Video: Lee Noble test het Arrinera Hussarya chassis

Auteur: , 9 Reacties

Kennen jullie de Arrinera Hussarya supercar uit Polen nog? Er is een tijdje radiostilte geweest, maar we kunnen eindelijk melden dat de tests in volle gang zijn.

Arrinera Hussarya blijft een lastige naam

Arrinera Automotive (voorheen Veno Automotive) was toch niet tevreden over hun eerste design (video’s). Door de shredder met dat ding en terug naar de tekentafel voor de Hussarya.

Het resultaat is een Lamborghini-achtige met een 6,2 liter V8 van General Motors, die aangestuurd door een zesbak 650 pk en 900 Nm koppel in de schaal legt. Voorzitter Lukasza Tomkiewicza is goede vriendjes met Lee Noble, bekend om zijn supercarfetisjisme, dus het is niet verwonderlijk dat de Britse designer zich bemoeid met de techniek. Aan hem de eer om het rollende chassis uit te testen.

Met het altijd handige Racelogic werd er bij de acceleratie 1,4 g gemeten. Naar verluid komt dit overeen met 3,3 seconden om van 0 naar 100 km/u te sprinten. De maximum snelheid voor deze tests was begrensd op 250 km/u. Voor tests tot 350 km/u moet het carrosserie erop worden geschroefd, en dat gebeurd pas volgend jaar. Een marktintroductie voor eind 2013 zit er dus niet in, maar we wachten geduldig af.

Bekijk de video HIER op Autojunk.9 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Het is was bijna een Gallardo maar als ze de design doorzetten is het helemaal Cabrera.
Ontwerp iets nieuws.
@xlnc: Ik ben niet moeilijk met spelling en grammatica maar deze snap ik echt niet.
@martijnb11:

Ik zit hier niet bij 10 voor taal. En ik schrijf niet in een buitenlandse taal.
Dus als jij kan lezen, kan jij het ook begrijpen.
En AL zou ik onbegrijpelijk gebroken Nederlands hier typen, wat dan nog?
Ik zit hier als autoliefhebber en fan van Autoblog en niet om me te laten corrigeren door jouw of wie dan ook. Dus ga je gang en kopieer en plak dit stuk tekst maar in Word als je het weer niet begrijpt.
@xlnc: dit was is Nederlands bijna niet en omdat was bijna niet Nederland toch moeilijk begrijpen is was was.
@xlnc: “Het is was” wat? Ik zit ook niet bij tien voor taal, en ook als je niet de grammer-nazi uithangt: ik kan nauwelijks volgen wat je probeert te zeggen. Daar bakt Word ook geen sjokolaa van.
@xlnc: het design van de Cabrera is nog niet eens onthuld en het design hiervan was er al voor de eerste renders van de Cabrera, dus het design van deze Arrinera is zeker iets nieuws.
waarom niet zo op de markt brengen ? :)
Klinkt als een ambachtelijke huzaren salade:p
-=edit: minder met je vingers in het medicijnkastje svp=-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).