Video: los gaan op een autodief

Auteur: , 18 Reacties

Wie zich afvroeg of een Audi Q3 een knokpartij met een autodief waard is heeft nu een antwoord. Het is ja. In Groot-Brittannië althans.

audi q3 carjacking

Mevrouw Smythe, een keurige mevrouw van middelbare leeftijd, laat enkele seconden haar Q3 onbewaakt met open portier achter om een parkeer barrière neer te klappen. En zoals dat wel vaker gebeurt stond er een stuk tuig klaar om misbruik te maken van dit onbewaakte moment.

Wat de autodief in spe echter niet kon vermoeden was dat mevrouw Smythe zeer goed bekend is met de eeuwenoude techniek van het ‘compleet los gaan’. (mirror)

Met duidelijk gevaar voor eigen leven hangt de moeder van twee aan het bestuurdersportier en bewerkt de dief met haar vuisten. De dief beseft na enkele verwoede pogingen de vrouw van zich af te schudden dat tegen deze waanzin niet te vechten valt en druipt met de staart tussen de benen af. (via: Daily Mail)

Petje af voor mevrouw Smythe.18 reacties

Daarom blijf ik bij vrouwen met Audi’s uit de buurt…..Levensgevaarlijk!
@norge: je maakt waarschijnlijk een grapje, maar je hebt nog gelijk ook.
Ben zelf een keer in gevaar gebracht door een agressief wijf in een A4.
@norge: Zolang je niet probeert om haar auto te jatten is er niks aan het handje (denk ik).
@norge: ik ben bang voor agressieve hockeymoeders in een Volvo. Toch een kleine 2 Ton dat je probeert te drukken.
Wauw, wat een heldin!
Dom en ondoordacht!

Maar ik zou het ook doen.
@amazinglaurent: Ik mag hopen dat je je beter voorbereidt dan hij. Als hij de deur op slot had gedaan was er niets aan de hand geweest
@baasbas: dat dan weer wel ja ;)
Daarom moet je van ander mans spullen afblijven… Moedig hoor! Ik kan wel heel stoer als alle andere reaguurders zeggen dat we exact hetzelfde zouden doen, maar wellicht dat ik halverwege toch liever de verzekering het werk laat doen. Kudos voor de Britse moeder!
Wat een moordwijf!
Weinig gezien dat zoveel goed doet voor mijn beeld van de Audi Q3 als dit bericht.
Er achteraan rijden en de onderkant vd auto laten zien…. blijf met je poten van andermans spullen af.
Respect, maar mijn auto is niet zoveel waard als mijn leven.
Je hoeft maar een junkie te treffen die met een mes gaat zwaaien.
Maar wie weet krijg ik in zo’n situatie ook een waas voor mijn ogen en probeer die gast uit mijn auto te trekken.
Ik zou maar oppassen als ik die mevrouw was, voor het zelfde geld klaagt die loser haar aan voor mishandeling! En mag ze zich verantwoorden voor een wereldvreemde rechter, O wacht, het voorval speelde zich niet af in Nederland.
Zo zie je maar weer…
vrouw achter ’t stuur, bloed aan je neus.
Ik hoop overigens van harte dat ze de berover te pakken krijgen en hem een poging tot doodslag ten laste leggen. Hij neemt wel enorm veel risico, met een beetje pech komt zij onder de auto terecht en is ze dood. Ik kan mij haar reactie wel voorstellen. Het er op een zeker moment gewoon voor gaan en niet aan stoppen denken. Daarmee zeg ik overigens niet dat ik hetzelfde zou hebben gedaan. Maar die kerel is echt een schoft.
Had verwacht dat er aan ’t einde nog een derde persoon zou verschijnen die ‘m alsnog zou jatten…
Ik had een krul in mijn lul gelachen als er nog een poging was gedaan toen ze haar spulletjes gaat halen en de deur wéér openlaat…some people never learn!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).