
Zeg Leonid, als je een matzwarte wil kan je hem gewoon laten wrappen hoor.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).