Video: King of the Hammers, onvervalst beuken met buggy’s

Auteur: , 10 Reacties

Echte mannen eten geen honing, die kauwen op bijen. Echte mannen bitchslappen de metroseksueel, met zijn crèmepjes en haarproducten. Echte mannen boeren, ruften en stinken. Echte mannen, die rijden in Rally Fighters en andere buggy's.

King of the Hammers

We hadden er zelf nog niet van gehoord, maar Griffin King of the Hammers is een motorsportevenement van een week, dat begin februari wordt gehouden, en waarin buggy’s, motoren, en ander gehard gespuis zich uit kunnen leven in de Californische woestijn.

Je zou kunnen zeggen dat het een soort mini-Dakar is, maar een belangrijk verschil is dat er ook flinke rotspartijen bedwongen dienen te worden.

Van de laatste editie, die tussen 1 en 9 februari liep, is een video verschenen, die we jullie niet willen onthouden. Het is weer eens wat anders dat de gestileerde racerij die we doorgaans tegenkomen. VIDEO! Enjoy:

KLIK!

Met dank aan Wai voor de tip!10 reacties

Mooi stukje variatie op de wekelijkse drift videos! Vind dit meer ballen vereisen dan door het verkeer heen slalommen tbh.
Te Gek ! Doet me sterk denken aan m’n afstandbestuurbare Tamiya en Kyosho buggy’s die ik vroeger had. Erg gaaf wat deze lui doen.
GEWELDIG! Schrap Formule1 maar en doe elke 2 weken zo’n race aub! Icelandic hillclimb meet desert! Best of both! WOW!
Doe ik elk weekend. Niet zo extreem maar toch… Welliswaar met een 4×4 quad maar die gaat ook van 0-100 in 5 seconden. Fun verzekerd.
Die lijken op zo’n buggy unit de film “hit and run”. Of zit ik verkeerd?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).