Video: haatbaarden IS maken zelfrijdende bomauto

Auteur: , 71 Reacties

Binnenkort in Europa: een speciaal voor drukbezochte plaatsen ontworpen bomauto.

is zelfrijdend

Het nieuws over zelfrijdende auto’s lijkt niet op te houden en dus kan de IS niet achterblijven. Helaas is dit iets dreigender nieuws, aangezien dit om een zelfrijdende auto gaat die van op afstand tot ontploffen gebracht kan worden zodat er niemand in hoeft te zitten. Misschien is dit nog het grootste nieuws, want men leek niet bepaald bang om te sterven.

De auto blijkt speciaal voor Europa ontworpen door een heus Research and Development team in Raqqa. Op een Universiteit nog wel. De auto blijkt deel uit te maken van een opleidingsprogramma om wapens te ontwikkelen die voor aanslagen gebruikt kunnen worden. Of dit een serieuze dreiging is? Volgens verschillende experts wel.

Oordeel zelf en bekijk het filmpje op Autojunk.nl71 reacties

Eindelijk concurrentie voor de Tesla die spontaan de fik in vloog xD
@n42b18: Gaat DARPA nu ook al zelfrijdende wagens maken?
@rulefollower: die hebben ze al lang..
En wij maar roepen dat ze nog in de middeleeuwen leven. Schijtbaarden.
@porsche928: Hun standaarden zijn voor een groot deel wel middeleeuws. En zo geavanceerd is dit nou ook weer niet. Wat tandwieltjes, wat elektromotoren en een printplaatje ergens uit gesloopt als aansturing.
@reistje: geavanceerd of niet het feit ze dit maken en willen inzetten is al zorgwekkend genoeg. Voor die geitenneukers hoeft het niet geavanceerd te zijn als het maar werkt.
Toch wel erg zorgwekkend dat zij technische vaardigheden hebben om dit soort dingen te kunnen realiseren.
@viezefreddyw: en ze zijn ‘maar’ met +-10.000 mensen..
@888natan: de schattingen lopen uiteen van 50.000 tot 200.000 man…
@scottishcarspotter2000: ja das dan wel weer iets heel anders…
@scottishcarspotter2000: En dan hebben we het nog niet gehad over de vele IS-sympathisanten en makkelijk beïnvloedbare mensen die nog voor IS aan de slag kunnen.
@Edge: maar dan hebben we het ook niet over de vele gedesillusioneerde terugkerende strijders die zelf ontdekt hebben dat het leven in een Islamitische Staat eigen vooral heel erg k*t is. Deze mensen moet je inzetten ter voorlichting van de mogelijk nog te radicaliserend jeugd.
@mashell: zoals die ene jongeman Dennis(?) die een paar keer langs is geweest bij dwdd of bij Pauw, heeft het zelf meegemaakt en vertelt nu hoe vreselijk het is!
@Edge: vaak worden de mannen ook bedreigd. Of je gaat werken voor IS, of heel je familie wordt ff uitgeroeid. De “keuze” is dan snel gemaakt. In irak en afghanistan was het allemaal niet anders. Ik praat het niet goed wat ze doen, maar veel mannen kunnen ook niet anders. Het is te triest voor woorden.
@viezefreddyw: 25% van de wereldbevolking is moslim en dat percentage is flink in opmars. Uiteraard zijn deze niet allemaal extreem. Er zullen dus wel enkele knappe koppen tussen zitten!
We wisten toch al lang dat dit zou gaan gebeuren?
Ik denk dat het nogal opvalt als er een auto rijdt in een stad zonder iemand achter het stuur
@keeper1: Mooi, maar wat ga je eraan doen?
@benzinehoofd: politie bellen denk
@keeper1: Voordat zij er zijn is het waarschijnlijk al te laat..
@benzinehoofd: de andere kant op rennen!
@keeper1: Heb je het filmpje gezien? Volgens de onderzoekers van Sky News zetten ze zelfs mannequins achter het stuur, compleet met ingebouwde warmte-elementen en zelfregelende thermostaat. Allemaal zodat het lijkt alsof er gewoon een mens achter het stuur zit.
@Edge: nee had ik nog niet gezien. Maar je hebt gelijk inderdaad! Sorry hiervoor
@keeper1: daar hebben ze die levensechte pop voor
@sketcher: je denkt toch niet dat dat die IS strijders hun levensechte pop opofferen in een aanslag? Nee, die pop hebben ze elke avond hard nodig.
@mashell: Waarvoor dat dan? Ik dacht dat ze zich ’s avonds liever uitleefden op schapen en geiten
@Edge: poppen van schapen en geiten!
@bjorn_harms ? Toch niet je geheimen verkocht he?
Ach ja het geloven in sprookjes is dan ook een van hun speerpunten.
Maar wat moeten die 72 maagden dan?
@ab1963: daar staat inmiddels al een bijzonder lange wachtrij…
@ab1963: Haha.. Dank u! Mijn dag kan niet meer stuk. :D
Is dit nieuws? Dit is gewoon een op afstand bestuurbare auto, daar hoef je niet zo heel veel kennis voor te hebben om dat te maken­čśé
Holy shit. Hopelijk zijn ze niet op het idee gekomen door mijn corvette clip :S
@bjorn_harms: Respect Trouwens! Dat is een goed ding. Knight Industries 2016!
@tysson: Wacht maar tot je mijn update ziet over 3 weekjes
@bjorn_harms: Dan kan er een heel EOD-team op meerijden?
@bazzelijn: Alles ken :p
@bjorn_harms: wil je dan een filmpje uploaden? Alsjeblieft?
@keeper1: Dont worry. Er komen nog heel wat filmpjes eraan :)
Ik ben al benaderd door ‘grote’ sponsor naam voor soort gelijke project. Mag hier alleen nog niet te veel over zeggen.
@bjorn_harms: gaaf man!
Ach dit kon je al uitvoeren in gta
Dit gebruiken ze al jaren en nu is het op eens een dreiging? Het hele gedoe was sowieso al lang opgelost als niet iedereen verschillende groepen steunde.

En we kunnen nu wel in paniek raken. Of je doet dat niet en hebt gewoon een fijne dag.
Hmmm, de eigenaar van het filmpje dan maar opspeuren??
@dutchdriftking: succes. Ik hoor het wel als je ze gevonden hebt­čĹŹ­čĆ╗
Goh.. wat is er toch weinig over van het islamitische gedachtengoed. Iets met sterven voor de goede zaak. En ineens zijn ze niet zo happig meer om te sterven? Ze verwesteren teveel! :)
Discriminatie!!

De Duitse auto-industrie heeft jarenlang chemische wapens ingezet om de Amerikanen te vergiftigen en daar hoor je nooit iemand over…
@moveyourmind: grappig.
Hmm, ik zou zeggen nu nog even een bom erop, voordat ze hem via Turkije Europa in smokkelen.
@trustmeiamanengineer: ze zullen de auto eerder in turkije opblazen dan europa. Dus maak je er maar niet druk over:)
de apotheker uit Aleppo heeft een loi’tje gevolgt.. we zijn helemaal naar de klote..
Want een Tesla met Autopilot o.i.d. is lastig te verkrijgen op de zwarte markt?
190D zelfbestuurbaar?
Ik vind het triest als er weer iets uitsterft hier op de aardbol. Maar denk dat ik toch wel sta te juichen als heel die IS uitsterft! Smerig volk!
@kennone: ja zeg het ze.
Dit slaat vast in als een bom
De nieuwe rc auto
Ik weet niet hoor, maar ik begin een beetje het idee te krijgen dat dat IS in de media veel groter wordt gemaakt dan dat het in werkelijkheid is.

Als je zijn verhaal aanhoort dan durf je niet meer naar buiten toe. En hij is niet de enige in z’n berichtgeving over IS. Je krijgt echt het gevoel dat niemand dat hele IS kan stoppen. Ik ben van mening dat als de wereld het echt zou willen dat we binnen een dag van dat IS af zouden kunnen zijn. Ik bedoel als de Koerden en de Irakezen met hun beperkte middelen al de successen kunnen boeken tegen IS, wat zou er dan gebeuren als VS, Rusland of China echt zou opstaan? Ik denk dat die mogendheden ook wel weten dat ja IS een gevaar is maar niet zo’n gevaar als dat de media ons wil doen geloven. Anders zouden er al honderdduizenden militairen daar op de stoep hebben gestaan. Ik denk alleen dat de strategie die ze nu volgen wel wat langer gaat duren, maar dat het tot hetzelfde resultaat zal leiden. Alleen zonder verlies van manschappen en zonder dat het beeld ontstaat dat Amerika of Rusland het land wil bezetten.

Ik denk dat dat hele IS en wat er daar gebeurt veel eerder een stammenstrijd (sjiieten en soennieten) is dan dat het echt een terreurgroep is die er op uit is om het westen te vernietigen.
Ja natuurlijk, wij hebben te maken gehad met terreur, maar over het algemeen waren het van die onzekere besneden vieze varkens die niet voor zichzelf kunnen nadenken maar die hier geboren zijn. Alleen denk ik dat dit soort gasten je altijd blijft houden in een maatschappij. Is het niet met een Islamitisch oogmerk dan is het wel met een racistisch oogmerk zoals een Breivik of McVeigh. Alleen deze gasten roepen dan dat ze IS aanhangen. Ik denk dat als je het Bagdadi vraagt dat hij zegt: “Wie heeft wat gedaan?! Uit onze naam? En mensen waren bang? Uuuuuuh ja dan zijn wij het geweest…”

Maar goed, that’s just my two cents. Ik laat mij in ieder geval niet bang maken door mongolen waar ik mijn kont nog niet eens mee zou afvegen.
@Rick-dos: jij snapt het al een beetje.. maar geen paniek ben ook maar een moslim.
@cirkic: Een beetje is al voldoende. Ik denk niet dat je alles moet willen weten wat er in deze wereld gebeurt en hoe het in elkaar steekt want dan word je gek. ;)
@Rick-dos: het grootste probleem dat we anno nu hebben is: teveel nieuws.
In de Griekse tragedie had iedereen een mening over de Grieken, ondanks al het nieuws niet op feiten gebaseerd, maar toch een mening. In Nederland komen er met onze 50.000 vluchtelingen maar bekaaid vanaf (die Merkel pikt ze allemaal in) maar toch wordt het in de media gebracht als een enorm probleem. Je ziet het bij de berichtgeving over Oekraïne, IS, Donald Trump, Geert Wilders maar ook Boer zoekt Vrouw, het wordt allemaal zo ontzettend buiten proportie opgeblazen dat het zelfs serieus belangrijk wordt gevonden. Allemaal omdat er gewoon teveel nieuwskanalen zijn. Gewoon terug naar het 8 uur journaal en de ochtendkranten. RTL nieuws, Twitter, nu.nl en al die andere nieuwsbronnen gewoon sluiten. Krijgen we weer een beetje genuanceerd nieuws.
Nu het een keer glad is het noorden zal er vast wel een journalist op het idee komen dat Groningen eigenlijk bij Scandinavi├ź hoort, hun vlag lijkt er immers al op.
@mashell: Het zou heel fijn zijn als we een nieuwsbron zouden kunnen krijgen die je alleen de koude feiten geeft met wat achtergrondinformatie. Een nieuwsbron die niet de reclame inkomsten of kijkcijfers op de eerste plaats hebben staan, maar gewoon het nieuws. Niet met een dubbele agenda werkt, maar gewoon het nieuws. Niet met de massahysterie meegaat, maar gewoon het nieuws. Niet als eerste willen zijn zonder de feiten te checken, maar gewoon het nieuws.

“Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.”

Maar goed, dat zal heden ten dagen wel een utopie zijn.
Welke auto is het eigenlijk?
Ik ben benieuwd of ze ook een Lexus IS gaan inzetten…
@sjoerd95: lijkt me best opvallen, aangezien je die amper ziet op straat :-P
Zouden al die ingenieurs dan toch niet naar Europa gevlucht zijn?
Wie ruimt dit zooitje haatbaarden nou eens een keer op? Putin?
Putin zou dat graag doen, want dan is hij weer de held (ook voor naive westerlingen) en komt zijn volk niet in opstand tegen zijn dictatuur.
Stelletje hypocrieten: tegen de westerse wereld maar wel onze spullen er voor gebruiken. De 1 loopt met een LCD petje op ( made in the USA) en een haakse slijper gebruiken van Makita. En zo ik nog wel meer.
Gewoon een vlinderbommetje in de afstanbediening verstoppen en klaar is Kees. Of Achmed. Of Mohammed.
Waarom krijgt dat volk ├╝berhaupt nog aandacht… zucht

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).