Video: Italiaanse Afrojack-copycat rijdt Ferrari 458 stuk

Auteur: , 39 Reacties

Listig spul, die Ferrari's.

Ferrari 458 gaat kapotstuk

Ik ben geen helderziende, maar ik gok dat de 458-crash van DJ Afrowreck er ongeveer zo uitgezien moet hebben. In een klassiek gevalletje overgecorrigeerd uitbrekend achterwerk maakt deze Italiaan korte metten met zijn dure Ferrari.

Het voorval wordt gefilmd door een Italiaanse knaap die met zijn mama onderweg is. Had ‘ie ook nooit verwacht.. Het commentaar van de chauffeur: ‘ok that sucks, good thing were all ok!!!! lesson in life: dont drive a ferrari in shit weather!‘. Oh nee, wacht, dat was die andere… Cazzo! (via Carscoop)

Update – en daar is de eerste foto, met dank aan Dario D’Alba (tip: doe geen google image search naar deze knakker. Ik zei dus: geen)

Ferrari 458 vindt zijn Waterloo39 reacties

Heb je een sportwagen met zo’n beetje alle mogelijke nanny’s aan boord, krijg je ’t alsnog voor elkaar om ‘m zo kapot te rijden. Zeker de manettino op ‘ik-ben-stoer’ laten staan…
@lemans96: Tsja, je moet toch de bink uithangen met zo’n ding. Rijtraining bij aanschaf lijkt me erg handig. Zou ik zelf wel doen. Al was het maar voor de fun
Dan kun je het beter maar bij gordelbandjes met Ferrari-logo houden, zoals in de filmauto ..
Wat een waardeloos ding. Of ESP stond uit natuurlijk. Want zo wild zag het er nou ook weer niet uit.
@midasracer: gevalletje te veel gas geven gezien de weersomstandigheden. Met zoveel vermogen op de achterkant kun je echt vol op het gas staan als het regent.
Wat een nerd
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Volgens google translate is “cazzo” niet het juiste woord wanneer je met je mama in de auto zit.
mooi duidelijk filmpje!
je zal het maar zien gebeuren..
Waarom grijpt de tractiecontrole eigenlijk niet in?
@vale46: omdat de manettino niet op dat standje stond gok ik?
@lambo4all: In dat geval: Lozer!!
@vale46: loSer
@vale46: Gemaakt in Italië! Het werkt heel goed, af en toe..
@lamborgfan: Gefrustreerde Fyra-reiziger?
@4991: Jij hebt humor, tenzij je niet wist dat de Fyra ook in Italie geproduceerd wordt.
@diablogt: iedereen heeft humor en ja ik weet dat het in Italië geproduceerd wordt. de bedrijf die erachter zit heeft trouwens het woord Breda in de naam.
@4991: HET bedrijf
@lamborgfan: Italianen maken goede producten hoor, zeker in de industrie. Maar ik begrijp je Fyra-grapje wel hoor.
Maar goed dat deze brokkenpiloten niet in het tijdperk leefde van de F40, dan waren ze er niet levend uitgekomen.
Wijn, pelicanen en 2x Jessica Alba? Waarom mag ik geen google image search doen?

Ot: dat gebeurt er nu als ze auto’s meer en meer pk’s geven! Coureurs kunnen betere tijden zetten, minder getrainde mensen komen al eens jammere dingen tegen! Hoe graag ik ook zou zeggen: wat een sukkel! Ik heb er zelf waarschijnelijk het talent niet voor…

Maar wel een heel knappe, rood met donker grijze velgen zou ook m’n keus zijn!
@technopatat: De cover van deze italiaanse film staat ook tussen de zoekresultaten: http://en.wikipedia.org/wiki/Hotel_Italia
Zonde, zonde…
Autowiki specs zijn een beetje vreemd denk ik.
Ik voel een hype aankomen..
Je kan beter zoeken naar: Duchess of Alba
volgens mij zat Madonna ook in de auto….
die is kapot!
Dus, een vrouw in een familiehok haalt een Ferrari in bij het invoegen omdat hij zo treuzelt. Meneer het haantje trekt het niet en gaat overdreven inhalen, waarna god onmiddellijk straft. Heb ik dat zo goed samengevat?
lol, die reactie ook …

MAMA MIA …
Een Ferrari 458 wordt binnenkort erg zeldzaam, als het zo doorgaat…
En we rijden ook gewoon even achteruit op de snelweg om het nog beter te kunnen filmen :-)
Ik vind Italiaans altijd zo verwijfd klinken lol.
die Ferrari “hoesjes” over de achtergordels zijn wel een een leuk detail :P
Nu heb ik geen ervaring als eigenaar van een Ferrari, maar het is toch zo dat als je zo’n ding nieuw koopt je automatisch een ‘Driver-training’ krijgt in Modena ?
Of heb ik dat verkeerd begrepen ? Of is het toch zo dat Afro-Nick gewoon een prima chauffeur is en dit bewijst dat de 458 een draak van een auto is… ?
** puzzled **
De Tractiecontrole stond zoizo af
@stijn_torfs:

Zou je idd wel zeggen, ding glibbert alle kanten op. Zelf ooit in een 535 gereden maar als je daarmee vol op het gas gaat met ijzel dan is het 1sec dan pakt de traction control de boel over.
Autoblog wordt nog eens AutoCrashBlog..
Haha wel mooi om te horen dat hij het oprecht erg vindt wat ie gezien heeft. Zonde ook dat zo’n mooie auto overgeleverd is aan zo’n prutser.
die auto die filmt hoort bij de Ferrari, hij seint ze er ook eerst voor bij en vandaar dat moeilijke gedoe met invoegen. Zal wel voor de film voorbij hebben willen blazen, denk dat ook geen toeval is dat op de achterin gordel van de auto ferrari embleem zit. Ook het direct terug rijden doet me vermoeden dat het pa is, zou mij ook niet verbazen als de auto net opgehaald is. Dan word de vraag wie de sneste 458 crash maakt, Afro J of deze, beiden hadden in ieder geval met hun poten van de manettino moeten blijven. Ik denk dat verzekeraars binnen kort gaan verbieden om aan die knop te komen ( ;

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).